Part 23

7.1K 488 10
                                    

Κατερίνα pov

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, στριφογυρνούσα στο κρεβάτι συνέχεια. Νιώθω ακόμα τα χείλη του πάνω στα δικά μου. Δεν γίνεται να είμαι κολλημένη ακόμα μαζί του. Θα έπρεπε να τον έχω ξεπεράσει. Αλλά είναι τόσο... τόσο... αγκχ δεν μπορώ να τον περιγράψω. 

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και έβαλα τα ρούχα μου. Περίμενε. ΕΊΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ. Βγήκα από το δωμάτιο με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Κ-"Ξυπνήστε είναι Χριστούγεννα" είπα φωνάζοντας έξω από την πόρτα των παιδιών. Βγαίνει η Έλλη με ένα ακριβώς ίδιο χαμόγελο με το δικό μου. Λατρεύουμε τα Χριστούγεννα. Από μικρές φτιάχναμε κουλουράκια και καθόμασταν στο παράθυρο με ζεστή σοκολάτα και χαζεύαμε το χιόνι έξω λέγοντας αστεία.

Ε-"Καλά Χριστούγεννα αγαπουλίνι μου" είπε και με αγκάλιασε."Πάμε να φτιάξουμε μπισκότα;"

Κ-"Ναιιιι" της είπα χαρούμενα και κατεβήκαμε στην κουζίνα.

Μόλις είχαν ψηθεί τα κουλουράκια, και ο Άλεξ κατέβαινε νυσταγμένος τις σκάλες.

Α-"Καλημέρα μωράκι μου, καλά Χριστούγεννα." είπε και έδωσε ένα φιλί στην Έλλη. 

Ε-"Επίσης Άλεξ μου"

Α-"Κατερίνα."τον κοίταξα. "Το ίδιο και σε εσένα. Μμ κουλουράκια. Δεν έπρεπε να μπεις σε κόπο" είπε και του πέταξα μια πετσέτα και αρχίσαμε να γελάμε.

Φάγαμε τα μπισκότα και περιμέναμε τον Παναγιώτη να ξυπνήσει. Αφού κατέβηκε και έφαγε πρωινό αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το πρόγραμμα μας.

Α-"Λοιπόν ακούστε. Θα πάμε για σκι τώρα που είναι ακόμα μέρα, θα γυρίσουμε εδώ θα φάμε και πιο μετά θα πάμε στο σαλέ για καφέ οκ;"είπε και συμφωνήσαμε όλοι.

Ετοιμαστήκαμε και φύγαμε για το χιονοδρομικό κέντρο. Πήρα τα πράγματα μου και περίμενα τους άλλους να ενοικιάσουν εξοπλισμό. Ανεβήκαμε επάνω στο βουνό.

Π-"Πως θα το κατέβουμε αυτό ρε"γέλασα. 

Κ-"Δες πως"του είπα και ξεκίνησα αμέσως. Αφού έφτασα σε ένα σημείο, γύρισα και τον κοίταξα. Βάζει την μάσκα και ξεκινάει. Κατεβαίνει την πλαγιά άψογα, με τέλεια τεχνική.Φτάνει δίπλα μου και βγάζει την μάσκα.

Π-"Κάπως έτσι ;" μου λέει με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο.

Κ-"Μμ ναι κάπως έτσι" του λέω έχοντας μείνει με ανοιχτό στόμα. Τον κοιτάω με ένα βλέμμα απορίας.

Π-"Έκανα από μικρός με τον πατέρα μου"

Κ-"Α έτσι εξηγείται."

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now