Capitolul 15: Un pic de pasiune prin bucătării și birouri

33K 495 50
                                    

-Pfui! răsuflu eu ușurată și mă așez pe canapea. Chris se așează lângă mine și mă ia de mână.

-Ești ok? mă întreabă el.

Am dat din cap și l-am strâns de mâna.

-Haide! Știu de ce ai nevoie.

M-am uitat întrebător la el, însă el se uita entuziasmat la mine. M-a dus în bucătărie și mi-a zis:

- Șezi!

M-am conformat și am chicotit ușor auzindu-i tonul autoritar. N-am văzut exact ce făcea, însă l-am auzit bombănit. Oare ce-o face? Mi-am primit răspunsul când mi-a așezat ceva aromat în față. După o lungă cercetare, mi-am dat seama că era ciocolată caldă. Mirosul dulce al scorțișoarei îmi încântă simțurile, iar bezele plutitoare mă făceau să îmi aduc aminte de copilărie. Zâmbeam ca o idioată și mi-am dat seama că și de data aceasta Chris și-a dat seama de ce am nevoie.  I-am mulțumit cu cel mai dulce zâmbet al meu și am luat o gură din ciocolata mea, sorbind cu poftă. Am gemut când lichidul fierbinte și dulce mi-a alunecat pe gât. Aveam ochii închiși ca să absorb toate senzațiile care îmi invadau substanța cenușie. Când i-am deschis l-am observat pe Chris uitându-se la mine cu privire amuzată de parcă s-ar întreba ce vârstă am. Puteam să îmi dau seama că bărbatul pe care îl iubesc până la lună și înapoi se abținea să nu râdă de mine. Își mușcă buza inferioară și încerca să își convingă organismul să nu râdă, însă a eșuat, izbucnind într-un râs zgomotos. M-am uiat fioros la el și i-am zis:

- Ce râzi, mă? Mă găsești amuzantă?

-Și încă cum! Uiatăte în oglindă și o să vezi că ai mustață pe care nu știu ce monsieur, șef bucătar pe la Paris ți-o va invidia.

Oh, nu! Nu pot să cred! M-am repezit la suportul pentru șervețele și am luat mai multe. Însă nu am apucat să mă șterg, că m-am trezit cu Chris imobilizăndu-mă între el și perete și făcându-mi o poză cu Iphone-ul lui. Stai! De unde până unde telefon? M-am încruntat ca un copil mic, supărat că nu și-a primit acadeaua (aia din zahăr, perversilor). Chris mi-a mai făcut o serie de poze, apoi, când a considerat că o sută de poze sunt suficiente, a aruncat telefonul pe bufet, acesta, derapând cu stil. Oare el are ceva de mărturisit? Un trecut întunecat de ninja la palatul unui șogun? A luat teancul de șervețele mototolite din pumnul meu și mi-a șters fața concentrat, fața lui având câteva cute în jurul ochiilor și între sprânceane. După ce a terminat mi-a depus o scurtă sărutare pe buze, pe care eu am transformat-o într-un sărut în toată regula.

Limbile noastre se războaiu pentru dominare, căutând și explorând fiecare colțișor întunecat al gurilor noastre. Se învârteau și se contopeau, căutând să se cunoască, să se regăsească. Chris m-a apucat posesiv de fese și m-a ridicat, așezându-mă pe insula din mijlocul bucătăriei.  Oalele agățate zdrăngăneau ca nebunele, parcă protestând împotriva unirii dintre noi. Le-am redus la tăcere, aruncându-le pe jos, ca să ne facem loc. Stăteam în fund pe blat, cu picioarele încolocite în jurul corpului său, încercând să îl aduc cât mai aproape. Așa eram la același nivel, dată fiind înălțimea mea sub medie. Fără tocuri kilometrice mă uit la toți de jos. Hainele noastre dispăreau rapid, reușind să ne contopim trupurile, el intrând cu viteză în mine. Am scos amândoi sunete primitive, izvorâte din partea noastră animalică. Se mișca rapid, intrând și ieșind parcă prea lent, cu toate că știam că este o viteză cu mult peste medie. Membrul său în interiorul meu este tot ce mi-aş putea dori vreodată. Simțeam cum mă umple și mă satisface, aducându-mă rapid în pragul orgasmului. Nu mai am gânduri coerente, mintea mea fiind plecată de mult oriunde s-o duce ea în momente ca acestea. Singurele mele gânduri mai aproape de Terra și ființele omenești erau legate de BFF-ul meu......

2 PlayersWhere stories live. Discover now