Part 3

11.2K 764 62
                                    

Βαριέμαι θανάσιμα😒

Με το που μπήκα, πήγα να πάρω ένα ποτό. Ύστερα πήγα να τους βρω.

Η ώρα περνούσε τόσο αργά. Η Έλλη σηκώθηκε και μου είπε να πάμε να χορέψουμε. Αρνήθηκα. Τότε ο Άλεξ την πήρε από το χέρι και την έσυρε ως την πίστα. Μετά από λίγο ο Παναγιώτης σηκώθηκε ξαφνικά και άρχισε να μιλάει με δύο κορίτσια. Στην τελική έμεινα μόνη μου, άρχισα να κοιτάω τριγύρω μήπως εντοπίσω τα παιδιά και με την άκρη του ματιού μου τον είδα να χορεύει με ένα τσουλάκι. Γαμώτο. Γιατί πρέπει να του τρίβεται τόσο. Και αυτός γιατί δεν την διώχνει την ηλίθια. Και γιατί να την διώξει; Χαζός είναι; Σιγά μην χάσει ευκαιρία για να την πηδήξει. Εγώ γιατί κάνω έτσι; Ζηλεύω; ΟΧΙ Κατερίνα συγκεντρώσου. Γιατί να ζηλεύεις;

Για ένα περίεργο λόγο νευρίασα. Σηκώθηκα και πήγα σε ένα παιδί που παρατήρησα ότι με κοιτούσε από την ώρα που μπήκα στο κλαμπ. Αρχίσαμε να μιλάμε και μετά από λίγο μου ζήτησε να χορέψουμε. Σηκωθήκαμε και κατευθυνθήκαμε προς την πίστα. Χορεύαμε πολύ κοντά. Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι στο μπράτσο μου και κάποιος με γύρισε προς την άλλη μεριά και με φίλησε.

Είχε τόσο μαλακά χείλη θα μπορούσα να τα φιλάω για ώρες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Είχε τόσο μαλακά χείλη θα μπορούσα να τα φιλάω για ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Παναγιώτης του έδωσα μια κλοτσιά στην ευαίσθητη περιοχή και έφυγα τρέχοντας.

Ρε γαμώτο γιατί να το κάνει αυτό; Δεν φτάνει που έχω από μόνη μου αμφιβολίες έρχεται και με φιλάει. Αλλά φιλάει τόσο ωραία. Σύνελθε.

Άρχισα να περπατάω χωρίς να ξέρω που πηγαίνω. Είδα ένα παγκάκι λίγα μέτρα από εκεί που ήμουν και πήγα και έκατσα.

Καθώς περνούσε η ώρα χανόμουν όλο και περισσότερο στις σκέψεις μου. Αισθάνθηκα μια παρουσία να στέκεται μπροστά μου. Σήκωσα τα μάτια μου και αντίκρισα το πρόσωπο που δεν ήθελα να δω μπροστά μου.

Κ-"Δεν σου έφτανε η μια κλοτσιά; "

Π-"Όχι ήρθα να μάθω προς τι η κλοτσιά και γιατί έφυγες τρέχοντας"

Πήγα να φύγω και με σταμάτησε.

Π-"Ποιο είναι το πρόβλημα σου;"

Ξαναέκανα την κίνηση να φύγω αλλά με σταμάτησε πάλι.

Π-" Εμένα θα μου απαντάς όταν σου μιλάω"

Κ-" Ότι θέλω θα κάνω"

Με αυτά μου τα λόγια με κόλλησε στον τοίχο δίπλα στο παγκάκι σφίγγοντας περισσότερο τους καρπούς μου. Κοίταξα στα μάτια του και κατάλαβα πόσο θυμωμένος είναι. Έσκυψε δίπλα στο αυτί μου και μου ψιθύρισε αισθησιακά

Π-" Κάποια στιγμή θα με παρακαλάς για ένα μου μόνο άγγιγμα, μωρό μου"

Η ζεστή του ανάσα έκαιγε πάνω στον λαιμό μου και με έκανε να ανατριχιάσω. Δάγκωσε τον λοβό του αυτιού μου και μέχρι να συνέλθω από το άγγιγμα του εξαφανίστηκε.

Comment & αστεράκι 💗

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now