Part 19

7.2K 538 10
                                    

Σήμερα περνάω υπέροχα.Αυτή την στιγμή καθόμαστε στο σαλόνι και παίζουμε 'θάρρος ή βότκα' πάλι. Μέχρι και εγώ το βαρέθηκα. Πέρα από τα παιδιά που είναι εδώ για το πάρτι στο παιχνίδι είμαστε 10 άτομα. Εγώ, η Έλλη, ο Άλεξ, ο Μάρκος, ο Κώστας, ο Παναγιώτης, η Ράνια το τσουλάκι του σχολείου, η Λίζα η κολλητή της Ράνιας, ο Στέφανος ο player του σχολείου, και ο Σπύρος ο κολλητός του Στέφανου. Η Φαίη ήταν άφαντη. Σήμερα πραγματικά οι προκλήσεις που βάζουν είναι δύσκολες.

Στ-"Ράνια βγάλε τα ρούχα και μείνε έτσι για την υπόλοιπη βραδιά"

Ρ-"Πανεύκολο"Όχι που θα αρνιόταν.

Σπ-"Άλεξ φάσωσε την Έλλη, αλλά θα πρέπει να είστε ξαπλωμένοι στο πάτωμα"

Στην αρχή μαζεύτηκε αλλά την άρπαξε ο Άλεξ την έριξε μαλακά στο πάτωμα και άρχισε να την φιλάει. Η Έλλη παραδώθηκε. Το ήξερα ότι τον θέλει, αλλά δεν το παραδέχεται.

Κ-"Εμ παιδιά επιστρέφω σε λίγο" τους είπα ενώ συνέχισαν να παίζουν, πήγα στο δωμάτιο μου. Ήθελα να αλλάξω παπούτσια γιατί με πονούσαν τα πόδια μου. Τότε μπαίνει ο Σπύρος. Σηκώνομαι όρθια.

Κ-"Σπύρο; Τι κάνεις εδώ;"Δεν μου απάντησε. Με φίλησε. Το φιλί του έγινε βίαιο. Με έσπρωξε και έπεσα στο κρεβάτι. Ήρθε από επάνω μου. Στάθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Με δάγκωνε στον λαιμό ενώ το ένα του χέρι ήταν στο στρίφωμα του φορέματος μου. Το άλλο χέρι του ακούμπησε την περιοχή μου. Ένιωσα απαίσια. Δεν άντεχα να με ακουμπάει. Ωχ θεέ μου αυτή την φορά δεν θα την γλιτώσω. Θα με βιάσει. Άρχισα να κλαίω και να προσπαθώ να φωνάξω αλλά έβαλε το χέρι του στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έβγαλε το παντελόνι του. Μου έβγαλε το εσώρουχο και έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου. Με πονούσε πολύ. Δεν τον ήθελα πάνω μου. Οι λυγμοί μου έγιναν πιο δυνατοί. Έβγαλε το μποξεράκι του. Εκείνη την στιγμή άκουσα την φωνή του Παναγιώτη από έξω. Τον φώναξα με όση δύναμη είχα. Μετά από αυτό ακούστηκαν τα βήματα του να απομακρύνονται. Μα τι κάνει φεύγει; Τότε αμέσως μπήκε ο Μάρκος. Έδωσε μια μπουνιά στον Σπύρο ο οποίος έπεσε κάτω λιπόθυμος. Ο Μάρκος με πήρε αγκαλιά σε στυλ νύφης και με πήγε στο δωμάτιο της μαμάς μου.Με άφησε στο κρεβάτι και έφυγε. Μετά από 5 λεπτά ήρθε ξανά. Τα δάκρυα μου είχαν στερέψει.

Μ-"Τους έδιωξα όλους, η Έλλη είπε ότι μόλις αισθανθείς καλύτερα να την πάρεις τηλέφωνο"είπε. Πήγε να μου βγάλει το φόρεμα αλλά εγώ τραβήχτηκα.

Μ-"Δεν πρόκειται να σου κάνω κακό" του έγνεψα και τον άφησα να μου το βγάλει. Μου έβαλε πυτζάμες και με σκέπασε. Πήγε να φύγει αλλά τον σταμάτησα. Φοβόμουν πολύ για να μείνω μόνη μου.

Θα με ΠαρακαλάςDär berättelser lever. Upptäck nu