Part 51

5.5K 340 99
                                    

Βάλτε το τραγούδι να παίζει όσο διαβάζετε το κεφάλαιο 💕

Το φως από τις πρωινές ηλιαχτίδες με έκανε να ξυπνήσω. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου, οι σκηνές από το προηγούμενο βράδυ αναπήδησαν στο μυαλό μου. Από τις σκέψεις μου με διέκοψε το άνοιγμα της πόρτας και στο θέαμα του Παναγιώτη τα έχασα. Ήταν γυμνός με ένα δίσκο στα χέρια γεμάτο με φαγητά. Κάθισε δίπλα μου και αρχίσαμε να τρώμε. 

Κ-"Σκεφτόμουν μήπως πηγαίναμε έξω για καφέ αλλά με πρόλαβες με το πρωινό."του είπα ενώ εκείνος με φιλούσε στον λαιμό.

Π-"Ποιος το χέζει το πρωινό."είπε και με μια κίνηση έσπρωξε τον δίσκο και ανέβηκα από επάνω μου. Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι ακολούθησε. 

...

Έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που τα βρήκαμε με τον Παναγιώτη. Ομολογώ πως αυτοί οι μήνες ήταν απλά υπέροχοι. Ο Παναγιώτης πήγε στην σχολή σήμερα και εγώ έμεινα σπίτι γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη για να πάω στο μάθημα. Σηκώθηκα και πήγα προς την κουζίνα. Πάνω στο ψυγείο υπήρχε ένα χαρτάκι.

~ Στις 9 να είσαι στην Δωδεκανήσου 35 στο διαμέρισμα 4. Σου έχω μια έκπληξη. Σ'αγαπώ, Παναγιώτης.

Δωδεκανήσου 35 είναι η πολυκατοικία που μένουμε. Πηγαίνω στην πόρτα και την ανοίγω. Κοιτάω απέναντι στην πόρτα του απέναντι διαμερίσματος. Έχει τον αριθμό 4. Τέλεια τώρα ξέρω που θα πάω. 

Πήρα τηλέφωνο την Έλλη και πήγαμε να πιούμε έναν καφέ να μιλήσουμε. Δεν σας είπα η Έλλη πήγε προχθές να γνωρίσει τους γονείς του Άλεξ. Τα βρήκε σκούρα μιας και η μαμά του Άλεξ είναι λίγο στριμμένη και πολύ καθωσπρέπει. Το όνειρο της ήταν να με ζευγαρώσει με τον γιο της. Αλλά τα σχέδια της δεν πραγματοποιήθηκαν μιας και γίναμε κολλητοί με τον Άλεξ. Πήγανε για φαγητό και κάθε πέντε λεπτά η μαμά του πετούσε σπόντες για την εμφάνιση της Έλλης και για την απέχθεια της στις ξανθιές. Φαντάζομαι την Έλλη εκείνη την στιγμή να προσπαθεί να κρατηθεί να μην μιλήσει για χάρη του Άλεξ. Όλοι ξέρουμε ότι η Έλλη δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν μιλάνε. 

Ε-"Άσε με το ζόρι κρατήθηκα να μην την βρίσω. Είπαμε πρέπει να σεβόμαστε τους μεγαλύτερους αλλά έλεος. Μου ήρθε να της χώσω μια σφαλιάρα όλη δική της. Και η Κατερίνα είναι μελαχρινή. Και η Κατερίνα είναι γλυκιά και στην συμπαθώ πολύ. Και εγώ θέλω ο γιος μου να παντρευτεί μορφωμένη. Λες και εγώ τι είμαι; αγράμματη; Και εκεί που ηρεμούσαμε και περνούσαμε σε άλλο θέμα, πάλι έβρισκε τρόπο να πει πόσο με απεχθάνεται. "

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now