Part 26

7.6K 482 5
                                    

Προσοχή!! Ακολουθεί σεξουαλικό περιεχόμενο! 


Μετά από 5 λεπτά με έβγαλε από την αγκαλιά του. Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και έπιασε το χέρι μου.

Π-"Πάμε μέσα τα παιδιά θα ανησυχούν" με ρώτησε και του έγνεψα.

Πήγαμε μέσα στο κλαμπ και η μουσική ήταν πιο δυνατά από πριν. Για τις επόμενες 2 ώρες χορεύαμε αγκαλιά. Μύριζα το μεθυστικό του άρωμα χωρίς κανένα ενδοιασμό. Ήξερα ότι δεν είναι δικός της πια. Μόνο δικός μου.

Με τα παιδιά γυρίσαμε γύρω στις 7:30. Ήμασταν κουρέλια. Φτάσαμε έξω από το δωμάτιο μου και πιάνοντας τον από το χέρι, άνοιξα την πόρτα και μπήκαμε μέσα.

Με κόλλησε στην πόρτα. Ένωσε βίαια τα χείλη μας. Πέρασα τα χέρια μου γύρω από τον σβέρκο του και εκείνος έπιασε τα οπίσθια μου κάνοντας με να σηκωθώ και να τυλίξω τα πόδια μου γύρω από την μέση του. Έβαλε την γλώσσα του στο παιχνίδι η οποία βρήκε με μεγάλη ευκολία την δική μου και άρχισαν την δική τους μάχη. Το φιλί μας αυτή την φορά έβγαζε τα πάντα.Ήταν τόσο έντονο, τα είχε όλα. Αγάπη, έρωτα,πάθος,στοργή,εμπιστοσύνη,έξαψη, ευχαρίστηση,ανακούφιση. Σταμάτησε το φιλί για να πάρουμε ανάσες. Κατέβηκε στον λαιμό μου άρχισε να φιλάει κάθε χιλιοστό του. Βρήκε ένα σημείο και άρχισε να το φιλάει,να το γλύφει και να το δαγκώνει. Γαμώτο. Αυτό θα μείνει σημάδι είμαι σίγουρη.

Κ-"Παναγιώτη..." είπα και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω καθώς μια σειρά από αναστεναγμούς έβγαινε από το στόμα μου. Με σήκωσε καλά στην αγκαλιά του και με μετέφερε στο κρεβάτι. Με ξάπλωσε και μου έβγαλε το φόρεμα. Σηκώθηκα έτσι ώστε να είμαι στο ύψος του εφόσον αυτός ήταν όρθιος μπροστά από το κρεβάτι και του έδωσα ένα φιλί. Έπιασα τα κουμπιά του πουκαμίσου του και άρχισα να τα ξεκουμπώνω αργά. Ακούμπησα τα χέρια μου στο γυμνό του δέρμα και τον ένιωσα να ανατριχιάζει. Μου ξέφυγε ένα γελάκι και αμέσως μετά του έβγαλα το παντελόνι. Τον τράβηξα να ξαπλώσει και στάθηκε πάνω μου. Άρχισε να φιλάει την κλείδα μου και να κατεβαίνει προς το στήθος μου. Πέρασε το χέρι του στην πλάτη μου και μου ξεκούμπωσε το σουτιέν. Το έβγαλε και το πέταξε μέσα στο δωμάτιο. Έπιασε με τα χέρια του το στήθος μου και το ζούληξε. Έβγαλα ένα μικρό αναστεναγμό. Πλησίασε την μια μου θηλή και την έβαλε στο στόμα του. Άρχισε να την γλύφει και να την δαγκώνει πότε μαλακά πότε λίγο πιο δυνατά. Ενώ την έγλυφε άρχισε να τη φυσάει πράγμα που έκανε εκείνη την αίσθηση ακόμα πιο ερεθιστική. Μπορούσα να τελειώσω και μόνο με αυτό. Έκανε το ίδιο πράγμα και στην άλλη θηλή μου και κατευθύνθηκε στην κοιλιά μου. Άφηνε φιλιά παντού. Έφτασε πάνω από το εσώρουχο μου και μου το έσκισε κάνοντας το άχρηστο να ξαναφορεθεί. Άφησε ένα φιλί στην περιοχή μου και αμέσως έβαλε ένα δάκτυλο. Το κουνούσε κυκλικά και μέσα έξω. Από το στόμα μου έβγαιναν πνιχτοί αναστεναγμοί. Έβαλε άλλο ένα δάκτυλο κάνοντας με να ξαφνιαστώ και να ερεθιστώ περισσότερο. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω.

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now