Part 29

5.8K 422 5
                                    

'Σου έλειψα;'

'Καθόλου'

'Μα γιατί;'

'Τι θέλεις Γιώργο;'

'Εσένα' έστειλε. Έκλεισα το κινητό αμέσως. 

Γιατί έπρεπε να με θυμηθεί τώρα. Έχω όλα όσα θέλω. Τους φίλους μου, τον Παναγιώτη. Γιατί πρέπει τώρα να εμφανιστεί αυτός και να τα χαλάσει όλα. Εκείνη την στιγμή ο Παναγιώτης κουνήθηκε κάνοντας με να ξυπνήσω από τις σκέψεις μου. 

Π-"Ποιος ήταν;"

Κ-"Μήνυμα από εταιρία για megabyte"

Π-"Α οκ" είπε και έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο μου.

Π-"Μμ είσαι πολύ ζεστή. Έλα να βάλουμε θερμόμετρο" το πήρε στα χέρια του και τα πέρασε κάτω από την μπλούζα μου. Τα χέρια του ήταν παγωμένα και μόλις άγγιξαν το δέρμα μου ανατρίχιασα. Περιμέναμε για λίγο και μετά το έβγαλε.

Π-"Χμ 38,9. Εσύ ακόμα ψήνεσαι. Πάμε να σε κάνω ένα μπάνιο." είπε και με πήρε αγκαλιά σε στιλ νύφης. Με πήγε στο μπάνιο και με έβαλε να καθίσω στην λεκάνη. Άνοιξε το νερό και άρχισε να γεμίζει την μπανιέρα με χλιαρό νερό. Αφού την  γέμισε με πλησίασε. Σηκώθηκα όρθια και μου έβγαλε πρώτα την μπλούζα και μετά το παντελόνι. Είχα μείνει με τα εσώρουχα. Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω, δάγκωσε το κάτω χείλος του και ξεροκατάπιε. Εκείνη την ώρα ένιωσα τα μάγουλα μου να κοκκινίζουν. Μου έβγαλε το σουτιέν και το εσώρουχο και με βοήθησε να μπω μέσα. Κάθισα στην μπανιέρα και εκείνος πήρε το σαμπουάν, έβαλε λίγο στο χέρι του και άρχισε να μου κάνει μασάζ το κεφάλι. Όταν τελείωσε μου ξέπλυνε τα μαλλιά και έβαλε στο χέρι του αφρόλουτρο. Έβαλε τα χέρια του λίγο πιο πάνω από το στήθος μου και άρχισε να τρίβει το δέρμα μου. Τα χέρια του περιπλανιόντουσαν σε όλο το κορμί μου. Το χέρι του έφτασε στην περιοχή μου. Την ακούμπησε και την έτριψε απαλά. Έγειρα το κεφάλι μου προς τα πίσω και έβγαλα ένα πνιχτό αναστεναγμό. Πήρα το χέρι του από εκεί κάνοντας με να ανοίξω τα μάτια μου και να τον κοιτάξω έντονα.

Π-"Όχι τώρα μωρό μου. Κάποια άλλη στιγμή."μου είπε αισθησιακά. 

Αφού μου ξέπλυνε και το σώμα με τύλιξε με μια πετσέτα και με πήγε στο δωμάτιο μου. Ντύθηκα και έκατσα στο κρεβάτι. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Δεν έχασα την ευκαιρία και έκατσα επάνω του. Άρχισα να αφήνω φιλιά στον λαιμό του και να κουνιέμαι πάνω του. Έβγαλε ένα αναστεναγμό και χαμογέλασα.

Π-"Κατερίνα όχι"

Κ-"Τι;"

Π-"Είπα όχι."

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now