Fragment din volumul doi

403 28 42
                                    

   Fragment din prologul volumului​ doi, intitulat "Umbrele trecutului".

   Una, două, trei! Trei luni lungi de iarnă, iar acum martie îi întâmpinase cu o ploaie ușoară, deși soarele își făcuse în sfârșit apariția strălucind, după așa mult timp​.

   În oraș mirosea a iarbă proaspătă ca după ploaie. Lumea se plimba de colo-colo, fiecare în parte cu treaba lui. Nu numai natura se trezise la viață odată cu venirea primăverii, ci până și oamenii. Era altă atmosferă, alt anotimp, altă vreme. Parcă înviaseră cu toții, parcă toți căpătaseră acea energie sufletească.

   În cartierul retras al aleșilor nu era chiar așa multă lume. Ba chiar, în pădure nu era nicio urmă de vreo persoană. Erau relaxați, se simțeau într-adevăr liberi.

   Hmm, dar aleșii din ce trăiau? La un moment dat normal că trebuiau să-și continue facultatea, sau mai rău, liceul, ca să se poată întrețină de unii singuri. Altfel cum ar fi căpătat un job? Doar nu aveau să devină măturători pe străzi...
Însă ei se leneveau. Aveau mulți bani, probabil asigurați de Inubi, cu care puteau să facă ce doreau deocamdată.

   Kirra se ridică din pat, deranjată de raza de lumină ce se strecurase prin perdea, gâdilând-o pe obraz. Se dezmetici, stând încă sprijinită de spătarul bleumarin al patului.

   Deși încă își putea simți rana uscată de pe inimă, parcă primăvara adusese un optimism, așa ca o floare ce-i alina vechea durere. Se obișnuise ca în fiecare dimineață să simtă acea înțepătură în inimă, care dacă ar putea fi numită, denumirea ei ar fi "Eric". La început o ustura foarte tare inima, ca o arsură, dar pe parcurs durerea și suferința i se stinseseră, rămânând din ele doar niște mici cicatrici.

___________

Bun, deci asta a fost! Primul volum e finalizat acum. Am decis să postez un fragment din volumul doi, ca și când ar fi o carte reală, dar și pentru a stârni curiozitatea voastră! Vă spun de acum că apariția volumului doi va dura cel puțin două luni. Îmi pare rău să vă anunț asta și chiar cred că va dura mai mult de atât pentru că liceul va începe curând și mda(zero timp liber). Vă invit cu drag să căutați trailer-ul volumului 2 al trilogiei pe Youtube ( căutați așa: Trailer "The shadows of the past"( ROMANIAN WATTPAD BOOK ) și să mă așteptați, dacă se poate. Trailerul l-am făcut în grabă și vă rog să mă scuzați pentru greșelile din neatenție pe care nu le-am observat la timp și acum nu le mai pot corecta...Pe curând, dragii mei! ❤

Cᴇɪ ᴀʟᴇșɪUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum