Part 5

9.7K 682 30
                                    

Αφού ξυπνήσαμε με την Έλλη, έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στην μπανιέρα την οποία είχα γεμίσει με νερό και έβαλα λίγο από το αφρόλουτρο μου με άρωμα σοκολάτας. Έμεινα εκεί για μια ώρα και ύστερα βγήκα. Φόρεσα τα αγαπημένα μου μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και στέγνωσα και ίσιωσα τα μαλλιά μου. Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να βάλλω μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και τις μαύρες μου γόβες. Βάφτηκα έντονα και έβαλα ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν.

 Βάφτηκα έντονα και έβαλα ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Η Έλλη έβαλε ένα μαύρο τοπάκι, μια κοραλί φούστα και μαύρα ψηλά μποτάκια και βάφτηκε ελαφριά

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Η Έλλη έβαλε ένα μαύρο τοπάκι, μια κοραλί φούστα και μαύρα ψηλά μποτάκια και βάφτηκε ελαφριά.

Η ώρα ήταν 22:00 και ήμασταν έτοιμες. Εκείνη την ώρα ήρθε ο Άλεξ να μας πάρει για να πάμε στο κλαμπ που θα γινόταν ο χορός. Τους είπα να με αφήσουν έξω από την καφετέρια και ότι θα τους βρω εκεί. Έξω από το καφέ με περίμενε ο σερβιτόρος. Ανεβήκαμε στην μηχανή του και πήγαμε στο κλαμπ. Το μαγαζί ήταν γεμάτο. Πήρα από το μπαρ μια βότκα και πήγαμε στα παιδιά. 

Κ-"Παιδιά από εδώ ο -"

Παυ-" Παύλος"

Α,Ε-"Χαρήκαμε"

Παυ-" Πάμε να χορέψουμε;"

Κ-" Σε λίγο εντάξει;"

Παυ-" Οκ"

Καθίσαμε και αρχίσαμε να λέμε διάφορα πράγματα για να γνωριστούμε. Ήταν 19 χρονών, σπουδάζει εφαρμογές πληροφορικής και είναι από την Αθήνα. Μάλιστα. 

Η ώρα είχε πάει 12 και μισή και τότε μπαίνει στο μαγαζί ο Παναγιώτης. Φοράει ένα σκούρο μπλε τζιν και ένα άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι. Κοιτούσε τριγύρω λογικά για να βρει τον Άλεξ και μόλις με είδε με τον Παύλο σάστισε. Μόλις κατάλαβε ότι είμαι με τον σερβιτόρο από χθες και ότι τον έστησα με κοίταξε με ένα δολοφονικό βλέμμα και πήγε προς το μέρος του Άλεξ. Λίγο πιο μετά εμφανίστηκαν ο Άλεξ με την Έλλη, κοίταξα γύρω μου μήπως τον δω αλλά δεν τον βρήκα πουθενά. Μάλλον θα είναι με την Μαίρη στις τουαλέτες και νομίζω όλοι ξέρουμε τι κάνουν εκεί.

Κ-"Πάμε να χορέψουμε;"

Παυ-" Ναι αμέ" 

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στην πίστα. Με έπιασε από την μέση και αρχίσαμε να χορεύουμε. Ήμασταν πολύ κοντά. Τότε ένιωσα τα χέρια του να κατεβαίνουν προς τα κάτω. Εκείνη την στιγμή ένωσε τα χείλη μας χωρίς να μου αφήσει περιθώριο να αντισταθώ. Ξαφνικά βλέπω τον Παύλο στο πάτωμα και δίπλα μου τον Παναγιώτη έχοντας σχηματίσει μια μπουνιά με το χέρι του. 

Χωρίς να πω τίποτα μηδένισα τα εκατοστά ανάμεσα μας φιλώντας τον Παναγιώτη. 

Π-"Γιατί το έκανες αυτό;"

Κ-"1-1" του είπα και έφυγα πριν προλάβει να μου απαντήσει ή να με σταματήσει.

Comment & αστεράκι 💗

Θα με ΠαρακαλάςHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin