Part 10

8.4K 611 21
                                    

Κ-"Γιατί γαμώτο μου το κάνεις αυτό. Πως μπορείς μετά από αυτά που περάσαμε, δεν έχει σημασία που ήταν λίγα, να βγάζεις έξω γκόμενα. Δεν σε καταλαβαίνω. Ειλικρινά. Τι θες από μένα;" ήμουν τόσο θυμωμένη.

Π-"Τι σε νοιάζει εσένα τόσο αφού ποτέ δεν μου έχεις πει πως νιώθεις."

Κ-"Ξέρεις κάτι; Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Από εκείνη την γαμημένη μέρα στο κλαμπ. Από τότε. Αλλά είμαι τελείως χαζή γιατί πίστεψα ότι θα είναι διαφορετικά μαζί σου. Αλλά όχι ήμουν και εγώ ένα παιχνίδι. Για να μπω απλά στην λίστα με τις γκόμενες που έχεις φασώσει."

Παναγιώτης pov

Πως μπορεί να τα λέει αυτά για τον εαυτό της. Ως εδώ. Πρέπει να κάνω κάτι.


Κατερίνα pov

Δεν πρόλαβα να τελειώσω αυτά που ήθελα να πω. Με έπιασε από την μέση και με τράβηξε κοντά του. Χωρίς προειδοποίηση μηδένισε τα εκατοστά μεταξύ μας. Τα χείλη του κόλλησαν στα δικά μου. Δάγκωσε το κάτω χείλος μου . Έβγαλα έναν μικρό αναστεναγμό και βρήκε την ευκαιρία να βάλει την γλώσσα του στο στόμα μου. Οι γλώσσες μας χόρευαν με έναν μοναδικό τρόπο και ρυθμό.

Σταμάτησε το φιλί μας και κατευθύνθηκε στον λαιμό μου άρχισε να μου αφήνει απαλά φιλιά. Βρήκε ένα σημείο και άρχισε να το δαγκώνει και να το γλύφει. Γαμώτο. Έβγαλα έναν αναστεναγμό και χαμογέλασε ανάμεσα στον λαιμό μου. Συνέχισε αυτό που έκανε και τραβώντας ελαφρά τα μαλλιά του κέρδισα έναν αναστεναγμό από αυτόν. Πλησίασε στο αυτί μου και μου είπε αισθησιακά

Π-"Όλο μου το είναι φωνάζει σε θέλω και δεν το έχεις ακούσει ακόμα;"

Απλώς του χαμογέλασα. Δεν ήξερα πραγματικά τι να του πω.

Μου έπιασε το χέρι και με πήγε πίσω στο μπαρ. Κάθισε στον καναπέ και πριν προλάβω να κάτσω και εγώ με τράβηξε και με έβαλε να κάτσω στα πόδια του. Με αγκάλιασε από πίσω και μου άφηνε φιλιά από τον λαιμό ως τον ώμο. Το απολάμβανα όσο δεν παίζει. Μετά έφυγε για να χαιρετήσει έναν φίλο του.

Ύστερα από λίγο ήρθε κοντά μου η κοπέλα που ήταν πριν μαζί του. Έτσι και είναι γκόμενα θα της βγάλω μέχρι και το εξτένσιον.

Δ-"Γεια είμαι η Δάφνη"

Κ-"Κατερίνα"

Δ-" Είμαι η ξαδέρφη του Παναγιώτη"

Κ-"Α ωραία εγώ είμαι φίλη του"

Δ-"Ναι ξέρω, μου έχει πει τόσα για εσένα"

Κ-"Αλήθεια;"

Δ-"Ναι"

Της χαμογέλασα.Αρχίσαμε να μιλάμε, τελικά καλή κοπέλα ήταν. Η ώρα είχε περάσει και ο Παναγιώτης θα με γυρίσει σπίτι. Την Έλλη θα την γυρίσει ο τύπος που γνώρισε στο μπαρ.

Ανεβήκαμε στην μηχανή και με πήγε σπίτι μου. Του έδωσα ένα πεταχτό φιλί και έφυγε. Πήγα στο δωμάτιο μου και με πήρε αμέσως ο ύπνος.

Μετά από μια ώρα περίπου ύπνου, νομίζω, ο ήχος από το παράθυρο άρχισε να ακούγεται. Σηκώθηκα, άνοιξα το παράθυρο και βοήθησα τον Παναγιώτη να μπει στο δωμάτιο.

Κ-"Τι θα γίνει κάθε μέρα θα το κάνεις αυτό;"

Π-"Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι"

Κ-"Μάλιστα"

Με μια κίνηση έβγαλε την μπλούζα του και δεν άργησα να παρατηρήσω τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς. Έμεινα να τον κοιτάω αποσβολωμένη.

Π-"Βλέπεις κάτι που σου αρέσει;" είπε και κοκκίνισα.

Κ-"Τι ακριβώς κάνεις;"

Π-"Τι δεν θα κοιμηθούμε;" του χαμογέλασα και πλησίασε πιο κοντά μου.

Έτεινε το ένα του χέρι και χάιδεψε το μάγουλο μου και με φίλησε γλυκά στα χείλη. Αυτό το φιλί ήταν τόσο διαφορετικό από αυτά που έχουμε δώσει. Ήταν γλυκό, τρυφερό, σαν να ήμουν φτιαγμένη από γυαλί και πρόσεχε τόσο πολύ ώστε να μην με σπάσει. Ακόμα και αυτό το φιλί του με άναβε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχει τέτοια επιρροή πάνω μου. Με σήκωσε σε στυλ νύφης και με ξάπλωσε στο κρεβάτι μου. Ξάπλωσε και αυτός δίπλα μου και με σκέπασε με το σεντόνι. Με τράβηξε κοντά του και με αγκάλιασε έτσι ώστε η πλάτη μου να ακουμπάει στο στήθος του. Πήρα μια μεγάλη αναπνοή, εισπνέοντας το μεθυστικό του άρωμα κάνοντας με να πέσω σε έναν γλυκό ύπνο.


Comment & αστεράκι please 💗

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now