CAPITOLUL 15

2.3K 184 52
                                    


"O sa trebuiasca sa vorbim despre ce s-a intamplat aseara. -Rebecka."

Asta am primit de la blonda in aceasta dimineata inainte de a intra la dus ,oftand cu putere. Lasam apa calda sa-mi spele corpul ,parul avandu-l prins intr-un coc in varful capului sa nu-l ud,gelul de dus cu miros de vanilie ,improspatandu-ma. Aseara Bleck a fost cel care m-a adus acasa,inca fiind in statura de varcolac,lasandu-ma la usa apartamentului,apoi plecand fara sa mai astepte altceva. Oare inca era suparat de ultima conversatie de acum trei zile? Nu stiu...

Ies din dus stergandu-ma cu un prosop pufos,apoi imi pun lenjeria neagra,lasandu-mi parul liber sa-mi acopere jumatate din spate. Ies din baie,uitandu-ma pe fereastra ,observand vremea urata de afara. Sta sa ploua.

Un ciocanit in usa imi distrage atentia,intorcandu-ma catre dulap. Deja Beka are chef de vorba?Asa dis-de-dimineata?

"E deschis." spun inca stand cu capul in dulap ,alegand cu ce sa ma imbrac. "Uite,Beka...ceea ce ai vazut aseara nu a fost real..."incep eu sa explic cand usa este deschisa,introcandu-ma catre Beka,dar impietresc cu tricoul in mana.

"La dracu,Bleck!" injur ,privindu-l pe barbatul cu ochii negrii care se plimbau fara jena pe corpul meu acoperit doar de lenjerie,buza lui fiind usor prinsa intre dinti.

"Tu defilezi mereu aproape goala prin casa?Nu de alta,dar am sa-ti fac mai des vizite." foloseste un ton arogant,privirea lui oprindu-se pe cicatricile usor vizibile,apoi pe semnul de pe sold,incruntandu-se,in timp ce eu bolboraseam injuraturi ,tragandu-mi rapid tricoul gri pe mine,acesta ajungandu-mi sa-mi acopere putin chilotii.

"Ce dracu cauti aici?"intreb incruntata,simtindu-mi fata rosie de nervi,dar si rusine.

"Am venit sa vorbim de aseara." raspunde calm,punandu-si mainile in piept,in timp ce eu imi trageam blugii albastrii pe mine,simtindu-ma mai bine,ferita acum de privirea lui lacoma.

Ce stanjenitor! Am fost aproape goala in fata unui baiat. Si nu orice fel de baiat. Bleck idiotul Hall.

"Nu e nimic de vorbit." spun indiferenta,asezandu-ma pe pat in timp ce ma incaltam in tenesi,auzindu-l cum pufneste pe nari.

"Ba eu cred ca da. Si incepand discutia cu, ce naiba cautai singura in toiul noptii printre blocuri?"intreaba privindu-ma acuzator,dandu-mi ochii peste cap suparata.

"Nu e treaba ta."i-o trantesc eu repede.

"Evelyne..." numele meu rostit de pe buzele lui carnoase nu face altceva decat sa-mi produca un val de electricitate ce ma face sa inghit in sec,neprivindu-l.

"Nu eram singura. Am fost cu Beka." ii raspund pe jumatate.

"Si ea unde era?" intreaba incruntandu-se si privindu-m acuzator,necrezandu-ma.

"I-am spus sa fuga dupa ce am ajutat-o sa scape de unul dintre acei tipi." raspund indiferenta,vazand cum corpul lui se incordeaza,tricoul negru aproape pleznindu-i.

"Ce cautati acolo?"

"Probleme de fete."

"De ce nu ai atacat? Sunt sigur ca nici macar nu ai fi clipit si deja cei trei erau morti." inchid ochii suparata,pumnii avandu-i stransi pe langa corp.

"Nu e treaba ta."ii raspund printre dinti,ridicandu-ma de pe pat ,privindu-l incruntata.

"Evelyne?" glasul lui Hope intrerupe privirile inflacarate dintre noi,privind ghemotocul de la picioarele mele.

"Du-te in sufragerie,Hope. Promit sa nu fac nimic rau." o linistesc ,vazand-o cum marie la Bleck inainte sa plece.

"Ai de gand sa-mi spui de ce nu te-ai putut apara?" intreaba exasperat brunetul,trecandu-si mana prin par stresat.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum