-1-

5K 83 10
                                    

Het was al heel laat toen ik naar huis ging van het feestje. Ik liep half slapend over de weg, gelukkig was het niet zo ver meer. Ik hoef nog maar een paar minuten dan ben ik er, dat moet wel lukken, denk ik maar dat dacht ik fout want het volgende wat er gebeurd is dat ik op mijn eigen veter ga staan en met een harde klap op de grond val. Het word een beetje zwart voor mijn ogen, ik probeer op te staan maar dat lukt niet echt. Ik blijf even op de grond liggen.

"Oh mijn hemel, gaat het", hoor ik een jongen zeggen en hij probeerd me recht op te laten zitten. "Uhm ja ik was eh... ik was gevallen", zeg ik half slapend. 'Moet ik je naar huis brengen?", "Als je dat wil, het is niet zo heel ver weg meer misschien 3 minuten of zo". Ik probeer te lopen maar ik moet me aan de jongen vasthouden wil ik niet weer vallen.

"Hoe heet je eigenlijk?", vraag ik als we bij mijn huis aankomen. "Ik heet Niall Horan, jij?". "Ik heet Esmee, bedankt dat je me thuis hebt gebracht". "Oh dat was de moeite niet hoor, ik woon hier ook vlakbij", "Echt? Waar dan, ik heb je hier nog nooit in de buurt gezien", "Ja ik kom niet zo vaak hier maar ik woon een straat verder", "Oke, als je wil kan je wel een keer langskomen", "Klinkt leuk, ik zal er over na denken", hij geeft me een knipoog en hij loopt weg.

"Mam, ik ben thuis", roep ik maar ik krijg geen antwoord, ze zal vast al slapen. Ik pak nog wat drinken en ga met kleren en al in bed liggen en val in een diepe slaap. Die nacht droom ik over Niall.

"Je krijgt me lekker toch niet", roep ik en ik ga achter een boom staan. "Moet jij eens opletten", roept hij lachend. Ik hoor hem in de buurt lopen maar hij heeft me nog steeds niet gevonden. "Waar zit je nou?", "Dat ga ik niet zeggen hoor", ik hoor zijn voetstappen dichterbij komen, het even stil en dan, "BOE!", roept hij "Aaah, ik schrik me dood man, haha". Hij pakt me op en kust me vol op mijn mond. We liggen midden in het bos in een open plek, overal staan prachtige bloemen. We liggen in het gras en praten over van alles en liggen de hele tijd in een deuk.

"Esmee?", "Ja, wat is er", en ik kijk hem aan. "Ik wil gewoon even zeggen dat je heel mooi bent en ik je heel erg leuk vind", "Ik vind jou ook echt heel leuk", en ik geef hem een kus op zijn mond.

De volgende ochtend word ik wakker geschud door mijn moeder, "Es, wordt nou is wakker, ik roep je al de hele tijd", "Wat? Is er iets?", vraag ik en ik kijk haar een beetje dood aan. "Ja, er staat iemand beneden voor je, hij heet Niall hij beweerd je te kennen van gisteren", "Hoe laat is het dan?", ik kijk op de klok. "Half een al !",ik spring gelijk mijn bed uit. Ik gooi wat water in mijn gezicht om me wakker te maken, trek vlug iets schoons aan en doe mijn make-up.

"Heey, alles goed?", vraagt Niall en hij geeft me een knuffel. "Ja hoor, alles gaat goed. Sorry dat je moest wachten ik lag nog in bed". ik voel mijn wangen rood worden. "Dat geeft niet", en hij kijkt me aan met een glimlach. "Wat zullen we gaan doen?", vraag ik aan hem.

__________________________________________________________________________________

Heey, ik hoop dat jullie dit al leuk vinden. Stuur maar een comment als er iets fout is of als je een tip wilt geven. Ik probeer er iedere dag een stukje bij te schrijven en als dat niet lukt dan de dag erna. I hope you like it !

xxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now