Capitolul 10: Probleme, probleme și iarăși probleme

34.8K 525 30
                                    

Pregăţi-vă șervețelele urmează un capitol plin de drame!  Sa îmi spuneți dacă sunt prea sentimentală!

Kisses, L. :*

După ce am postat mi-am căutat hainele și m-am îmbrăcat rapid. Am ieșit din camera și am dat nas in nas cu o gorilă. M-am dezechilibrat, însă bodyguard-ul m-a prins de umeri și m-a echilibrat.

- Sunteți bine, domnișoară? m-a întrebat el.

-Da, mulțumesc. Acum dacă mă scuzați eu o să plec acasă.

-Domnul Bieber știe că ați plecat?

-Nu, dar o să afle când se va trezi.

-Vreți să vă conduc undeva?

- Nu multumesc, o să iau un taxi. am spus știind că dacă mă va duce acasă va ști și Justin unde să vină.

M-am dus la lift și am apăsat pe buton. M-am urcat în lift și am coborât în recepție, unde am rugat-o pe recepționeră să îmi cheme un taxi. S-a uitat chiorâș la mine, probabil datorită faptului că eram îmbrăcată cum eram, mirosind cum miroseam și cu părul cum era. Ea mi-a zis că sunt deja două taxiuri afară. Am ieșit afară, unde zeci de paparazzi și fani m-au fotografiat. Am încercat să ignor zgomotele camerelor foto și m-am urcat într-un taxi pornind spre casă cu lacrimi in ochi.

Chris P.O.V.

M-am trezit de dimineata cu o durere de cap de zile mari și cu o blondă oxigenata cu niște sâni mai falși ca Paris Hilton lipită de mine ca iedera! Am încercat să îmi amintesc cum am ajuns în situația asta. Oh, da! După ce Amanda a plecat cu îmgânfatul ăla de pop star m-am îmbătat cum niciodată nu am făcut-o. Apoi curva asta de lângă mine m-a agățat și eu la cât de amețit eram am acceptat și am adus-o acasă reguland-o animalic. Doamne ce bou am fost! M-am ridicat brusc din pat trezind-o pe curvă și aruncându-i hainele în fața.

-Ieși din casa mea acum, curvă! i-am ordonat eu.

-Azi-noapte nu eram o curvă, nu? Eram perfectă după ce curva de prietenă a ta și-a făcut de cap cu Bieber?

M-am enervat când am auzit ce a zis despre Amanda. Cu toate că ne-am cunoscut în împrejurări similare ea nu e ca fufa asta din fața mea. Sau este? a șoptit timid subconștientul meu. Nu, nu este. Ea este altfel.  Este o persoană dulce, deșteaptă, cu un suflet mare și rănit. Nu știu de ce, dar simt nevoia să o protejez. Chiar încep să simt ceva pentru ea. Ceea ce e o mare realizare! Mai ales după ce te-a rănit Jess... NU! refuz să mă gândesc la EA! Blonda stătea în fața mea și rânjea ca o blondă proastă ce e.

-Ti-am zis să ieși afară! am urlat eu.

-Ești sigur că vrei asta? Pot să te satisfac mai bine decât curva aia de aseară!

I-am tras o palmă și am tras-o de părul ei blond vopsit și am dat-o jos din pat.

- Ți-am zis să ieși afară, tarfă!

De data asta nu a comentat și și-a pus lenjeria intima rapid, urmată de rochia de prost gust de un roz strălucitor, pe care probabil nu a dat nici măcar 60 de dolari! A ieșit pe ușa, dar a rămas in fața ei, vrând parcă să mai spună ceva. Nu i-am dat ocazia și i-am trântit ușa în nas. M-am băgat în duş și am lăsat apa să îmi limpezească mintea. Gândurile îmi fugeau la Amanda. Dacă acum se va îndrăgosti de Bieber și el de ea? O să îl aleagă pe el, normal, doar poate să îi cumpere și planeta dacă vrea! Nu! Nu se poate întâmpla asta. Nu o să las să se întâmple asta! Femeia asta a trezit ceva în mine și nu o s-o las să scape așa ușor! Te-ai îndrăgostit de ea! îmi explică subconștientul. Și da, Amanda Bennet, m-am îndrăgostit de tine! am strigat eu în duş, uimindu-mă până și pe mine.

2 PlayersWhere stories live. Discover now