CAPITOLUL 14

2.3K 186 29
                                    


"Nu-ti este frica de intuneric,Beka?" o intreb in timp ce ne deplasam printre doua cladiri inalte,in timp ce luna veghea deasupra noastra.

"Oh haide,doar nu ai inceput sa devi o fricoasa de intuneric?" pufneste Beka in ras,oprindu-ma odata cu ea si uitandu-ne una la alta amuzate.

"Ador intunericul,Beka!" spun ridicandu-mi mainile in aer si inspirand aer puternic in plamani.

Oh da...ador intunericul! Da-ti vina pe latura mea de vamipir,dar nu ma pot abtine sa nu ma plimb in mijlocul noptii prin intuneric. Doar ca voiam sa fiu singura,voiam sa-mi las adevarata latura afara,normal fara a rani pe cineva. Doar ca imi e dor sa-mi folosesc puterile.E obositor ,dar sa nu uit ca eu am vrut sa fiu normala. Beka si cu mine am propus sa facem o mica petrecere in pijamale,dar ghinionul a fost ca nu aveam niciun fel de bautura in mini-bar,asa ca priviti-ne in mijlocul noptii,mergand ca doua stafii printre blocuri cu doua sticle de alcool in mana. Maine avem scoala,dar mie putin imi pasa,o sa-i fie greu Bekai,eu sunt rezistenta la alcool.

"Oh,oh...Eve ,stii cum fac lupii la luna,nu? Haide sa urlam si noi,e luna plina!" tipa dintr-o data Beka,lasand sticla de alcool jos,lunadu-mi-o si pe a mea,inainte sa pot proteste.

"Nu stiu ce sa zic ,Beka." spun usor stanjenita,privind-o cum sta acum in patru labe,aratand atat de comic.

"Oh haidee...nu ne vede nimeni. Distreaza-te,Eve!" spune,punandu-se pe pozitii si incepand sa urle catre luna ,bufnind in ras imediat.

"Beka,sigur nu ai baut nimic inainte sa vi la mine?" o intreb printre sughituri,aceasta ridicandu-si putin capul catre mine si privindu-ma cu zambetul pe buze,fericita.

"Sunt perfect treaza. Se numeste distractie. Haide."spune tragandu-ma langa ea,punandu-ma si eu ca ea in patru labe.

-Oh...ce stanjenitor,Evelyne!Tu esti vampir,nu un lup care urla de nebun la luna! Mi-e rusine cu tine.-

"La trei!" tipa Beka razand,dandu-si cu o mana parul de pe ochi."1...2...3!"

"Au..au...auuuu!" urlam ca nebunele de vreo trei ori,apoi aterizam in fund din cauza hohotelor de ras.

"Mars de la ferestra mea,javre ordinare!" tipa un locatar de la ferestra,aruncand cu ceva ce pare a fi un papuc,apoi tranteste inapoi geamul.

Pentru un moment se face liniste,uitandu-ma apoi la Beka,si fara alte cuvinte incepem sa radem mai tare,aproape dandu-mi lacrimile,in timp ce blonda se tavalea la propriu pe jos.

"Nu.Mai.Pot.Respira." anunta Beka printre hohote,aproband-o cu greu.

Ma opresc brusc ,ridicandu-ma rapid de jos si uitandu-ma in spatele nostru, incruntata.

"Ce s-a intamplat?" intreaba blonda,privindu-ma inca amuzata,stergandu-si lacrimile din coltul ochilor,inca fiind pe jos.

"Ridica-te. Hai sa mergem." spun rece fara a o privi,ascultand cu atentie bataile inimii a vreo trei persoane care se indreptau catre noi,simturile mele fiind in alerta.

"Ce s-a intamplat?"repeta,ridicandu-se de data aceasta de jos,privindu-ma confuza.

"Vine cineva.Am o presimtire rea. Trebuie sa mergem."spun privind cele trei umbre de barbati venind catre noi si oprindu-se la vreo zece pasi,uitandu-se ametiti la noi.

Sunt beti.

"Haide Beka. Ia sticlele,sa mergem." spun cu grija,privind-o pe blonda care parea putin speriata.

S-a aplecat lunad sticlele rapid si privindu-ma apoi pe mine.

"Buna,papusilor! Ce fac doua fete asa frumoase ca voi in toiul noptii, singure?"intreaba o voce de barbat,apropiindu-se toti trei de noi,privindu-ne din cap pana in picioare fara jena.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum