Part 8

8.7K 648 11
                                    

Η Δευτέρα δεν άργησε να ξεκινήσει. Σηκώθηκα με τόση όρεξη όση θα μπορούσε να έχει κανείς 7 ώρα το πρωί. Έβαλα ένα μαύρο τζιν με σκισίματα και ένα μαύρο φουτεράκι nike.

 Έβαλα ένα μαύρο τζιν με σκισίματα και ένα μαύρο φουτεράκι nike

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ετοιμάστηκα, χαιρέτησα την μαμά μου και έφυγα για το σχολείο. Με το που μπήκα στην αυλή, η Έλλη έτρεξε και με αγκάλιασε. Κατευθυνθήκαμε προς τον Άλεξ και τον καλημέρισα. Ύστερα από 2 λεπτά εμφανίστηκε ο Παναγιώτης. Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και εκεί ήταν που κοκάλωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω ή τι έπρεπε να πω. Πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου και συνέχισε να μιλάει με τον Άλεξ.

Δεν άντεχα άλλο. Νόμιζα ότι δεν χωράει άλλη αμηχανία μέσα μου. Τον έπιασα από το χέρι και τον πήγα πίσω από το σχολείο όπου δεν πηγαίνει κανείς.

Κ-" Γιατί το κάνεις όλο αυτό;"

Π-" Τι εννοείς;"

Κ-" Προχθές με φίλησες έτσι όπως δεν με έχει φιλήσει κανείς. Το ίδιο βράδυ είσαι έξω από το παράθυρο μου, μεθυσμένος και με φιλάς και εξαφανίζεσαι και τώρα αυτό."

Π-"Θέλω να έχω πάντα το πάνω χέρι μικρή"

Εκεί ήταν που νευρίασα τελείως. Πως μπορεί να το λέει αυτό; Ποιος νομίζει ότι είναι; Του γύρισα την πλάτη και έκανα να φύγω όταν το χέρι του έπιασε το μπράτσο μου και με γύρισε προς αυτόν. Με φίλησε τόσο άγρια αλλά και παθιασμένα που δεν μπορούσα να αντισταθώ στην μεθυστική του γεύση, πράγμα που με έκανε να υποκύψω.

Κ-" Ίσως και να μου αρέσει αυτό τελικά" του είπα ναζιάρικα μόλις απομακρυνθήκαμε.Μου χαμογέλασε πονηρά και τον φίλησα πεταχτά στα χείλη.

Π-"Είσαι να κάνουμε κοπάνα;"

Κ-"οκ μέσα"

Ανεβήκαμε στην μηχανή του και πήγαμε σε μια ερημική παραλία. Καθίσαμε στην άμμο και με πήρε αγκαλιά. Ήταν το μόνο που ήθελα εκείνη την στιγμή.

Η ώρα μαζί του πέρασε απίστευτα γρήγορα. Άρχισε να νυχτώνει. Με πήγε μέχρι το σπίτι μου, μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί και έφυγε. Πήγα στο δωμάτιο μου και δεν άργησε να με πάρει ο ύπνος.

Ο ίδιος θόρυβος από προχθές με έκανε να ξυπνήσω. Πλησίασα στο παράθυρο και ανοίγοντάς το βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη. Αυτή την φορά μύριζε από χιλιόμετρα μακριά αλκοόλ.

Κ-"Τι κάνεις πάλι εδώ; Άμα σε δει εδώ η μαμά μου την βάψαμε."

Π-"Τουλάχιστον δεν πηδιέται με άλλους."

Κ-"Τι εννοείς;"

Δεν μου απάντησε. Τον βοήθησα να μπει μέσα στο δωμάτιο και καθίσαμε πάνω στο κρεβάτι. Άρχισε να μου μιλάει. Το μόνο που κατάφερε να μου πει ήταν ότι ο πατέρας του ήταν ναυτικός και η μαμά του φέρνει άλλους στο σπίτι. Ύστερα από λίγο ξάπλωσε στα πόδια μου και τον πήρε ο ύπνος. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να τον ξυπνήσω. Του χάιδεψα απαλά τα μαλλιά, του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και έπεσα να κοιμηθώ με αυτόν ξαπλωμένο στην αγκαλιά μου.

Comment & αστεράκι 💗

Το ξέρω ότι είναι λίγο μικρό αλλά υπόσχομαι το επόμενο θα είναι μεγαλύτερο.

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now