CAPITOLUL 25

2.4K 148 49
                                    

***perspectia lui Bleck***

 "La dracu! Ne mai departam mult de cabana?" vocea enervanta a lui Alex ma scoate din sarite,aruncandu-i o privire incruntata,vazandu-l ca abia cara doua lemne.

"Iti e frica ca te pierzi,printesa?" il ironizeaza Kevin,aprobandu-l pe saten cu o inclinare din cap.

"Nu,idiotule. Probabil fetele se intreaba daca nu cumva le-am lasat balta si am fugit la curve." spune acesta,aruncand lemnele la picioare. "Ce-i? Le iau cand ne intoarcem." continua cand ii intalneste privirea intrebatoare a lui Kevin,acesta pufnind si intorcandu-se la cautarea unui brad cat se poate de acceptabil.

"Chiar vreau sa te vad unde gasesti tu curve in varful muntelui."ii spun pe un ton plin de dezgust,gandul fugindu-mi la bruneta nebuna de la cabana care sigur m-ar omorî în acest moment daca ne-ar auzi conversatia.

Am inghitit in sec atunci cand ochii mi s-au inchis pentru cateva secunde,imaginea cu Evelyne sub mine aparandu-mi ,parca si acum auzindu-i gemetele de placere.

"La dracu."am suierat ,strangandu-mi dintii incercand sa-mi estompez acea imagine.

"Cred ca imi ajunge roscata pentru saptamana asta."il aud bombonind pe brunet,dandu-mi ochii peste cap.

"O faci sa tipe de placere de pe covor,raule?"intrebarea pusa de Kevin pe un ton pervers,ma face sa bufnesc in ras,dandu-i dreptate.

"Macar eu pot face asta in scurt timp. Tu mai ai de asteptat cu acea calugarita albastrica."il ia peste picior Alex,vazandu-l pe prietenul meu cum se enerveaza.

"Cred ca ar trebuie sa-ti vezi de treaba ta si sa nu te mai bagi in relatia mea cu Mia."il ameninta Kevin,dandu-mi ochii peste cap.

De ce dracu asist la cearta astora? Cred ca fetele se distreaza mai bine ca mine.

"Iar tu ar trebuie sa..."

"Liniste." ma aud spunand,ascultand cu atentie cele cateva mormaieli,lasand bradul pe care singur l-am taiat sa-mi cada la picioare,facand un pas in fata,incercand sa-mi dau seama de unde se auzeau susotelile.

"Tu ce dracu mai vrei?Gandeste-te la Evelyne a ta si..."

"Taci dracu din gura,Aelx."ma rastesc imediat,acesta facand ce-i spun. "Kevin,auzi si tu asta?"il intreb pe pritenul meu,care imediat isi ciuleste urechile,incruntandu-se,semn ca aude.

"Oare cine e?"intreaba Kevin,dand din cap ca nu stiu,luand-o la pas pe o carare care abia de se mai vedea  datorita noptii.

"Cine sa fie? Ce se aude? Unde dracu va duceti?" tipa Alex care ramasese in urma,intorcandu-ma catre el nervos.

"Ti-am zis sa taci. Daca esti prea fricos sa vi,intoarcete."ii cer,apoi ma intorc catre Kevin care ma asteptase,auzindu-l pe Alex pufnind,dar urmandu-ne.

"Soaptele vin de la cabana aia."spune Kevin,aratandu-mi o cabana veche ,incruntandu-ma.

Ne-am apropiat usor,incercand sa nu facem zgomot prea mare,susotelile auzindu-se mai clar,postandu-ne sub fereastra cabanei. Mi-am ridicat privirea,prin geamul murdar vazandu-se blurat o umbra. Silueta unei persoane s-a ivit ,miscandu-se dintr-o parte in alta in cabana,lasandu-ma mai jos sa nu fiu vazut.

"Inca putin si nu va mai trebui sa astepti atat de mult aceasta lupta,Evelyne. Nici nu vei stii ce te-a lovit. Esti patetica si usor de pacalit."vocea fetei mi se parea cunoscuta,dar se auzea de parca era la  departare de mine,blurata de ceva anume. "Va trebui sa scot anumite persoane din ecuatie si stiu ca nu-mi va fi usor." ,continua ea sa vorbeasca singura,invartindu-se si uitandu-se la ceva din mana ei,pelerina acoperindu-i corpul si intreaga fata.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum