Part 52

5.2K 347 146
                                    

Παναγιώτης pov

Το μόνο που βλέπω είναι την Κατερίνα πεσμένη στο πάτωμα.Τρέχω γρήγορα δίπλα της και την σηκώνω στην αγκαλιά μου. Ανοίγει τα μάτια της και με κοιτάει.

Π-"Μωρό μου είσαι καλά; Δεν έπρεπε να σου μιλήσω την ώρα που κατεβαίνουμε τις σκάλες.Συγνώμη μωρό μου. Πονάς πουθενά;"της είπα πανικόβλητος.

Κ-"Αχ μόνο το πόδι μου. Δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου. "

Την σήκωσα και την έβαλα στο αμάξι. Την πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Κάνε να μην έχει πάθει τίποτα άλλο πιο σοβαρό. 


Κατερίνα pov 

Κάταγμα ποδοκνημικής.  τρείς εβδομάδες με γύψο. Αυτό έχω. Δεν γίνεται να μου συμβαίνει αυτό. Μόλις πριν λίγες ώρες αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε και εγώ η αρτσούμπαλη πήγα και τσακίστηκα στις σκάλες. Αν είναι δυνατόν. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ο Παναγιώτης με τον γιατρό.

Γ-"Λοιπόν Κατερίνα θα έρθεις σε τρεις εβδομάδες για να δούμε πως είναι το πόδι σου και να σου βγάλουμε τον γύψο και την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε τις φυσικοθεραπίες." είπε και έφυγε.

Π-"Είσαι καλά;"είπε και έβαλα τα κλάματα.

Π-"Έι έι τι έπαθες τώρα; Πονάς;"

Κ-"Συγνώμη.(λυγμός) Δεν το ήθελα.(λυγμός)"

Π-"Δεν πειράζει μωράκι μου συμβαίνουν αυτά."

Κ-"Όχι μόνο σε εμάς συμβαίνουν. Αποφασίσαμε να μετακομίσεις σπίτι και τώρα δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ."

Π-"Δεν πειράζει για λίγο καιρό ακόμα θα μένω δίπλα αλλά θα έρχομαι να κοιμόμαστε μαζί. Τώρα που θα γυρίσουμε θα πάμε να πάρουμε μερικά ρούχα μου και θα πάμε σπίτι. Στο σπίτι μας."είπε και με φίλησε.

...

Μόλις φτάσαμε. Ο Παναγιώτης με βοήθησε να κατέβω από το αμάξι και αφού πήρα τις πατερίτσες μου έφτασα στην είσοδο. Ανεβήκαμε τις σκάλες σιγά σιγά και φτάσαμε έξω από τα διαμερίσματα μας. Ο Παναγιώτης έβαλε το κλειδί στην πόρτα του και την άνοιξε. Μπήκαμε μέσα.

Π-"Ω έλα τώρα. Δωμάτιο δεν έχετε;"

Αχ-"Σόρρυ ρε φίλε δεν ήξερα ότι  θα περάσεις από εδώ."

Π-"Ήρθα να πάρω μερικά ρούχα." είπε και πήγε μέσα

Κ-"Γεια σου Αχιλλέα."

Αχ-"Γεια σου Κατερίνα. Τι έπαθες;"

Κ-"Ατύχημα στις σκάλες."Γύρισα και κοίταξα την κοπελίτσα που ήταν στον καναπέ και προσπαθούσε να κρυφτεί με την κουβέρτα.Της χαμογέλασα και ανταπέδωσε. Ο Αχιλλέας με πλησίασε.

Θα με ΠαρακαλάςOù les histoires vivent. Découvrez maintenant