Part 25

7.3K 535 15
                                    

Ενώ διαβάζετε από το βράδυ της πρωτοχρονιάς και μετά βάλτε το τραγούδι να παίζει . Είναι απλά υπέροχο 💝

Άνοιξα τα μάτια μου επιτρέποντας τις λιγοστές ηλιαχτίδες από το μισάνοιχτο παντζούρι να με τυφλώσουν. Κοίταξα γύρω μου. Μάλλον θα ήταν κάποιο όνειρο. Από τις σκέψεις μου με διακόπτει το τρίξιμο της πόρτας. Πίσω της ξεπροβάλλει ένας Παναγιώτης φορώντας μια μπορντό φόρμα και κρατώντας ένα δίσκο με φαγητά και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Π-"Καλημέρα μωρό"

Κ-"Καλημέρα" είπα με ένα παράξενο βλέμμα, έκανα πιο δίπλα και έκατσε δίπλα μου. Άφησε τον δίσκο στα πόδια μου και με κοίταξε με ένα χαρούμενο βλέμμα.

Π-"Λοιπόν σου έφτιαξα πρωινό"

Κ-"Δεν χρειαζόταν"

Αρχίσαμε να τρώμε τα κουασανάκια και τις τηγανίτες. Ήπιαμε τον καφέ μας και σηκώθηκα για να ντυθώ.

Κ-"Θέλω να ντυθώ, μπορείς να πας κάτω;"

Π-"Μετά από όσα κάναμε χθες το βράδυ; Ξέρω κάθε σπιθαμή του κορμιού σου πλέον."είπε και έμεινα κοκκαλωμένη.

Κ-"Δεν έχει σημασία. Παρακαλώ;"του είπα με λυπημένο ύφος.

Π-"Εντάξει." είπε και δίνοντας μου ένα φιλί βγήκε από το δωμάτιο.

Πήγαμε για σκι και μετά στο καταφύγιο ζώων. Περάσαμε πραγματικά πολύ ωραία.

2 μέρες μετά

Επιτέλους είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Με τον Παναγιώτη περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε πολύ κοντά, βέβαια είμαι μερικές φορές απόμακρη. Δεν έχουμε κάνει τίποτα παραπάνω.

Είμαι στην κουζίνα και φτιάχνω το μεσημεριανό μας. Ο Άλεξ με την Έλλη κάθονται στο τραπέζι και ο ένας ταΐζει τον άλλον μπισκότα και ενδιάμεσα γελάνε και δίνουν και από ένα φιλί. Μωρέ είναι τόσο γλυκούλια, ώρες ώρες τους ζηλεύω. Δείχνουν τόσο αγαπημένοι.

Αφού το φαγητό ήταν έτοιμο, φάγαμε και πήγαμε να κοιμηθούμε γιατί το βράδυ θα είχε έξοδο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και εκεί που ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ ένιωσα το στρώμα να κάνει ένα βαθούλωμα. Το άρωμα ήταν οικείο και το χέρι του Παναγιώτη τυλίχτηκε γύρω από την μέση μου τραβώντας με στη αγκαλιά του. Το άρωμα του εισερχόταν στα ρουθούνια μου σε συνδυασμό με το άγγιγμα του που με έκαιγε με έκαναν να κοιμηθώ αμέσως.

Το ξυπνητήρι που είχα βάλλει άρχισε να χτυπάει και με έκανε να ανοίξω κατευθείαν τα μάτια μου. Έπρεπε να ετοιμαστώ. Έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στο μπάνιο. Μούλιασα για 1 ώρα και βγήκα. Στέγνωσα και ίσιωσα τα μαλλιά μου και έβαλα το μαύρο μου εσώρουχο μιας και με το φόρεμα που θα έβαζα δεν χρειαζόταν να βάλω σουτιέν.

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now