-52-

622 39 9
                                    

"Esmee, het gaat echt helemaal niet goed met me... Alles gaat fout", huilt hij. "Ow Liam, kom verder dan kunnen we praten", zeg ik. "Het is S-Sarah ze ze is...", stamelt hij.

We lopen verder naar de kamer en Liam gaat op de bank zitten. Louis vraagt of hij wat te drinken wil en loopt naar de keuken. Hij komt terug met een glas water en gaat weer op de stoel zitten.

"Liam? Wat is er precies met Sarah gebeurt?", vraag ik om het gesprek te beginnen. "Sarah is... Sarah is dus blijkbaar mijn zusje...", snikt hij. Iedere en verstijft. We kijken elkaar allemaal aan. "Sinds wanneer weet je dit? En hoelang?", vraagt Niall uiteindelijk. "Nou het zit echt heel erg ingewikkeld", zucht hij. "Neem de tijd Liam je hoeft je niet te haasten", stel ik hem gerust. Hij knikt. "Nou het zit zo. We hebben allebij een andere vader maar wel de zelfde moeder. Eerst bleef onze moeder alleen maar bij Sarah maar toen Sarah 12 of iets ouder was koos ze toch voor mijn vader. Ik zag haar soms wel want dan kwam ze eens langs. Ze zei altijd dat ze moest werken en veel naar het buitenland moest enzo maar eigenlijk bleef ze dan gewoon bij Sarah. Mijn vader wist al die tijd gewoon dat ze ook nog een andere man had en dat ik een soort van zusje had maar hij heeft het nooit verteld.", hij stopt met praten en neemt een hap adem. Ik moet me goed concentreren wil ik het allemaal volgen. "Maar hoe ben je er nu achtergekkomen dan?", vraagt Harry. "Ze heeft het me zelf verteld. Ze kwam vanmorgen naar mij toe om te vertellen dat het haar speet en toen heeft ze het me verteld. Ze baalde er zo erg van dat ze dit nooit heeft verteld dat ze kapot ging van binnen. Zij wist het dus al gewoon eerder dan ik. Ik denk dat ze daarom ook vrienden met we wilde worden. Ze heeft me alijd gesteund in alles wat ik deed. Toen ik voor het eerst auditie ging doen bij X-Factor was ze er bij. Ze heeft altijd gezegd dat ik het kon en kijk waar ik nu ben. Ik heb het nooit in de gaten gehad.". "Maar is er nu iets gebeurd met haar dan?", vraag ik. "Ja, ze is...".

SARAH'S P.O.V.

Ik kan er gewoon niet meer tegen! Ik moet het Liam vertellen, het moet er gewoon uit. Zonder iets tegen me vader te zeggen stap ik op mijn fiets en race ik naar Liam. Gelukkig is het maar 10 minuten fietsen vanaf mijn huis.

Ik zet mijn fiets op slot en bel aan. Zijn vader doet open. Het is zo raar om te bedenken dat hij mijn broer is. Waarom heeft mijn moeder dit ooit gedaan? En waarom heeft ze mij verlaten voor hem?

"Waar is Liam?", vraag ik. "Die is op zijn kamer. Wil je niet eerst wat te drinken?", vraagt zijn vader. "Nee maar toch bedankt", glimlach ik en ik ren snel de trap op naar Liam's kamer. Ik weet precies waar hij zit. Ik gooi de deur open en zie Liam op bed zitten met zijn laptop op zijn schoot. "Sarah? Wat the hell doe jij nou hier?", vraagt hij boos. "Ik... ik wil je zeggen dat het me heel erg spijt! Echt van alles wat ik heb gedaan en ik moet je iets heel erg belangrijks vertellen", zeg Liam gaat op het randje van zijn bed zitten en gebaard naar mij dat ik naast hem mag zitten. Zonder iets te zeggen slaat hij zijn armen om me heen. "Het spijt mij ook Sarah", zegt hij. "Liam jij bent... Jij bent mijn broer", snik ik. Ik kon het niet meer inhouden, ik moest het gewoon gezegd hebben. "Wat? Hoe? Sinds wanneer weet je dit?", stameld hij. "Eh al een paar jaar...". "Wat?! En je hebt het nooit verteld aan mij? Hoe kon je?!", schreeuwt hij. "Liam ik had het je al veel eerder willen vertellen maar dat kon ik niet! Ik mocht het niet van mijn vader!". De tranen gieten als regendruppels langs mijn gezicht. Waarom kan het nu niet voor een keer gewoon gemakkelijk zijn in het leven?! Waarom moet het altijd moeilijk zijn? Nooit gaat iets goed bij mij!

"Maar... hoe weet je het zeker?", vraagt hij als hij een beetje afgekoeld is. Ik vertel hem alles. Hij geeft me een knuffel en houdt me strak tegen zich aan. "Ik vergeef je Sarah", zegt hij. Ik knik en blijf hem vasthouden. We zitten nu al meer dan 10 minuten zo en ik zou zo wel eeuwig kunben blijven zitten. Ik wil gewoon dat alles normaal is en ook normaal blijft.

First love.Where stories live. Discover now