CAPITOLUL 10

2.6K 183 202
                                    

"Esti perfecta pentru acest joc"

"Esti perfecta pentru acest joc"

Joc Joc Joc

Cine se crede infumuratul ala? Si despre ce joc tot vorbea? Crede ca ma voi alatura jocului sau nebunesc de-a sedusul? Nici gand!

In primul rand stie si el ca relatiile dintre vampiri si vacolaci sunt interzise,iar in al doilea,nu m-as uita la un arogant ca el niciodata.

Cum eram eu blocata in gandurile mele,nu mai sunt atenta pe unde merg,ciocnindu-ma de cineva,astfel dezechilibrandu-ma si picand in fund,toate cartile si foile din maini insirandu-se  la picioarele celor din fata mea.

"Scuza-ma ,stai sa te ajut." o voce masculina se face auzita,ridicandu-mi ochii si dand de mai multe priviri curioase.

Pe cea a Anastasiei o recunosc imediat,aceasta privindu-ma usor amuzata de stangacia mea,iar cealalta privire cunoscuta e cea a baiatului care se lauda altuia despre faptul ca facem biologia impreuna. Imediat isi da si el seama cine sunt,zambetul lui transformandu-se intr-un ranjet increzut. Ih...deja imi e scarba de ceea ce probabil gandeste. Imi indrept din nou privirea pe blondul peste care dadusem ,care avea mana intinsa ,vrand sa ma ajute. I-o accept dupa cateva momente de asteptare,ajutandu-ma sa ma restabilesc pe propriile picioare.

"I-a te uita peste cine am dat,coleguta mea preferata. Sunt Alexander ,printeso." mi se adreseaza idiotul brunet ,inca zambind,facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap scarbita de atitudinea lui jegoasa.

"As vrea sa spun ca sunt incantata,dar as minti." ma adresez ironica,apoi ma aplec pentru a-mi strange cartile,blondul asezandu-se pe vine si strangand si el cateva foi pe care mi le intinde apoi.

"Multumesc." spun,apoi ma uit la grupul care facuse un cerc in jurul meu,nelasandu-ma sa trec.

"Sunt Tyler." se prezinta tipul blond care ma ajutase.

"Sunt Evelyne." 

"Ei sunt Luke,Anastasia,Joseline,Tess si Mark." imi face cunostinta Tyler cu cei din jur,ochii mei analizandu-i fara nicuin interes pe fiecare,oprindu-mi privirea pe acel Mark.

Un tip saten cu parul lung pana la baza gatului ,cu ochii ciocolatii care ma priveau pofticiosi. Acel Mark?

"Tu esti afemeiatul de Mark care nu a avut curaj sa se desparta de Rebecka fata in fata,folosindu-se de un mesaj jalnic?" intreb fara sa ma pot stapanii,ceilalti incepand sa chicoteasca ,in timp ce Mark doar imi zambea rautacios.

"Atat de important sunt pentru tine  incat mi-ai tinut minte numele si continutul mesajului,papusa?" ma ia acesta peste picior,simtind cum sangele imi urca pana in obraji din cauza nervilor.

"Da,am prostul obicei de a tine minte numele persoanelor jalnice. Esti un bun exemplu."spun ironizandu-l,acesta uitandu-se urat la mine.

"Gata,gata.Uite Mark,te cred ca ti s-a pus pata pe domnisorica agresiva de aici,dar stai la rand. O poti lua dupa ce ma plictisesc de ea." ne intrerupe acel Alexander,venind mai aproape de mine si punandu-si o mana jegoasa dupa umerii mei.

"Ai trei secunde sa-ti iei mana de pe mine,altfel nu raspund de faptele mele." spun printre dinti,incercand din greu sa ma controlez sa nu-l fac bucati de fata cu toti.

"Haide ,Alex.Lasa-o in pace,e doar o minorosita.Sa mergem ,avem lucruri mai importante de facut." vocea Anastasiei nu face altceva decat sa-mi ingreuneze autocontrolul,racnind printre dinti.

"Si prin acele lucruri te referi la a ti-o trage prin cine stie ce hoteluri?" o intreb incercand sa fiu calma,respirand greu pe nari,in timp ce-i indepartez dur bratul idiotului de pe mine.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum