Capitolul 23: Tu?

22.4K 540 152
                                    

A trecut o lună de când am fost răpită, sau cel puțin așa cred, deoarece, fiind închisă într-o încăpere fără geamuri nu am nicio șansă să știu ce mi se întâmplă. Asta și faptul că prin vene îmi curge mai mult heroină decât sânge. Dawn m-a drogat ca să îi pot satisface toate poftele carnale. Cu creierul redus la tăcere, corpul meu a devenit sclava dorințelor răpitorului meu. Zilele, orele, minutele, secundele trec cu viteza luminii, lăsându-mă pe mine într-o beznă totală. Dawn vine des să mă viziteze ca să-și liniștească prietenul. Nu știu în ce zi suntem sau dacă e zi sau noapte, însă, cu fiecare secundă care trece orice speranță că cineva va veni să mă salveze scade. Jessica nu a mai apărut să vorbească cu mine. Am fost doar eu și Dawn, care venea și mă droga când dormeam, pentru că atunci nu mă opunam. Făcea asta pentru ca atunci când mă trezeam să fiu o cu totul alta persoană. O persoană dornică să îi îndeplinească orice dorință numai pentru încă o doză. Am ajuns dependentă de acele senzații de euforie, de uitare și de fericire. Acele momente când parcă totul pare bine, deși nu este. Dawn nu mai este nevoit să îmi vâre pe gât drogurile, întrucât acele substanțe au devenit cei mai buni prieteni. Am nevoie de ei, fiecare secundă când încă aparțin de realitate sunt coșmarul meu. Acel coșmar departe de Chris, de iubirea mea. Drogurile au devenit pentru mine fericirea mea. Acel moment în care în interiorul tău totul strălucește.

Un zgomot mă face să deschid ochii. Dawn intră pe ușă, cu un pahar cu apă. Îmi dă niște pastile și nu mă obosesc să îmi dau seama pentru ce sunt. Le iau, știind că dacă sunt cuminte, îmi primesc recompensa: punguța cu praf alb. Dawn zâmbește și mă mângâie pe obraz. Îi zâmbesc la rândul meu, fiind dornică să îmi primesc porția de droguri. Mi-e silă de propria persoană și, deși îmi impun să nu mai iau, nu pot renunța la ele. Probabil că arăt jalnic: cu părul încâlcit, cearcăne enorme și ochi injectați. Subconștientul meu și-a luat o vacanță, lăsându-mă singură împotriva tentațiilor periculoase. Îmi pun mâinile pe gâtul lui Dawn și îl trag spre mine, unindu-mi gura cu a lui. Limbile noastre se duelau, fiecare dorind să o domine pe cealaltă. I-am atins cu un deget abdomenul frumos lucrat, plimbându-mi degetul arătător peste pătrățele lui. Dawn îmi mângâia spatele, jucându-se cu sutienul meu. Mai aveam doar perechea de blugi pe mine. Celelalte materiale sfâșiate au fost arse sau aruncate, nu sunt foarte sigură. Nu prea am avut un contact prea evident cu realitatea. Pentru mine Dawn reprezenta doar un mod de a evita cruda realitate. L-am tras pe Dawn peste mine, așezându-mă mai bine pe așternuturile motolite de toate tavalelile mele cu Dawn. Sărutul nostru se adâncea, mâinile noastre devenind mai jucăușe și mai exploratoare. Degetele mele se jucau cu părul negru al bărbatului de deasupra mea, în timp ce palmele lui se jucau cu sânii mei, strângându-i și mângâindu-i prin sutien. Hainele noastre dispăreau de pe noi rapid, rămânând goi unul în față altuia. Trebuie să recunosc că după o săptămână, când am încetat să mă opun, sexul a devenit plăcut. Foarte plăcut aș putea spune. Poate drogurile sunt devină, însă Dawn mi se pare mult mai frumos ca la început. Mai drăguț și mai grijuliu. A întrerupt sărutul și m-a privit în ochi. Mi-a spus cu un zâmbet pervers pe față:

- Azi am chef de un oral, blondino!

-Cum zici tu, Dawn. am spus eu zâmbind sincer, știind că astfel primirea recompensei este mai rapidă.

Mi-a pus mâinile după gâtul lui și, cu o mișcare expertă am făcut schimb de locuri. Stăteam deasupra lui, cu părul meu auriu căzând și în valuri în jurul nostru. Îl priveam în ochi, zâmbind pervers, știind că îl excită. L-am sărutat scurt pe buze, coborând cu sărutările pe gâtul lui, mușcând și sugând fiecare particică de piele. Dawn gemea datorită acțiunilor mele. Mi-a cuprins fesele în palmele sale mari și le-a strâns cu  putere, făcându-mă să mârâi. Mi-am continuat asaltul cu sărutări pe partea de sus a pieptului său, trecând cu limba peste unul dintre sfârcuri. Dawn s-a cutremurat sub atingerile mele. Mi-am trecut limba peste fiecare dintre cele 8 pătrățele ale abdomenului său apetisant. Am ajuns și la momentul așteptat de Dawn. I-am luat membrul în mâna dreaptă, făcând câteva mișcări în sus și în jos, făcându-l să-și închidă ochii, gemând de plăcere. I-am strâns tare membrul erect în mână și i-am lins capul. Mi-am coborât mișcările în jos, inserând membrul lung a lui Dawn în gură. Îmi plimbam buzele în sus și în jos, cu o viteză lentă, pentru a-mi chinui bărbatul din fața ochilor. I-am simțit mâinile în părul meu, apăsând și îndemânându-mă să cresc ritmul. I-am îndeplinit dorința, gura mea coborând și urcând rapid pe membrul său. Îl auzeam cum gemea și mârâia apreciativ, mâinile lui, strângându-mi părul în pumni datorită plăcerii pe care i-o cream. Am simțit cum un lichid cald îmi invadează gura și mă dau înapoi, pentru a fi "pictată" de sperma lui Dawn. Avea ochii închiși, urmând ca atunci când îi deschide și îmi vede sânii acoperiți de un lichid albicios, lipicios să geme apreciativ. Se ridică în fund și mă trage peste membrul său erect.

2 PlayersWhere stories live. Discover now