CAPITOLUL 19

2.2K 199 47
                                    


O durere de cap ma face sa scot cateva gemete soptite,punandu-mi o mana pe frunte si masandu-mi-o cu doua degete. Ce s-a intamplat? Imi deschid incetisor ochii, imaginile neclare amestecandu-se. Ma intind usor pe pamantul rece,ochii invartindu-mi-se prin jur. Crengi de copaci se inalta deasupra mea,le fel ca luna impunatoare care era chiar in fata ochilor mei. Sunt intr-o padure. Imi inchid usor ochii,oftand puternic,apoi ca lovita in cap ,sar ca arsa in picioare.

Ce dracu caut intr-o padure? 

Ma invarteam in cerc ,incercand sa-mi dau seama ce s-a intamplat in seara asta. Am fost la bal,apoi am dansat,am pierdut-o pe Hope. Ma simteam rau...dar ce a provocat asta unui vampir puternic ca mine? Daca as fi fost otravita,nu m-as fi simtit atat de rau si nici atat de mult sa stau inconstienta ca sa fiu adusa si abandonata aici. Ce mi s-a intamplat? Cine mi-a facut asta?

Anastasia.

La dracu cu roscata aia prefacuta! E un vampir exact cum am prevazut! Dar cum de nu mi-am dat seama ? Daca i-a facut ceva lui Hope am s-o omor cu mainile mele! La dracu,ultima imagine e cu ea murdara de sange....in ameteala aia nu am vazut al cui era sangele. Doar nu....

Oh,Sfinte Lucifer! Hope! La dracu cu toata noaptea asta stupida! Kali..cum te simti?

Niciun raspuns...

Deja imi este frica..

Vantul incepuse sa bata,suflandu-mi in par si in rochia murdara. Parul il desfac din coada incurcata,trecandu-mi usor degetele prin el,dar fara folos. Imi ridic poalele rochiei stergandu-ma putin pe fata,astfel mai stergandu-mi din machiajul grotesc. La naiba,Kali! Spune-mi ca esti acolo!

-Sunt aici-

Ce dracu ni s-a intamplat?

-Nu ai cum sa intelegi. Ti s-a dat ceva, ceva ce mi-a facut rau. Dar te-a afectat si pe tine-

Si acum cum te simti?

-Sunt bine.-

Kail...cum de nu ne-am dat seama ce e Ana?

Un ras usor fortat mi se aude in cap,facandu-ma sa ma incrunt. Ce e asa de amuzant?

-Tu nu ti-ai dat seama ce e roscata. O stiu pe Ana de foarte mult timp.-

Am strans puternic din pumni ,un bubuit puternic rasunand in linistea noptii.

Si de ce dracu nu mi-ai zis nimic?

-Am si eu secretele mele.-

Parca ne ajutam una pe alta...

-Da,te ajut. Sa fi un vampir puternic. Dar persoanele pe care le stiu raman secret.-

Crezi ca ea ne-a facut ceva?

-Probabil.-

"Ahhh! " tip aruncandu-mi tocurile din picioare,o picatura rece de apa atingandu-mi obrazul incins de furie. "Perfect! Va ploua!Si eu nu stiu unde dracu ma aflu!" tip, fulgerele luminand noaptea.

Urlete fioroase de varcolaci se aud din departare,toate simturile mele fiind in alerta.

"La dracu! Nu...fara varcolaci!" le-am incalcat teritoriul si mai e si luna plina.

Sfinte Lucifer,daca se afla cine sunt voi sfarsi aici. 

Am inceput sa alerg cu viteza printre copacii desi,aproape de fiecare data izbindu-ma de cate unul,dar nu ma opream. In aer duhnea un miros de caine ud ,ceea ce inseamna ca sunt foarte aproape de mine. Alte urlete se aud peste ploaia abundenta,intorcandu-mi pentru o secunda privirea,observand in urma mea diferite perechi de ochi si coltii cum straluceau in lumina lunii.

*Lupta cu mine* #PAUZA#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum