CAPITOLUL 4

2.9K 221 52
                                    

"Ai intarziat ,Evelyne!" mi se adreseaza una din vrajitoare,uitandu-se cu ochii ei mari si galbeni la  mine ,incercand sa ma intimideze.

"Imi cer scuze ,Zarina.Nu se va mai intampla." spun ironic ,trecand pe langa celelalte vrajitoare ,Aby uitandu-se urat la mine.

"Cred ca nu esti in masura sa fi ironica tot tu." vorbeste si Caterina,punandu-si cagula neagra si mare pe cap.

"Da ,da. Ne apucam azi de antrenament? Nu am timp."  spun la fel de ironic ca prima data ,punandu-mi pelerina neagra si lunga pana in pamant,aratand la fel ca cele patru.

Vrajitaorele pufnesc suparate ,dar nu mai comenteaza stiind probabil ca o vor face degeaba,astfel incepandu-mi antrenamentul.

Alergam printre copaci cat ma tineau picioarele ,incercand in acelasai timp sa aud ce se intampla in jurul meu.

"Asculta-ma cu atentie Evelyne! Nu o vei lasa pe Kali sa preia controlul furiei tale. Incearca sa te controlezi si sa lupti tu ,nu ea." aud in ecou vocea lui Aby ,oprindu-ma la baza unui copac.

Imi trag sufletul ,punandu-mi cagula pe cap si incercand sa ascult cu mare atentie unde se afla creaturta si cat mai are pana ma ajunge. Totul era pustiu. Niciun glas al unei vrajitoare nu se mai auzea,dar stiam sigur ca imi pregateau ultima proba pe ziua de azi. Si cea mai grea,de asemenea. Cred ca o lupta cu ele. Nu ar fi prima.

O creanga rupta.

Zgomotul unor pasi alerti.

Respiratia accelerata.

E aici.

Imi strang pumnii pe langa corp ,gata sa contraatac orice lovitura din partea creaturii ,in acelasi timp fara sa-mi pierd controlul definitiv. Pasii se aud tot mai aproape ,astfel ca fara sa mai astept orice alt semnal ca e aici,sar de langa trunchiul gros al copacului in directia creaturii. Simt o lovitura puternica in zona stomacului ,ajungand rapid in alt trunchi al unui copac. 

Marai din cauza durerii ,simtind cum cateva oase s-au rupt. Imi ridic privirea catre creatura,vazand-o tinand o ramura destul de groasa si zambind la mine grotesc.

"Un demon? Serios?" intreb exasperata.

M-am săturat de ei. Altceva mai bun nu aveti?

"Nu orice fel de demon ,Evelyne! Invinge-l fara a-ti pierde controlul!" o aud pe Zarina ,simtindu-mi corpul tremurand.

"O sa te trimit inapoi de unde ai venit creatura!" tip ,lasandu-mi coltii mari si ascutiti la iveala.

"Acolo unde ar trebui sa fii si tu ,Kali. In Iad!" mi se adreseaza creatura fara pic de frica,facandu-ma sa fierb de nervi.

Controleaza-te Evelyne! Ce ai invatat pana acum ,pune in aplicare!

Imi las cagula jos ,parul lung si brunet fiind in bataia vantului , coltii fiind gata sa-i sfasie carnea grotesc de neagra,iar inima batand cu putere in piept.

"Sa te vad ce poti ,creatura!" ii spun ,lingandu-mi buzele si coltii ascutiti ,apoi imi indoi genunchii ,sarind in aer pana deasupra creaturii ,un marait puternic iesindu-mi din gat. Nu apuc sa-l ating ,caci mana i se ridica catre mine ,vazand o mica bula de energe formandu-se ,apoi trimeasa catre mine ,aruncandu-ma cu putere in cei trei copaci la rand,oprindu-ma intr-o stanca.

Încă simteam energia trimisă de demon circulandu-mi prin vene,tresarind la cate un impuls care ma ranea usor pe interior.

Ce mama dracu de creatura e asta?!

"Ti-am spus ca nu e un demon obisnuit. Are cateva puteri.Un adversar pe masura. Controleaz-o pe Kali!" imi spune Aby amuzata de situatie.

Macar vrajitoarele sa rada cat timp eu fierb din cauza nervilor. Sangele imi curgea pe fata din rana inca nevindecata de la spranceana dreapta.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum