Capitolul 6: Trezirea in dus

39.8K 623 10
                                    

*A doua zi*

M-am trezit in stransoarea lui Chris. Mi-era cald! Ma intrebam cum sa fac sa ma trezesc fara sa il trezesc. M-am foit cat am putut de putin, insa fix cand am ajuns la marginea patului, bratul lui m-a tras inapoi in stransoarea lui de fier. Of! N-am nicio scapare! Asa ca m-am smucit brusc, rostoligandu-ma in pat pana am cazut pe podea zgomotos. Chris a ridicat capul, cu parul lui ciufulit si a zis:

-Ma parasesti, iubire? a facut o fata bosumflata.

-Mi-era doar cald! spun eu in apararea mea.

-Esti in calduri? Ai ceva de marturisit, Amanda?

-Nu n-am. Doar ca aici sunt 30 de grade si acolo, spun aratand spre bratele lui, sunt cel putin 40!

-Aha. Inteleg! De ce nu pornesti aerul conditionat si ne culcam la loc?

-Nu mi-e somn!

-Cine a zis ceva despre dormit? spune el ridicandu-si spranceana aia enervanta.

-Esti imposibil, spun eu dand drumul la aerul conditionat si inchizand usa care dadea spre plaja mea privata. Am plecat din camera. Chris intreaba:

-Unde fugi asa? spune el si il aud cum se ridica din pat.

-Sa fac un dus! spun eu deja enervata.

-Vin si eu!

-Desigur! Dupa ce ies eu, baia e numai a ta.

Am intrat in baie, insa nu am inchis usa, stiind ca daca vrea sa incerce ceva nicio usa nu i-ar sta in cale. Chiar n-am chef sa imi strice usa mea din nuc! Am intrat in dus si am dat drumul la apa. Ma umpleam de spuma  gelului de dus, dusa departe cu gandul. Fix cand vroiam sa ma intind sa imi masez spatele, doua maini au facut asta pentru mine. Imi masa gatul, eu destinzandu-ma sub miscarile sale.

-Da-mi voie sa te ajut! spune el senzual la urechea mea.

I-am intins gelul de dus ca raspuns. Mi-a masat spatele, apoi m-a intors si mi-a zis:

-Randul tau, acum! Mi-a intins gelul de dus.

Mi-am incrucisat bratele si i-am zis:

-Nu zau?! Doar nu crezi ca acum o sa te spal! Ce, ai cumva 3 ani si nu stiu eu?

-Of! spune el capituland. Esti o femeie imposibila. Nu ma mir ca tatal tau te ignora.

M-am infuriat si i-am tras o palma.

-Nu stii nimic despre relatia dintre mine si tata. i-am spus eu, insa in interiorul meu stiam ca are dreptate.

-Daca ai fi asa agresiva in pat, ce bine ar fi!

-Crede-ma, nu vrei sa scoti la iveala felina din mine!

-Oh, ba da!

Stiu ca a facut-o doar ca sa ma provoace, insa eu tot am acceptat. I-am luat gelul de dus din mana si l-am aruncat cat colo prin baie. Am sarit in bratele lui si l-am sarutat. Chris m-a prins de fese si m-a lipit de perete. Mi-am incolocot picioarele in jurul mijlocului sau. Apa cadea pe noi, insa nu am oprit-o stiind ca asa e mai incitant. Chris mi-a desprins picioarele si le-a pus jos. Am protestat, insa m-am pierdut cand degetele lui mi-au invadat interiorul.

-Ah!gem eu. Am ochii inchisi, bucurandu-ma de senzatie pe care mi-o creeaza degetele lui Chris. Se opreste si imi prinde piciorul stang cu mana sa si mi-l incoloceste in jurul sau. Vreau sa mi-l incolocesc si pe cel drept, insa Chris imi da de inteles sa il las jos. Ma conformez si astept.

Vine si momentul pentru care am luat pozitia pe care am luat-o. Chris intra cu forta in mine si eu gem tare de placere. La inceput Chris se misca in reluare, probabil pentru a ma enerva. Apoi creste brusc ritmul, ajungand la turatie maxima. Incep sa ii zgarii spatele cu unghilii lungi. Asta probabil ca l-a excitat pe Chris pentru ca inteteste ritmul, daca asa ceva era posibil. Si uite asa am avut parte de primul orgasm in dimineata asta. Un mod placut de ati incepe diminetiile, nu? Cand terminam mai stam pentru vreo cateva momente incatusati. Ne despartim si iesim din dus, nemaifiind nevoie sa ne curatam, dat fiind faptul ca ne-am murdarit si spalat in acelasi timp.

2 PlayersWhere stories live. Discover now