Capitolul 8. O noua provocare

36.2K 527 6
                                    

M-am trezit datorita razelor soarelui care intrau prin hublou. Arunc o privire ceasului de pe perete. Era 13.15! Pff! Ce mult am dormit! Il vad pe Chris in fata mea dormind dus si zambesc fara niciun motiv. Era asa de dragut cum dormea cu capul intre sanii mei. Am ajuns la concluzia ca dupa parerea lui e mai conforabil decat pe perna. M-am foit putin si il vad cum imi zambeste si imi zice cu o voce ragusita si sexi rau:

-Nu pleca. apoi adoarme la loc. Ma las furata si eu de moment si adorm inca o data, de data asta cu mainile in parul lui negru.

Ma trezesc invaluita de un miros dulce de clatite. Deschid ochii si il vad pe Chris cu o tava cu mancare intrand in cabina.

-Neata, somnorici!

Ma uit la ceas si vad ca am mai dormit aproape doua ore. Ma ridic si ma acopar cu plapuma sanii. Chris o indeparteaza si imi pune tava in poala peste plapuma, nelasansu-mi timp sa protestez.

-Esti o femeie frumoasa, Amanda.  Nu ai de ce sa te rusinezi.

Mi-am dat ochii peste cap si am inceput sa halesc ce aveam in farfurie. Stiu ca sunt o fomista si o nehalita. Am terminat de mancat si m-am ridicat din pat. M-am dus catre dulap si am ales un bikini negru cu cu paiete aurii. M-am imbracat si abia acum l-am observat pe Chris in camera. Ies din cabina si ma indrept spre bordul de control, cu intentia de a pleca. Ridic capul si il vad pe Chris uitandu-se la mine.

-Ce? intreb eu un pic enervata.

-Nimic! Doar ma uitam.

-Vrei sa spui ma holbam.

L-am vazut pe Chris dandu-si ochii peste cap. Am ridicat ancora si am plecat.  Am luat aparatul de receptie si le-am trimis indicatii firmei de paza ca ajung in jumatate de ora.

Drumul a fost scurt, linistit si tacut. Ajunsa in locul in care trebuie sa las barca, arunc ancora si il vad pe unul dintre paznici venind cu barca. Imi pregateste skijeturile, apoi urca pe punte.

-Ati avut o plimbare frumoasa, domnisoata Bennet?

-Foarte frumoasa, spun eu uitandu-ma la Chris. Multumesc ca ai asteptat atat.

-Asta e meseria mea, domnisoara. Sa aveti o zi placuta.

-Multumesc, la fel.

Am plecat de pe vas si ne-am instalat pe skijeturi. Ii spun lui Chris :

- Vrei sa ne intrecem pana la mal?

-Accept intotdeauna provocarile, domnisoara Bennett.

Am chicotit si i-am zis:

-Sunt sigura de asta,domnule...?

-Harrison. Chris Harrison.

-Incantata, domnule Harrison.  La trei, ok?

Chris a dat din cap si am numarat impreuna, in timp ce turam motoarele skijeturilor. Cand am zis"trei" am pornit amandoi intr-un vartej de stropi. Mergeam paralel, pana cand am preluat eu conducerea, facandu-l pe Chris din cap pana in picioare leoarca. Nu s-a dat batut si a ajuns din nou paralel cu mine, insa si de data asta l-am intrecut, ajungand prima la mal. Am. coborat victorioasa de pe skijet si i-am zis:

-Am castigat!

-Nu prea cred ca imi convine. spune el facand botic.

Am izbucnit in ras si l-am tras pe Chris de mana spre casa. In drum I -am facut cu mana lui Mason, care se uita la mine foarte excitat, fapt vizibibil cu ajutorul umflaturii sale din short mai mare decat de obicei. Mai de mult, imediat dupa ce mi-am pierdut prietenii am iesit o vreme, insa mi-am pierdut interesul si m-am despartit de el. Chris venea dupa mine ca un catelus cuminte si am intrat in casa, unde am pornit aerul conditionat, avand in vedere ce cald era afara.

M-am pus pe canapea si am dat drumul la televizor, unde era filmul "Friends with Benefits". Am inceput sa rad de situatie, gandindu-ma la Chris si mine. Chris a venit si m-a imbratisat. Eu l-am sarutat si el mi-a raspuns la sarut. Am ajuns sa stau pe el cu spatele la televizor. Am  intrerupt sarutul si am inceput sa ii sarut gatul, muscand si lingand. Ce imi place faptul ca eram amnadoi doar in costume de baie, el avand doar slipul pe el. Am coborat sarutarile pe pieptul sau ajungand din ce in ce mai jos, pana in dreptul patratelelor. M-am dat jos de pe el am continuat sa ii sarut fiecare muschi in parte. Am ajuns la elasticul shortului si am prins snurul cu dintii tragand de el. Chris a gemut si eu deabia imi stapaneam zambetul. Cu ajutorul lui, i-am dat jos shortul și i-am luat prietenul in gura. I-am lins capul si apoi am început sa ma misc de sus in jos, lent, pastand contactul vizual cu Chris. Aveam dintii inveliti de buze si ma miscam din ce in ce mai repede. Am incercat sa ajung pana la capat.  Cand am reusit, mi-am dezvelit dintii si l-am scos lent din gura mea, lasand urme rosii cu dinții pe pielea lui sensibilă. Chris a gemut si si-a coborat mainile de deasupra capului spre mine. Mi-a cuprins capul in palme și mi-a dat de înțeles ca trebuie sa ma misc mai repede.  Ma miscam foarte repede, incercand sa ii creez cat mai multa plăcere. L-am auzit de multe ori gemând si ca o proprie satisfacție mi-am infipt din nou dintii in madularul sau. Cu astea Chris și-a dat drumul, impingandu-se cat mai adanc in gura mea. Am înghițit tot ce mi-a dat si am scos un Mmmmmm. Chris m-a ridicat si eu m-am asezat in poala lui cu capul pe pieptul lui. Nu stiu exact cât am stat așa încătușați, el ținându-mă strâns in bratele sale. In fundal se auzea vocea lui Justin Timberlake. M-am întors și stând in bratele lui Chris am văzut filmul împreună cu el. Râdeam amandoi de fazele pline de romantism, eu una gândindu-mă că nu o să ajung să am parte de scene din astea. Dupa ce s-a terminat filmul am mers în baie si am umplut cada. Am stat in apă in două capete opuse. Picioarele ni se atingeau. Cada era plină de spumă si eu am luat in pumn materialul pufos si l-am suflat spre Chris. Ca raspuns m-a stropit cu apa.

-Așa jucăm? Bine! si l-a stropit cu toată forța mea. Apa a dat pe-afara puțin,  insa am ignorat. M-a stropit si el la rândul lui si tot așa,  însă acest joc s-a terminat când eu m-am năpustit asupra lui cu un sărut. De la sarut am ajuns la o partida incitanta de sex, cu mine deasupra lui, așezată cu spatele la el si el cu ambele maini jucându-se cu sanii ei. Eu aveam controlul si ma miscam repede deasupra lui, gemând si nebăgând in seama apa care iesea afară. Am terminat simultan, eu strigându-i numele si Chris pe al meu, adancindu-se cat mai mult in mine.

Am ieșit sin cada si ne-am pregătit pentru ieșirea in club. Eu avea o rochie cu imprimeu de leopard, pantofi negri cu toc, un machiaj decent (rimel, creion si ruj) si o gentuta plic neagra. Chris purta niște jeans negri, un tricou negru si o geaca de piele tot neagra. Era perfect! La club era imbulzeala mare, insa bodyguard-ul m-a recunoscut și m-a lasat să treac prin multime. Erau o groaza de fete care tipau cu telefonul în mână. Ok! mi-am spus in sinea mea. Am intrat in club dupa ce ni s-a făcut o percheziție (CIUDAT!). Cineva statea in locul V.I.P. inconjurat de gorile.

-Doamne, ce imganfat! am mormăit eu.

-Stiu! Oricum pun pariu pe un oral ca nu poti sa te culci cu el.

Am incercat sa vad cine era in spatele zidului de muschi și cand am reușit l-am intrebat pe Chris :

- Vrei sa ma fut cu...........?

→→→→→→←←←←←←

Hello! Am mai pus in capitol. Sper ca nu v-ati plictisit. Am câteva întrebări pentru voi:

1.Va place cartea?

2.Cine credeți că e persoana misterioasa?

3.Credeti ca Amanda va accepta provocarea?

4. Daca da, cum credeti ca va reuși?

Asta e tot pentru ziua de azi si v-as fi recunoscătoare daca mi-ati lasa un comentariu si/sau votati.

Kisses, L. :*

2 PlayersWhere stories live. Discover now