Capitolul 30: Rollercoaster emoțional

15.7K 332 78
                                    

Câteva raze de soare mă trezesc din somnul dulce în care am căzut. Strâng din ochi și mă întorc pe cealaltă parte, moțăind adormită. Deschid ușor un ochi și îl văd pe Chris în fața mea. Îi puteam simți respirația caldă pe fața mea. Zâmbesc și continui să îi privesc chipul frumos. Nu mă pot abține și îmi înfig mâna în părul lui, rotind o șuviță de păr pe deget. Era atât de mătăsos! Eram atât de concentrată să mă joc cu șuvita lui de păr încât nu am observat că l-am trezit decât după ce am văzut două oceane urmărindu-mă amuzate. Am zâmbit în chip de scuză și mi-am retras mâna din părul lui.

-Ammm...scuze! am spus eu, simțindu-mă jenată că am fost pe prinsă în flagrant.

-Nu, e nimic, iubito, mi-a spus Chris punându-şi mâna pe obrazul și mângâindu-mi încet pielea. Îți spun sincer că asta e cea mai plăcută metodă de a mă trezi. Cu tine lângă mine.

Am zâmbit și i-am luat mâna de pe obraz și mi-am încolăcit degetele cu ale sale. În acel moment, uitându-mă la el, în acei ochi albaștri am putut simți cum se aprinde o scânteie în inima mea care mă consumă. Mă făcea să îl iubesc mai mult dacă așa ceva era posibil. Mi-am apropiat fața de a lui și i-am atins buzele catifelate. O să par nebună dar buzele lui aveau gustul fericirii pentru mine. Sărutul nostru gingaș s-a transformat într-unul lacom, fiecare vrând să îl devoreze pe celălalt. Ne-am rostogolit în pat, astfel încât am ajuns să stau deasupra lui. Atingirele electrizante provocate de mâinile lui Chris pe pielea mea mă făceau să mă cutremur cu fiecare celulă. Mâna mea dreaptă strângea cearceaful, de emoție. Cea stânga era pe obrazul lui, mângâindu-i ușor pielea fină. Materialul fin al cearceafului de mătase ne acoperea trupurile goale, răcorindu-ne corpurile încinse. Limba lui, îndrăzneață, se juca cu a mea, concurând una cu alta pentru dominare. Când am rămas amândoi fără aer, Chris a întrerupt sărutul și mi-a șoptit cu o voce răgușită, excitată, care mă făcea să îmi pierd mințile și să fiu de acord cu el, indiferent de părerea mea:

-Iubito, te vreau atât de tare.

-Mmmmhhh, a fost răspunsul meu înainte să mă apuce de mijloc și să mă ridice deasupra lui. M-a poziționat și apoi, cu ajutorul meu, a intrat ușor în mine. Mă simțeam împlinită, fericită. Mă mișcam lent în sus și în jos în timp ce mâinile jucăușe ale lui Chris îmi mângâiau delicat sânii. Îmi mușcam buza inferioară cu putere, plăcerea fiind prea mare. Aveam ochii închiși bucurându-mă de toate senzațiile care îmi făceau trupul să îmi tremure. Deodată mâna lui Chris îmi eliberează buza din strânsoarea chinuitoare l-a care o supuneam.

-Amanda, nu te ascunde, iubito. Vreau să te aud!

Felul în care gura lui a rostit "iubito" m-a făcut să zâmbesc ca o idioată și să cresc puțin ritmul cu care mă mișcam deasupra lui. Mâinile lui coborau încet pe corpul meu, răsfățatându-l cu atingeri fine deabia simțite. S-au oprit pe fesele mele pe care le strângeau ușor, scoțând un mic geamăt de la mine. Un geamăt care l-a făcut să zâmbească satisfăcut. S-a ridicat brusc în fund și s-a apropiat de fața mea. Îi puteam simți respirația pe fața. Mă mișcăm în continuare deasupra lui, în timp pe ce mâna lui mi-a încolăcit mijlocul și mă lipea protector de el. Cealaltă mâna a lui mă trăgea de păr strângându-l în pumn, făcându-mă să mârâi animalic. Am smuls un mic zâmbet malefic de la el, înainte să i-l acopăr într-un sărut pasional, plin de gemete de plăcere. Plăcerea creștea în intensitate, în timp ce camera era umplută de sunetele noastre primitive de împerechere. Mâinile mele aflate pe umerii lui îl strângeau tare, căutând un sprijin în acest vârtej de nebunie care ne înconjura. Încetul cu încetul, realitatea era din ce în ce mai departe, pierzându-ne unul în altul. Mi-am dat drumul cu câteva secunde înainte ca Chris să geme puternic și să îl simt cum se relaxează brusc. Cădem frânți pe spate și Chris iese ușor din mine. Stăteam cu capul pe pieptul lui și îi puteam auzi inima cum bate nebunatic, la fel cum făcea a mea. Încercam să ne calmăm respirațiile și să ne liniștim bătăile inimii. Mâinile lui Chris se jucau inconștient cu părul meu, având o șuviță de păr în mână pe care o roteau și trăgeau ușor de ea. Era liniștitoare această armonie dintre respirațiile noastre și clipocitul apei, care se izbea de iaht, aflat într-un continuu balans.

2 PlayersWhere stories live. Discover now