Part 60

4K 365 81
                                    

Σήμερα ο Παναγιώτης παίρνει εξιτήριο και θα πάει να μείνει στο παλιό του διαμέρισμα με τον Άλεξ και την Έλλη μιας και ο Αχιλλέας πήγε για τρεις μήνες στην Κρήτη οπότε το διαμέρισμα ήταν άδειο. Δεν θυμάται ακόμα τίποτα. Εξάλλου πέρασαν μόνο τρεις μέρες.  

Περιμένω στο σπίτι να έρθουν. 

Μόλις ήρθαν. Τους άνοιξα και ο Παναγιώτης κάθισε στον καναπέ.

Ε-"Κατερίνα μπορείς να κάτσεις για λίγο μαζί του γιατί έχουμε ραντεβού για υπέρηχο;"

Κ-"Ναι πηγαίνετε."

Κάθισα δίπλα του και τον κοιτούσα που έβλεπε τηλεόραση. 

Π-"Κοίτα. Άκουσα τον Άλεξ να μιλάει στην Έλλη για εμάς τους δύο. Έμαθα μερικά πράγματα. Δεν θυμήθηκα απλά έμαθα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θέλω να τελειώσουμε ότι είχαμε για το λόγο ότι δεν μου βγαίνει άλλο και όχι γιατί μπορεί να μην περνούσα καλά απλά επειδή για να έχω σχέση πέρα από ότι μου άρεσες, θέλω να έχω πολλά συναισθήματα για σένα και να είμαι ειλικρινής δεν έχω όσα νόμιζα ότι έχω και δεν θέλω να στενοχωρηθείς ή τίποτα τέτοιο και απλά να μην είμαστε μαλωμένοι,απλά να είμαστε σαν φίλοι όπως μπορεί να ήμασταν κάποτε. Λυπάμαι πολύ και σου ζητώ συγγνώμη αν έκανα κάτι λάθος αλλά το τελειώνω εδώ γιατί άμα το συνέχιζα θα ήταν κοροϊδία  και δεν ήθελα εφόσον δεν έχω την μνήμη μου πλέον." είπε και σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο.

Τι ακριβώς έγινε μόλις τώρα; Με χώρισε; Δεν θυμάται τίποτα και όμως με χώρισε; Τώρα που περιμένω το παιδί μας; Αλήθεια τώρα;

Απλά δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά. Κάθισα στον καναπέ και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου. Στην συνέχεια άλλα δύο. Και πάει λέγοντας. Έκλαιγα, βουβά. Δεν θα τον ταράξω στην κατάσταση που είναι. Ξάπλωσα στον καναπέ και συνέχισα το κλάμα.


Ε-"Κατερίνα..."

Κ-"Ορίστε."

Ε-"Σε πήρε ο ύπνος."

Κ-"Ούτε που το κατάλαβα."

Ε-"Κατ τι έπαθες; Έγινε κάτι; Χριστέ μου έπαθε κάτι το μωρό; Μην μου πεις κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξω."

Κ-"Όχι μια χαρά είναι το μωρό."

Ε-"Τότε τι έγινε αγάπη μου και είσαι έτσι;"

Κ-"Ο Παναγιώτης."

Ε-"Τι έπαθε. είναι καλά; χτύπησε το κεφάλι του; Θυμήθηκε;"

Θα με ΠαρακαλάςWhere stories live. Discover now