~ Fum magic ~

1.4K 81 26
                                    

Patru luni dureroase s-au scurs. Patru luni de la înmormântarea mamei Carlei au trecut. Și au trecut atât de încet pentru cele două fete, încât și acum aveau inimile zdrobite.

Însă, în ziua aceea trebuiau să uite puțin. În ziua aceea trebuiau să zâmbească și să se distreze. Trebuiau să treacă peste. Probabil un singur lucru le forța să se distreze: petrecerea noului lor vecin.

Kirra se trezi. Se ridică rapid din pat și merse până în bucătărie, în pijamale. Acolo o găsi pe Carla care pregătea micul dejun.

- 'Neața Kirra! Te-ai trezit și tu..., râse Carla de aspectul părului prietenei sale.

- 'Neața și ție ! Mhm..., dacă mă gândesc mai bine mă duc în pat înapoi! îi spuse Kirra, căscând.

- Eee și tu acum! Mai bine te-ai duce să faci un duș că nu îți mai rămâne nimic din micul dejun!! o avertiză Carla.

Carla nu putu să se abțină să nu râdă de Kirra. Prietena ei se încruntă, neștiind cauza amuzamentului Carlei. Ridică din umeri și plecă să facă un duș rapid.

Era impresionant faptul că, după o așa pierdere mare, mai puteau să râdă. Dar asta este... Viața merge mai departe. Asta nu înseamnă că o vor uita pe mama Carlei.

Când intră în baie, Kirra descoperi de ce Carla râdea. Oglinda o dădu de gol: părul său îi stătea în toate direcțiile. Până și pe ea o pufni râsul în timp ce încerca să și-l aranjeze. Se urcă în cadă și făcu un duș rapid, amintindu-și avertizarea Carlei.

Termină repede, ieși din cadă, se șterse cu prosopul și își înfășură părul într-un coc ciufulit și ud. Îmbrăcă halatul de baie și se duse în camera sa. Ea se îmbrăcă lejer cu o bluză bleu lungă, cu niște colanți subțiri de un verde-pal natural și cu niște balerini cu imprimeu floral. O ținută perfectă pentru vară.

Kirra coborî în fugă până la parter, sperând că amica ei păstrase ceva din micul dejun. Din fericire, Carla se gândise și la Kirra. Roșcata înfulecă tot ce îi păstrase Carla din micul dejun, în câteva minute. În clipa în care termină de mâncat, soneria de la ușă se auzi.

Kirra se ridică de la masă și deschise ușa de la intrare. Nu era nimeni. Fix înainte să o închidă, văzu o cutie. O trase înăuntru, în casă și trânti ușa. Pe cutie era lipită cu scoci o hârtie pe care scria: " Dacă ești Kirra Life sau Carla Hurts, atunci asta este pentru tine. Dacă nu, atunci la revedere!"

- Hei, a venit un pachet! Nu era nimeni la ușă! strigă Kirra.

- Vin acum! strigă Carla din bucătărie și se șterse pe mâini de apa de la spălatul vaselor. În următoarea clipă, o ajută pe Kirra să despacheteze.

- Oare ce o fi înăuntru!? întrerupse Carla liniștea.

- Habar nu am! Crezi că eu știu? Vom afla..., îi răspunse Kirra fără nicio idee.

Amândouă deschiseră împreună cutia, apoi descoperiră un cufăr micuț în mijlocul ei. Se uitară una la alta confuze. Deschiseră și cufărul, din care ieși un fum de un albastru combinat cu alb. Cele două leșinară instantaneu.

Cᴇɪ ᴀʟᴇșɪWhere stories live. Discover now