Part 16

7.2K 659 20
                                    

Οι εξετάσεις πέρασαν πραγματικά επώδυνα. Το να χωρίσω τον Παναγιώτη ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έκανα. Έγραψα χάλια. Προετοιμαζόμουν τόσο σκληρά αλλά ύστερα από εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Για 2 εβδομάδες έκλαιγα ασταμάτητα.

Χθες έμαθα από τον Άλεξ ότι έφυγε. Γύρισε πίσω στην Αθήνα. Αυτό με συνέτριψε. Έχω να φάω 4 μέρες. Όλα είναι τόσο δύσκολα. 

Έλλη pov

Δεν αντέχω να την βλέπω έτσι. Δεν τρώει, δεν κοιμάται, δεν μιλάει, με το ζόρι βγαίνει από το δωμάτιο της. Πραγματικά στεναχωριέμαι τόσο πολύ που την βλέπω καταθλιπτική. Προσπαθώ να της ανεβάσω το κέφι αλλά αποτυγχάνω συνέχεια. Ο Άλεξ επιμένει πως θα της περάσει. Ούτε αυτός μπορεί να την βλέπει έτσι. Η μαμά της ευτυχώς λείπει σε δημοσκοπήσεις συνεχώς και δεν έχει καταλάβει πολλά. Παρόλα αυτά πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα. Θα γίνει χαρούμενη ξανά. Θέλω την κολλητή μου πίσω.

Μπήκα με φόρα στο δωμάτιο της. Μπα καμία αντίδραση. Κοιτούσε την τηλεόραση. Θα μου πείτε 'και που είναι το κακό'. Η τηλεόραση ήταν κλειστή. Φανταστείτε σε τι κατάσταση είναι.

Ε-"Λοιπόν σήκω, πλύσου που βρωμοκοπάς σαν να ψόφησε γάτα, ντύσου σαν άνθρωπος και όχι σαν άνθρωπος των σπηλαίων γιατί θα βγούμε μια βόλτα."

Καμία απάντηση.

Ε-"Κατερίνα σήκω. Δεν θα το ξαναπώ. Είσαι εδώ και δύο εβδομάδες σαν ζόμπι. Ανησυχώ. Σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι. Σε θέλω πίσω και εγώ και ο Άλεξ σε χρειαζόμαστε."

Άρχισε να κλαίει. Όχι, όχι ,όχι μην μου κλαις τώρα. Έτρεξα και την πήρα στην αγκαλιά μου.

Ε-"Έλα ρε κορίτσι μου. Μην κλαις. Είσαι δυνατή."

Κ-"Εγώ σας χρειάζομαι περισσότερο"

Ε-"Το ξέρω αγάπη μου. Γι'αυτό προσπαθούμε να είμαστε εδώ για εσένα. Λοιπόν ετοιμάσου και ξεκινάμε από σήμερα την ανοικοδόμηση σου" χαμογέλασε με τις λέξεις που χρησιμοποίησα. 

Ντύθηκε και την πήγα στα starbucks, πήραμε τος καφέδες και κάτι να φάει και μετά από λίγο εμφανίστηκε ο Άλεξ. Της έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι και κάθισε δίπλα της.

Α-"Πως είσαι κορίτσι μου;"

Κ-"Προσπαθώ απ'ότι βλέπεις"

Α-"Χαίρομαι. Λοιπόν έχω ιδέα πάμε διακοπές;"

Ε-"Αχ ναι"

Κ-"Εμμ εγώ παιδιά δεν θέλω" 

Ε-"Καλά θέλεις να πάμε εγώ και εσύ 2 βδομάδες στο χωριό; Θα ξεχαστείς και λίγο"

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now