CAPITOLUL 8

2.3K 188 22
                                    

"E ocupat." spun dupa ce ma dezmeticesc ,clipind des si incercand sa nu ma mai holbez ca o ciudata la zambetul lui.  

"Serios? Stau cumva pe prietenul tau imaginar?" ma intreaba pe un ton arogant,punandu-se langa mine si dand paharul pe care il comandase pe gat.

"Esti nesimtit." ii raspund scarbita din cauza tupeului,introcandu-mi privirea catre toalete.

Haide Beka...cat iti ia sa-ti faci nevoile?

"Nope...sunt Black. Black Hall. Iar tu esti...?" intreaba ridicandu-si o spranceana asteptandu-mi raspunsul.

Flirteaza cumva cu mine? Cu mine?!

Ma ridic de pe scaunul inalt de la bar sub privirea lui cercetatoare ,ochii lui coborand fara jena pe corpul meu,buza de jos prinzandu-si-o intre dinti,simtindu-ma jenata.

Oh..cat urasc aceasta tinuta prea indecenta pentru gusturile mele si a secolului in care traisem eu.

"Eu sunt neinteresata." ii raspund ,zambindu-i la sfarsit atunci cand aceste se incruntase,introcandu-ma si pasind invingatoare spre baile clubului.

Bine ca am experienta pe tocuri de ani de zile,astfel as fi pe jos la picioarele celor care ma impingeau ca sa danseze.

Aproape ca ajung la usa baii unde disparuse blonda,dar sunt intoarsa brusc si trantita de primul perete cu un corp care se preseaza de al meu. Un parfum puternic masculin imi inunda narile,iar o respiratie mentolata se izbeste puternic de pielea gatului meu facandu-ma sa inghit in sec din cauza ca ma luase pe nepregatite,inima ratandu-mi o bataie,ridicandu-mi privirea si dand de acei ochi abisali care ma priveau usor incruntati.

"Vai pisi,dar ce artagoasa esti!" spune marind stransoarea in jurul taliei mele cu o mana ,iar pe cealalta o avea suspendata deasupra capului meu.

Nu sunt eu foarte scunda ,dar acest barbat chiar este enorm. In jurul lui plutind o aura aroganta si plina de nesimtire. E un barbat chiar aratos cu un corp bine lucrat si o forta neimaginabila. Asta e clar ,avand in vedere ceea ce este el.

"Iar tu un arogant nesimtit. Ar face bine sa-mi dai drumul si sa nu-mi mai zici asa ,daca nu..."

"O sa musti?" intreaba acesta ,razand batjocoritor,dar se opreste luat prin surprindere atunci cand este el tintuit la perete presat de coprul meu.

Nu mi-am folosit puterile ca sa-l imoblizez,doar ce si-a lasat pentru cateva secunde garda jos iar eu am profitat de asta. E ca si cum as fi facut antrenamente normale pentru forta mea.

"Sa stii ca asta am sa fac,lupisor."

Acum este randul meu sa-l ironizez ,uitandu-ma adand in ochii lui sesizand urma unui zambet pe fata lui incruntata,apoi fara tragere de inima ,ma desprind de corpul lui si fara atle cuvinte sau intreruperi ma fac nevazuta dupa usa baii.

"Haide Beka,ce iti ia atat?" intreb vazand-o pe aceasta stand langa chiuveta avand lacrimi in ochi ,tinandu-se cu greeu pe picioare. Corpul perf-...corpul barbatului imi dispare din minte imediat ce o vad pe prietena mea in aceata ipostaza,panica punand stapanire pe corpul meu care se impleticeste pana ce ajunge langa cel al blondei care isi reprima sughiturile.

"Ce-Ce ti s-a intamplat?" intreb speriata,uitandu-ma la ea din cap pana in picioare si incercand sa observ vreo urma de violenta sau ceva. Jur ca daca cineva a atins-o ,voi uita de promisiunea facuta tatei si il voi omori pe nenorocit!

Blonda se arunca imediat in bratele mele,involuntar strangand-o puternic la pieptul meu si mangaind-o pe par,in timp ce ea sughita pe umarul meu din cauza plansului.

"La dracu Beka,doar spune cine ti-a facut asta si-l fac una cu pamantul!" spun printre dinti simtind ca nu mai rezist mult daca o mai vad asa distrusa.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum