-18-

998 51 5
                                    

Ik loop met mijn spullen naar binnen en zet ze in de kamer neer. "Wil je ze alvast naar boven brengen of doen we dat dadelijk?", vraagt Niall. "Doe nu maar, dan hebben we dat alvast gedaan", zeg ik en ik loop achter Niall naar boven.

"Nou dit is mijn kamer", zegt Niall als hij de deur open doet. Het is een gewone kamer. Een bureau, een kast en een tweepersoonsbed. Niall ziet dat ik er naar kijk. "Vind je het erg?", vraagt hij. "Nee hoor dit is prima", glimlach ik. Ik zet mijn spullen neer. "Ik denk dat ik mijn pyjama alvast aan doe ik ben best moe", zeg ik. "Ow, oke. Ik ga alvast naar beneden", zegt Niall. Hij geeft me een kus op mijn wang en verlaat de kamer. Ik pak mijn pyjama uit mijn tas en doe hem aan. Daarna doe ik mijn haar in een knot en poets ik mijn tanden.

Als ik beneden kom zit Niall op de bank voor de tv. Ik loop naar hem toe en ga lekker tegen hem aan zitten. Hij heeft ook nog de openhaard aan gezet zie ik als ik bij Niall zit.

"Waar zijn Vivian en je Vader eigenlijk?", vraag ik. "Viv is bij mama en mijn vader is op zakenreis ofzo", zegt hij. "Ow wanneer komt hij terug, of weet je dat niet?". 'Ik weet het niet zeker, maar meestal is hij rond de 2 of 3 weken weg. Hij is gisteren weggegaan dus het duurt nog wel even voordat hij terug is".

Ik kijk Niall aan. Zijn mond vind de mijne, hij kust me zacht en kijkt me dan weer aan. "Ik hou van je Esmee, heel erg veel", zegt hij. "Ik ook van j...". Ik kan mijn zin niet afmaken want hij heeft zijn lippen al de mijne gedrukt. Hij zoent me nu, hij zoent me met passie, ik voel dat hij van me houd en ik voel dat ik van hem hou. We zoenen wel een halfuur lang. Dan trekt Niall zich terug en kijkt me aan. "Gaan we naar boven?". "Ja is goed". Hij doet de openhaard, de tv en alle lampen uit. Hij pakt mijn hand en ik loop achter hem aan naar boven. Hij trekt me op bed, ik lig nu boven op hem. We zoenen weer. Ik voel dat Niall's arm omhoog gaat totdat ik hem tegenhoud. "Wat is er?", vraagt hij. "Ik weet niet of ik er wel klaar voor ben". Ik voel me zelf rood worden. "Ow, als jij het niet wil doe ik niks. Ik ga geen dingen doen waar jij je niet fijn bij voelt". Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en dan ga ik langs hem liggen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en val al snel in slaap.

Midden in de nacht word ik wakker. Niall ligt nog te slapen. Ik sta op en loop naar de badkamer om een glas water te pakken. Als ik terug in de slaapkamer kom zie ik dat Niall wakker is. "Heb ik je wakker gemaakt?", vraag ik zacht. "Nee hoor", zegt hij met een slaperige stem. Ik ga weer in bed liggen tegen Niall aan. Het ligt zo lekker, hij is zo lief en ik heb er gewoon echt geen woorden voor. Hij strijkt met zijn hand over mijn haren tot dat ik in slaap val.

De volgende ochtend ligt ik in Niall's armen. "Goedemorgen prinsesje", zegt hij met een krakende stem. "Goedemorgen liefje", zeg ik. "Wil je nog even blijven liggen of gaan we naar beneden?", vraagt hij. "Ik wil nog even blijven liggen jij ligt veel te lekker", glimlach ik. "Oke". Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd.

We praten over vanalles.

"Later wil ik ook moeder worden", zeg ik. "Het lijkt me zo leuk om zo'n kleintje in mijn armen te hebben". Niall kijkt me aan. "Mij ook", zegt hij en hij geeft me en kus op mijn voorhoofd. "Misschien komt dat er wil ooit van", zeg ik zacht. "Ik hoop van wel, jij zal een geweldige moeder zijn". "Maar nu nog net ik wil minstens 21 of ouder zijn". "Dat snap ik wel". Hij houd me iets dichter tegen zich aan. "Zullen we naar beneden gaan?", vraagt ik. "Ja is goed, dan kunnen we lekker ontbijten". Hij stapt uit bed, tilt mij op en draagt me naar beneden. "Waar wat dat nou voor nodig?", lach ik. "Gewoon ik wilde je niet laten lopen", lach hij terug. We dekken de tafel en gaan ontbijten.

___________________________________________________________________

sorry voor de late update :(

hoop dat jullie het leuk vinden!!

like, comment, vote :)

xxxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now