-11-

1.1K 62 5
                                    

"We rijden eerst even langs Zayn en Perrie om die op te halen, de rest zien we bij het zwembad",zegt hij. Als we bij zayn's huis aankomen lopen Zayn en Perrie net naar buiten. "Hey Esmee", hoor ik Perrie roepen, ze rent naar me toe en geeft me een knuffel. "Volgens mij heeft er hier iemand zin in zwemmen", zegt Niall lachend. "Ja duh, zwemmen is super leuk!", roept ze blij.

Perrie en ik zitten samen achterin en Niall en Zayn voorin. Perrie en ik hebben de grootste lol met z'n tweeën.

Als we bij het zwembad zijn staat de rest van de groep al te wachten. We lopen met z'n alle naar het zwembad.

"Wie als laatste in het zwembad is, is een loser!", roep Louis. We rennen allemaal als gekken het zwembad in. "Haha, Harry je bent een loser", roept Louis, en Harry duwt hem voor de grap onderwater. "Awh, Harry kan niet tegen ze verlies", pruilt hij voor de grap.

"Wie gaat er mee de wildwaterbaan in?", vraagt Perrie. "Ikke!", roepen Niall en ik tegelijkertijd. "Awh wat schattig!, zegt Liam. Niall komt naar me toe gezwommen en slaat zijn armen om me heen. "Kom nou mee", zegt Perrie en ze zwemt naar de kant en klimt er uit.

Als we in de wildwaterbaan zitten hangen we allemaal als een slinger aanelkaar. Uiteindelijk hangen ik, Perrie, Niall en Harry nog aan elkaar. De andere zien we later nog aan komen zwemmen. Perrie, Niall, Harry en ik gaan helemaal stuk van het lachen.

Ik voel in een keer een pijnscheut door mijn buik heen. "Niall, ik ga even terug naar de handdoeken", zeg ik. "Wat is er dan?", hij kijkt me bezorgd aan. "Ik loop wel even mee". We klimmen uit het zwembad, Niall slaat een arm om me heen en we lopen terug naar de handdoeken.

"Voel je, je niet zo lekker?", vraagt Niall. "Nou het is een beetje lastig uit te leggen", ik kijk hem aan en dan naar mijn buik. "Ow ik denk dat ik het al weet. Meidenprobleempje?", vraagt hij. "Jep", ik voel me zelf een beetje rood worden. Niall gaat langs me zitten en slaat een arm om me heen. "Weetje wat wij straks gewoon gaan doen? Wij gaan dadelijk lekker naar huis en dan ga ik jou helemaal in de watten leggen". "Ow Niall dat hoeft toch helemaal niet, het gaat straks echt wel beter", zeg ik. " Ik ga het toch doen omdat je mijn vriendin bent en je verdient het", zegt hij met een glimlach.

We zijn nog een uurtje gebleven en daarna naar huis gegaan. Als we bij Niall aan komen pakt hij een lekker warme delen voor en zet thee. "Zullen we een film kijken?", vraagt hij. "Ja is goed", glimlach ik. "Welke wil je zien?". "Ik heb best wel zin in een komedie". "Zulleb we dan Grown Ups kijken, die is echt heel leuk". Niall zet de film aan en gaat langs mij op de bank zitten. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. Het voelt fijn om zo bij Niall te zijn, hij is zo lief voor me.

First love.Where stories live. Discover now