CAPITOLUL 23

2.7K 156 37
                                    


O raza mica de lumina imi gadila obrazul fin,deschizandu-mi usor ochii somnoroasa. Incerc sa ma misc pe o parte,dar ma simt sufocata de ceva care ma tine in loc. Imi indrept privirea bulversata spre stanga ,uitandu-ma incruntata la barbatul care doarme lipit de mine. Imi ridic usor mana,dandu-i o suvita de par de pe ploapa inchisa,atingandu-i obrazul fin. Mici fragmente din seara trecuta imi apar in minte,zambind usor in coltul gurii. 

Respiratia ii era regulata,pieptul dezgolit ridicandu-se si coborand ,luand guri de aer, iar ochii aceia negrii erau acoperiti de ploape terminate cu gene lungi si dese. Asa,dormind,pare mai degraba un ingeras decat un demon supranatural.

Imi ridic privirea catre tavan,gandindu-ma la ce se va intampla din aceasta clipa. Sa plec? Sa raman?

Pana ieri eram suparati si dornica de o lupta cu el si familia lui ,iar acum sunt in patul in care i-am dat voie unui demon sa-mi devoreze inocenta. Macar acum nu mai am nimic pur in mine. Ce voi face acum? Nu pot sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic,dar nici sa mai fim impreun din nou. Sunt multe lucruri si persoane care ne stau in cale. Acum mai e si Luna Sangerie care imi sta pe cap.

"La dracu!" injur in soapta ,inchizandu-mi ochii stransi. Ce dracu sa fac?

"In lumea vampirilor de unde vi tu, asa se spune buna dimineata?" o voce ragusita,ma face sa tresar ,intorcandu-mi privirea catre Bleck,care inca nu-si deschisese ochii,dar ii vedeam zambetul mic din coltul gurii.

"Neata." ii raspund incet,acesta deschizandu-si ochii ,lasand doua gauri negre sa ma priveasca parca pana in suflet.

"Neata." raspunde simplu,ducandu-si mana la ochi,apoi ridicandu-se si sprijinindu-se de tablia patului,lasand cearceaful care-l acoperea sa cada,abdomenul lat si tonifiat fiind la vederea mea. 

Mi-am tras mai bine cearceaful pe corp,ridicandu-ma si eu in aceeasi pozitie ca el.

Nici unul din noi nu am vorbit,doar am privit in fata, gandindu-ne. Oare la ce se gandea? Oare acum ,dupa ce s-a intamplat si tot ce i-am spus,va mai sta langa mine?

"La ce te gandesti?" intreb usor,tinandu-mi privirea tot undeva in fata mea.

L-am auzit oftand usor ,inghitind in sec cand l-am simtit miscandu-se langa  mine,fara sa ma atinga.

"La noi si ce se va intampla de acum." imi raspunde pe un ton neutru,lasandu-mi privirea in jos,strangandu-mi mai mult materialul alb in jurul meu.

"Si? Ai gasit ceva?" intreb pe acelasi ton jos,inghitind in sec.

"Nu."raspunde simplu,inchizandu-mi ochii ,pentru cateva secunde.

"Ce se va intampla cu noi dupa ceea ce...dupa...seara trecuta?" intreb tusind usor stanjenita,auzindu-l chicotind.

"Probabil ma voi duce sa ma intalnesc cu acea blonda. S-a cam suparat aseara ca am lasat-o balta." spune pe un ton serios,intorcandu-ma nervoasa catre el,acesta sustinandu-mi privirea serios.

"Du-te dracu,Bleck." ii scuip,vrand sa ma ridic din pat,dar acesta imi prinde bratul rapid,intorcandu-ma catre el,vazandu-l zambind pana la urechi.

"Am glumit ,iubito." spune amuzat,privindu-l cu o spranceana ridicata.

"Aham.." spun dezinteresata,acestuia pierindu-i zambetul de pe fata.

"Oh,haide nu te supara. Doar am glumit." spune pe un ton mic,privindu-ma direct in ochi.

"Ai glumit,a?" intreb ,luand perna in mana si dandu-i cu ea ,puternic in cap,intorcandu-i fata in directia opusa,incepand sa rad prosteste.

"Esti o nemernica,stii,nu?" spune dupa un timp,zambindu-mi larg,aprobandu-l amuzata.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum