CAPITOLUL 13

2.5K 203 64
                                    


"Ne vedem mai tarziu la tine,da? Eu mai am ceva de facut." au fost ultimele cuvinte ale Bekai inainte sa plece si sa ma lase sa astept in fata liceului sa treaca afurisita de ploaia ca sa pot merge si eu acasa sa-mi pot face planuri pentru weekend.

"La naiba." injur in soapta,apoi fara tragere de inima pornesc prin ploaie,deja udandu-ma pana la piele.

Incerc sa cobor cu pasi repezi treptele liceului,dar imediat simt cum piciorul stang imi aluneca de pe ultima treapta,cu un mic tipat,astept sa ma lovesc puternic.

In ultimele secunde de impact,doua brate puternice se infasoara in jurul taliei mele oprindu-mi caderea. Ii simteam inima batand cu putere contra spatelui meu,iar o respiratie mentolata lovindu-mi pielea rece a gatului.

"Usurel." sopteste,punandu-ma apoi pe propiile picioare ,prin stropii de ploaie care imi intrau in ochi,vazandu-mi salvatorul zambindu-mi.

"Mersi." soptesc,dandu-mi parul negru si ud de pe ochi.

"Oricand. Acum hai sa nu mai stam in ploaie,masina mea e parcata putin mai incolo. Te duc eu acasa." se ofera ,punandu-si o mana pe spatele meu ,impingandu-ma incet spre parcarea scolii,dand de o masina gri.

Habar nu am ce masina e asta,dar e foarte frumoasa. Imi deschide portiera,punandu-ma pe scaunul din fata. Cand intra si el in masina,da drumul la aerul cald,abia acum observand si eu ca dintii imi dansau in gura din cauza ploii reci de toamna. 

"Nu era nevoie,Tyler."spun ,privindu-l pe blondul cum incepe sa conduca linistit.

"Imi face placere,Eve. Oricum,nu asta fac prietenii?" zambeste,intorcandu-si privirea asupra mea cateva secunde,facandu-ma sa zambesc si pe mine.

"Da. Asta fac prietenii." spun ca pentru mine,strangandu-mi mainile pe langa corpul mic si ud.

"Ti-e frig?"intreaba,dar nu apuc sa raspund,pentru ca o mana ii zboara de pe volan pana pe locul din spate,privirea avand-o inca la drum,apoi revine cu o geaca neagra de piele pe care mi-o inmaneaza. "Pune pe umeri,ar trebui sa te mai incalzeasca pana ajungem. Apropo,unde stai?" intreaba usor stanjenit,punandu-si o mana la ceafa,facandu-ma sa chicotesc in timp ce imbrac geaca.

Ii spun adresa,in nici cinci minute ajungand in fata blocului.

"Multumesc frumos,Tyler." spun aplecandu-ma catre el si depunand un mic pupic pe obrazul lui acum rosu.

"Mda...adica,cu placere. Ce zici, poate iesim intr-o zi la o cafea ,ceva...Adica daca vrei ,normal." se balbaie acesta,evitandu-mi privirea.

"Ăm..sigur. Adica de ce,nu? Poate o sa vina si Beka si prieteni de-ai tai si mergem la un film." spun,vazandu-l cum isi ridica privirea stanjenita catre mine.

"Da..o iesire cu prietenii,la asta ma refeream." spune,muscandu-si buza de jos.

"Super.Mersi inca o data.Mai vorbim." spun ,apoi  ies iar in ploaie,nu inainte de ai lasa geaca.

Inchid portierea,vazandu-l pe el zambindu-mi si claxonandu-ma ,plecand de pe loc. Nu apuc sa fac alti pasi,ca o masina neagra joasa,opreste chiar langa mine cu un scartait,murdarindu-ma cu noroi.

"Ce dracu?!" exclam luata prin surprindere,dandu-ma cativa pasi mai in spate si curatandu-ma pe fata,in timp ce o portiera e trantita puternic.

"Scuza-ma ,nu te-am vazut." o voce groasa,plina de sarcasm,imi accelereaza bataile inimii,respiratia devenindu-mi precipitata din cauza nervilor.

"Idiot nenorocit!" spun privindu-i ochii negri amuzati de infatisarea pe care o am.

"Oh haide,de parca nu erai deja uda. Tedi asta merge ca un melc.M-am abtiunt cu greu sa nu-l imping eu de la spate." comenteaza pe un ton batjocoritor,facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap,obrajii umflandu-mi-se de nervi.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum