Part 49

4.8K 390 47
                                    

Ακούστε το τραγουδι οταν διαβάζετε το κεφάλαιο.  Εγω το λάτρεψα 💕

Το πρώτο μάθημα τελείωσε και είμαι τρελά ενθουσιασμένη. Γύρισα σπίτι μετά από αρκετή ώρα αφού δεν μπορούσα να αρνηθώ στα παιδιά από την σχολή μία στάση για καφέ. Μπήκα μέσα και πήγα κατευθείαν στο  δωμάτιο μου. Ήταν ακόμα εκεί.

Flashback

Ανοίγω την πόρτα.  Απίστευτο. 

Δίπλα της ακριβώς βρίσκεται ο Παναγιώτης  καθισμένος στο πάτωμα και με κλειστά τα μάτια. Δεν το πιστεύω ότι έμεινε όλη νύχτα έξω από την πόρτα μου. Γονάτισα δίπλα του και τον σκούντηξα μήπως ξυπνήσει και φύγει. Αλλά τίποτα. Μια λύση υπάρχει.

Τον σήκωσα με όση δύναμη έχω και τον έβαλα μέσα στο σπίτι. Με τα χίλια ζόρια τον έφερα στο δωμάτιο μου και τον έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι μου. Εντάξει είπαμε δεν είναι παχύς αλλά όλοι αυτοί οι μυς πρέπει να ζυγίσουν λίγο παραπάνω. Τον σκέπασα και έφυγα. Όταν θα ξυπνήσει θα φύγει. 

End of flashback

Από ότι φάνηκε τελικά δεν έφυγε. Τον άφησα και πήγα στην κουζίνα. Θα κάνω μια μακαρονάδα. Αποκλείεται να ξυπνήσει και να φύγει. Με τίποτα. Τον ξέρω πολύ καλά. Οπότε θα βάλω παραπάνω. Μετά από αρκετή ώρα το φαγητό ήταν έτοιμο. Πήγα να δω αν ξύπνησε αλλά τίποτα. Έφαγα μόνη μου και κάθισα στον καναπέ να δω λίγο τηλεόραση. 

Έχει περάσει κανένα δύωρο και αφού βαρέθηκα να βλέπω εκπομπές είπα να διαβάσω το βιβλίο μου. Ακούω την πόρτα του δωματίου να ανοίγει. Ο Παναγιώτης ξεπροβάλλει. 

Κ-"Έχει φαγητό στο τραπέζι."του είπα χωρίς να σηκώσω το βλέμμα μου από το βιβλίο μου. Με την άκρη του ματιού μου τον είδα να κάθεται στο τραπέζι και να τρώει. 

Π-"Ευχαριστώ που με μάζεψες από έξω."

Κ-"Δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Επίσης ξεσήκωσες όλη την γειτονιά χθες."

Π-"Δεν πειράζει έχουν συνηθίσει τις φωνές."είπε μασουλώντας τα μακαρόνια.

Κ-" Ε μα ναι βέβαια. Φωνάζουν πολύ οι τσούλες."είπα χαμηλόφωνα.

Π-"Τι είπες;"

Κ-"Λέω ακούγονται πολύ όταν φωνάζουν οι πουτάνες που κουβαλάς κάθε βράδυ."

Π-"Ποιες;"

Κ-"Ξέρεις τι βαρέθηκα να σε βλέπω να κάνεις τον Κινέζο. Πήγαινε με όποιες θέλεις. Δεν σου στέκομαι εμπόδιο. Απλά άφησε με να ζήσω και εγώ την ζωή μου. Χθες εμφανίστηκες από το πουθενά και μου χάλασες το βράδυ. Και σαν να μην φτάνει αυτό κάνεις πως δεν ξέρεις. Ξέρεις κάτι όμως; Εγώ γνωρίζω ότι γαμιέσαι με άλλες και τις βλέπω κιόλας. Σε παρακαλώ μην μου ξαναμιλήσεις. Τώρα φύγε από το σπίτι μου και μην ξαναπατήσεις εδώ μέσα."του είπα με όση υπομονή μου είχε απομείνει και κρατούσα τα δάκρυα μου να μην φύγουν. Τουλάχιστον όχι μπροστά του.

 Π-"Λοιπόν αρκετά είπες. Δεν πηγαίνω πουθενά. Τι δεν καταλαβαίνεις γαμώ δεν είμαι εγώ. Ζω μαζί με τον Αχιλλέα. Εκείνος τις φέρνει όλες και εγώ του κάνω τις πλάτες. Δεν έχω πάει με καμία από τις διακοπές. Πως γίνεται να μην καταλαβαίνεις;"

Κ-"Να καταλαβαίνω τι πόσο μεγάλος μαλάκας είσαι και το ότι σε αφήνω να με επηρεάζεις;"

Π-"Όχι πως σε θέλω ακόμα. Δεν σε έχω ξεχάσει, αντίθετα με εσένα που ήσουν με τον Άρη και δεν σε είδα να δυσκολεύεσαι να βρεις γκόμενο στα μπαρ που πηγαίνεις. Αν πας μέσα στο διαμέρισμα μου και ανοίξεις τον κάδο της κουζίνας θα δεις ένα κιλό ζάχαρη που μου έδωσες την προηγούμενη εβδομάδα, καφέ που μου έδωσες προχθές, αλεύρι που μου έδωσες χθες. Κάθε πράγμα το πετούσα για να ξαναέρθω να σου ζητήσω κάτι και απλά να σε δω και να σου μιλήσω. Να δω αυτό το χαμόγελο που μου έλειψε τόσο πολύ, και αυτά τα μάτια σου που σε κάθε βλέμμα σου με εγκλώβιζαν. Ναι. Στις διακοπές μου άρεσε λίγο η Δάφνη και σου το ξεκαθάρισα γιατί δεν ήθελα να σε κοροϊδεύω. Αλλά πραγματικά ήθελα εσένα και μόνο εσένα. Εκείνη ήταν απλά μια φάση. Εσύ ήσουν στο τέλος. Όταν έφυγα στην Ισπανία μιλούσα συνέχεια με τον Άλεξ και το πρώτο πράγμα που τον ρωτούσα ήταν πως ήσουν εσύ. Αν είσαι εσύ καλά και αν είσαι ευτυχισμένη. Δεν ξέρεις πως ένιωθα που ήξερα ότι ήσουν ευτυχισμένη με κάποιον άλλον και δεν ήμουν εγώ κοντά σου. Αλλά σε ήθελα χαρούμενη. Περίμενα πως και πως να έρθουν οι διακοπές για να σε δω. Μετά βέβαια έμαθα ότι εσύ δεν με ήθελες εκεί. Αλλά το καταλαβαίνω. Είναι εντάξει. Και δες πως μας τα έφερε η μοίρα. Να μένεις στο απέναντι διαμέρισμα. Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει το κάρμα στην ζωή μου. Και ξέρω μερικές φορές δεν σε έκανα χαρούμενη. Αλλά είμαι τώρα εδώ. Είμαι εδώ για εσένα. Γιατί πολύ απλά είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου και το πιο πιθανό είναι να μην σταματήσω ποτέ να νιώθω έτσι για εσένα."

Συνεχίζεται...

Λοιπόν πως σας φάνηκε; 😄😄

Ελπίζω να ήταν αυτό που περιμένατε.💖💖

@_its_kathrin_ μου άρεσε η ιδέα σου και την έβαλα.😊😊

Μην μου ξεχνάτε το αστεράκι💗

Τα λέμε σύντομα.😉👋

~katekam22



Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now