Part 36

5.9K 401 17
                                    

Είναι η δεύτερη μέρα της εκδρομής και ο Παναγιώτης μου ανακοίνωσε ότι θα περάσω όλη την μέρα μου μαζί του. Αφού φόρεσα ένα τζιν με σκισίματα και ένα γκρι μπλουζάκι, κατέβηκα στο εστιατόριο να φάω πρωινό. Εκεί βρισκόταν όλη η παρέα. Όλοι τους είχαν μούτρα μέχρι το πάτωμα και φαινόταν ότι άργησαν να γυρίσουν. 

Κ-"Καλημέρα."

Α,Λ,Ε-"Μέρα" είπαν και οι τρεις ταυτόχρονα και  βαριεστημένα.

Π-"Καλημερα."είπε ο Παναγιώτης και του έδωσα ένα φιλί.

Αφού έφαγα ξεκινήσαμε την βόλτα μας.Πήγαμε κάτω στην παραλιακή, πήραμε παγωτό και περπατήσαμε στο λιμανάκι. Ακριβώς από μπροστά υπήρχαν σπίτια τα οποία ήταν βαμμένα με διαφορετικό χρώμα το καθένα. Ήταν σαν ζωγραφιά. Είχε τόσα πολλά χρώματα. Έβγαλα μια φωτογραφία και πήγαμε και καθίσαμε σε ένα παγκάκι στο λιμάνι.

 Έβγαλα μια φωτογραφία και πήγαμε και καθίσαμε σε ένα παγκάκι στο λιμάνι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Π-"Λοιπόν έτοιμη για μια έκπληξη;"με ρώτησε και κατευθείαν του είπα ναι.

Με έπιασε από το χέρι και με ανέβασε σε ένα καραβάκι. 

Κ-"Τι κάνεις; Θα μας δουν."

?-"Έτοιμοι για την βόλτα σας;"

Θα με πάει βόλτα με το καραβάκι; Αχχ τέλεια.

Κ-"Αλήθεια θα πάμε βόλτα;"

Π-"Δεν σου αρέσει;"

Κ-"Αστιεύεσαι; Είναι τέλειο."είπα και τον φίλησα.

Το καραβάκι ξεκίνησε και απομακρύνθηκε από την ακτή. Μας πήγε από την μια πλευρά του χωριού ως την άλλη και έπειτα έμεινε στην μέση για να βλέπουμε όλο το χωριό. Ήταν μαγευτικό. Από μακρυά φαινόταν ακόμα πιο τέλειο.

 Από μακρυά φαινόταν ακόμα πιο τέλειο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now