Capitolul 16: Micuța mea perversă

28.7K 421 17
                                    

Când m-am uitat cât e ceasul m-a bufnit râsul. Chris se uita la mine de parcă eram ieșită de la nebuni.

- Ce râzi tu ca nebuna?

Nu mă puteam opri din râs așa că i-am arătat telefonul, sperând să înțeleagă. Se uita nedumerit la ecran, neștiind care este cauza nebuniei mele.

-Ce vezi tu? Eu văd doar un ecran cu o poză cu noi doi. Stai, tu râzi de noi doi?

Am clătinat din cap și i-am arătat colțul din dreapta sus.

-Ce e așa special la procentul bateriei? Ai doar șaizeci și nou....Ahh!

-Bună Dimineața! spun eu sarcastică.

- Micuța mea perversă! spuse el ciufulindu-mi părul.

-Mersi pentru noua coafură! spun eu sarcastică, cu toate că mi s-a părut foarte sweet gestul său.

-Pentru puțin, păpușo! spuse el pe un ton jucăuș. Oh, ce îmi place dispoziția sa de acum. Vrei să încercam?

- Ce? întreb eu fiind total în ceață.

- Cum ce? Poziția 69!

-Ăăăă....Nu știu ce să zic....Adică...

-Nu știi cum e, nu?

Am dat rușinată din cap, înroșindu-mă ca un rac în obraji. Oh, Doamne! Asta nu mi se poate întâmpla!

-Îți dau cinci secunde să te documentezi.

Serios? Tocmai a zis asta?m-am gândit eu indignată. Ei bine, mi-am deschis netul pe Iphone și am intrat pe Google, introducând în motorul de căutare 69. Am dat pe poze și după ce am văzut una, am închis repede pagina dezgustată.

-Nu! În niciun caz nu fac așa ceva!

-Ți-e frică de un sex oral în grup? mă provoca el.

-Nu frică este ceea ce simt, ci dezgust! Preferam să mor proastă decât să văd asta! Ihhh! am spus eu plină de scârbă.

Chris râdea de mine, din nou! Las' că vede el. Am luat o sticlă de apă de pe masa din bucătărie și i-am turnat-o pe cap. A făcut o față surprinsă și șocată. Ha! Așa iți trebuie dacă râzi de mine! spun eu în mintea mea.

Chris P.O.V.

What the fuck? Doar nu mi-a turnat o sticlă de apă în cap! Și pe deasupra mai crede că va scăpa nepedipstă! Îmi pun pe față un zâmbet malefic și mă uit la iubita mea foarte "drăgută". Văd cum tot curajul ei de mai devreme dispare, ochii ei privindu-mă cu teamă, așteptându-se la tot ce este mai rău din partea mea. Am luat-o pe sus și am dus-o grăbit în dormitor, după ce  am pescuit  niște cătușe dintr-un bagajul uitat cu multe săptămâni în urmă. Amanda se zbătea, încercând  să scape. Îmi dădea palme peste fund, excitandu-mă la maxim. Am trântit-o pe pat și am auzit-o cum a mârâit când corpul ei finuţ s-a izbit de salteaua dură a patului. Până să apuce să reacționeze, i-am legat mâinile de capetele patului. A încercat să scape, mișcându-și picioarele mai ceva ca la maraton. Însă cu mine nu are nicio șansă. I le-am prins fără nici cel mai mic efort. Am legat-o bine de pat și, ignorându-i privirea fioroasă, puteam chiar să mă bucur de priveliște. Purta doar lenjeria intimă care m-a derutat când a intrat în biroul meu. Nu am mai fost în stare să mă concentrez la contabilă și noi contracte. Paltonul ei a dispărut în momentul în care am întrebat-o dacă vrea să încercăm poziția 69. Bineînțeles că știam că va refuza, nici nu mă așteptam să fie altfel.  Adică ce om normal la minte ar face așa ceva? Eu unul sigur nu aș încerca!

Era nervoasă, probabil pe ea însăși pentru că îi plăcea ceea ce îi făceam, fapt vizibil în limbajul trupului ei.

-Ce-ai de gând să faci cu mine? Mă ții așa legată, ca o.....prizonieră?!

Trebuie să îi închid gura aia spurcată și delicioasă! O să îmi strice toată distracția! Am mers în living, unde încă se mai afla bagajul meu și am luat un caluş, o biluţă de metal, prinsă cu două curelușe cu piele. M-am dus în dormitor, arătându-i Amandei ce am de gând să fac. Mă apropiam încet de ea și mă pregăteam să poziționez obiectul care o va reduce la tăcere. Însă ea, avea alte planuri. Își ținea buzele lipite, ţuguindu-le un pic, arătând cu îngrozitor de sexi.

- Oh, haide, scumpete! Deschide gura mare și spune "Aaaaaaa"! am îndemnat-o eu ca pe o fetiță de 5 ani care s-a dus la dentist și nu vroia să fie controlată în gură.

- Sper că nu crezi că o să port așa ceva! a spus ea printre dinți.

Oooo! Joacă dur! Ei bine jocul ăsta poate fi jucat de 2! Îi iau bărbia în mână și trag de ea, însă opunea rezistență mai ceva ca o cămilă! Scrâncea din dinți când încercam să îi deschid gura, lăsând observabil cât de tare se chinuia să nu mă lase. Când reușeam să îi deschid gura 2-3 centimetri, o închidea repede la loc, dinții mai tremurând un pic, din cauza șocului. Asta-i culmea! M-am poziționat peste ea și i-am mușcat buza de jos, trăgând cu putere de ea. O auzeam cum gemea, atât de durere, cât și de plăcere. Nu vroia să renunțe! Bine! Dacă nu pot să o forțez o voi face să o facă involuntar. Am început să îi gâdil abdomenul, făcând-o să tragă de cătușe și să râdă cu poftă! Exact de ce aveam nevoie. Îi pun bila de metal în gură, pregătindu-mă să o leg la spate. Din nou, Amanda avea alte planuri. Încerca să scoată bila din gură, însă eu apăsam pe ea și, fiind mult mai puternic, am lăsat-o fără nicio șansă. I-am legat-o la spate și m-am ridicat de pe ea, admirând-o în toată splendoarea ei.

-Mmmmmmmmm! era tot ce se auzea din guriţa ei.

-Oooo! Îți place, să înțeleg! spun eu deși pun pariu că mă înjura de mama focului.

Și-a dat ochii peste cap și și-a lăsat capul pe pernă, învinsă. Privea  tavanul și corpul ei trăda plictiseala. Probabil că acum se gândește că nu mai are nicio șansă și acceptă situația în care se află. Gândul mă întristează, însă vreau să îmi duc planul până la capăt, știind că la sfârșit, toată lumea va fi mulțumită.

Ies din cameră, în ciuda protestelor ei și mă duc în bucătărie, căutând ingredientul secret.

-Grozav! N-are nici măcar frișcă în casă! bombăn eu și îmi iau cheile de la mașina ca să mă duc la supermarket să cumpăr ce am nevoie...

→→→→←←←←←

Hey guys! O să încep prin a vă mulțumi pentru comentariile de la anunț. M-a făcut să zic încontinuu "Awwww". Mă faceți să dau în diabet! Ceea ce nu e bine, fiindcă îmi plac dulciurile extrem de mult! Anyway, vă mulțumesc pentru sprijin.

Știu că acest capitol este scurt, însă am vrut un final mai așa de suspans. Plus că am postat 2 capitole azi. Ca să vă mulțumesc pentru tot. ♥♡♥

Dedicație lui @crazyKid_98! Ești foarte directă și întotdeauna am apreciat astfel de oameni (citește asta, @AlexaMallette). Îți mulțumesc mult pentru comentariul de la anunț. Ești o scumpă. <3

Kisses, L. :*

P.S. Am fost făcută mincinoasă de aceeași persoană, însă BFF-ul meu, @AlexaMallette, a pus-o punct. Mersi, brunetooo!

2 PlayersWhere stories live. Discover now