CAPITOLUL 18

2.4K 188 37
                                    


"Stai sa inteleg...ce vrei tu sa-mi spui e ca te-ai certat cu ai tai,nu?" intreaba Beka,eu aproband-o , mergand linistita pe coridorul scolii pana la usile ce duc spre iesire. "Si te-au dat afara din casa?" intreaba din nou,privind-o de aceasta data fiind  curioasa.

"In mare parte da...am avut cateva neintelegeri cu tata, el e cel care mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada." spun,muscandu-mi buza stresata.

"Dar de ce?" intreaba mai curioasa,facandu-ma sa pufnesc iritata.

"Zice ca m-am schimbat decand am plecat." ii spun neprivind-o.

"Doar atat?" insista,enervandu-ma.

"Buna." o voce de barbat ne intrerupe,si doua buze se lipesc de ale mele inainte de a vorbi si se dezlipesc la fel de repede,luandu-ma prin surprindere.

"Hei." spun cu jumatete de gura ,inghitind in sec ,ochii mei facand contact cu cei negrii ai lui Bleck.

"Trec pe la tine mai tarziu sa vorbim,da?" intreaba,eu aproband cu o singura inclinare a capului,apoi el face cale intoarsa,lasandu-ma cu gustul buzelor lui dulci.

"Ce. Tocami. S-a. Intamplat?" revin cu picioarele pe pamant cand aud vocea blondei de care uitasem ca se afla langa mine privindu-se cu gura cascata.

"Ăăă...surpriza?" spun nevinovata ca nu i-am adus la cunostiinta ce tocmai s-a intamplat.

"Cand aveai de gand sa-mi spui ca esti impreuna cu Bleck?" intreaba pe o voce ascutita,aruncandu-mi sageti din ochi.

"Wo,wo...dar cine a spus ca suntem impreuna?" intreb,luand-o apoi iar la picior.

"Cum adica nu sunteti impreuna,femeie!? Tocmai v-am vazut sarutandu-va,apoi el a zis ca vine mai tarziu la tine." spune,ceea ce ma face sa grabesc mai mult pasul.

Cat naiba mai e pana in statie?

"Da...dar nu suntem impreuna...nu stiu ce suntem,Beka. Nu am vorbit despre asta...e mai complicat." ii explic oftand,apoi o privesc pe blonda.

"Parintii tai stiu?"

"Cred ca asta e principalul motiv pentru care m-am certat cu tata." spun ,dandu-mi cu mana prin par pentru a nu-mi intra in ochi.

"De ce? E doar un baiat." spune confuza,eu reflectand daca sa-i spun sau nu.

"Nu e doar un baiat obisnuit ,Beka. E..."

"E si el un vampir?"

"Ce? Nu! Nu e vampir."

"Atunci?"

"Beka...poate sunt eu vampir,dar asta nu inseamna ca tata accepta ca eu sa fiu ranita sentimental si doar stii cum e Bleck." aleg sa ocolesc adevarul.

Am incredere in ea,dar acesta e secretul lui Bleck.

"Inteleg." spune intr-un sfarsit blonda,eu rasufland usurata pentru un moment,ca mai apoi sa vad un cap rosu peste strada.

"Ce stii despre Anastasia?" intreb fara sa-mi iau privirea de pe fata care radea impreuna cu pritenele ei in timp ce-si carau pungile de cumparaturi.

"Ca e o tarfa." raspunde prompt Beka.

"Altceva?"

"Nu prea multe...e cam misterioasa fata." spune dupa cateva secunde,timp in care roscata dispare din raza mea vizuala,intrand intr-un magazin de masti.

"Da. E misterioasa." repet cuvintele blondei.

"Vrei sa aflu cate ceva despre ea?"

"Nu e nevoie...ma descurc." ii raspund,ajungand in statia de autobuz pentru Beka.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum