CAPITOLUL 21

2.4K 176 29
                                    


"Si pana la urma ce vei face in vacanta asta de Craciun?" ma intreaba Ty cand iesim de la ultima ora din aceasta zi,fiind si ultima  din acest semestru.

Mergeam pe coridorul plin de elevi care iesau razand si urandu-si "Sarbatori fericite" unul altuia.

"Cred ca am sa dispar putin din acest oras.Probabil ca voi merge sa ma plimb." spun dupa ce ma gandesc putin.

Chiar am nevoie de o plimbare dupa ultima luna traita aici. Am trait un sentiment de frica stiind ca acum sunt vanata,dar nu m-am putut abtine...sunt vampir. Si iar am cazut tentatie sangelui. Parintii mei probabil sunt foarte dezamagiti de mine, si eu sunt. Dar asta sunt eu cu adevarat si nu mai am de gand sa ma mai ascund.

"Tare." spune Ty incet,muscandu-si usor buzele.

"S-a intamplat ceva?" intreb curioasa,auzindu-i inima batand si pulsul accelerandu-i.

Oh.Sfinte Lucifer! Nu trebuie sa faci vreo scena din cauza foamei,Evelyne! Nu in scoala , si nu lui Tyler. Iti este prieten si nu ti-a gresit cu nimic.

"Nu. Adica.." se balbaie,apoi tace pentru o secunda ,reluand mai hotarat."Mai esti impreuna cu Bleck?" 

Intrebarea lui ma surprinde,o stare de tristete cuprinzandu-ma. Imi las privirea in jos ,strangandu-mi mai bine pulover-ul. Usa imi este deschisa de blond,iesind in aerul rece de iarna,mici fulgi de zabada asezandu-se in parul meu.

"Nu." raspund sec,inghitindu-mi nodul din gat.

"Oh."

"De ce intrebi?" intreb revenindu-mi din starea in care intrasem.

"Uite Evelyne...suntem prieteni,nu?" intreaba usor nesigur,eu aprobandu-l in timp ce-i sustineam privirea curioasa. "Ei bine,eu nu te consider o prietena." spune dintr-o data,oprindu-ne amandoi in curtea liceului,uitandu-ma socata la el.

"Tyler..ce? De ce? Am facut ceva ce te-a suparat?" intreb trista,acesta foindu-se sub privirea mea.

Chiar tin la el...e un prieten bun care te-ar ajuta intotdeauna daca i-ai cere asta. S-a purtat frumos cu mine de cand am venit aici,mi-a luat si apararea. Nu pot stii ca este suparat pe mine.

"Nu,Eve. Nu ai facut nimic." sopteste.

"Atunci?"

"Nu te-ai prins pana acum?" intreaba dandu-si ochii peste cap ironic.

Ma incrunt confuza.

"Despre ce vorbesti,Ty? Am avut o luna grea,te rog explica-mi ce te supara." ii cer,inchizandu-mi ochii obosita.

"Sunt indragostit de tine,Eve." imi deschid ochii socata cand ii aud cuvintele,vazandu-l respirand parca usurat,dar inima ii batea foarte repede.

Am inghitit in sec inca neraspunzandu-i ,cautandu-mi un raspuns bun pe care as fi vrut sa i-l dau,fiind prima data cand nu doream sa ranesc cuiva sentimentele...dupa Bleck.

Bleck...Concentreaza-te ,Evelyne! Nu-i momentul sa te gandesti la acel varcolac care nu a mai dat niciun semn de viata de cand am vorbit ultima data. Lui nu-i pasa,ar trebui sa nu-ti pese nici tie...dar nu pot...La dracu!

"Stii...ar cam fi timpul sa spui ceva." spune acesta stangaci...eu tusind stanjenita.

"Tyler...eu,eu nu stiu ce sa spun.. Eu doar.." atentia imi este capturata de un varcolac cu parul negru care avea mici fulgi de nea in par ,dandu-i o aura mai inocenta.

Ochii lui Tyler se indreapta catre persoana pe care o priveam,lasandu-mi ochii sa-mi coboare ,inghitind in sec,reluand ceea ce am vrut sa spun.

"Ty..eu..."

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum