-16-

1K 53 5
                                    

Als ik de deurbel hoor, loop ik er vlug naar toe en vlieg Niall om zijn nek.

"Wow, Esmee. Jij ben ook blij om mij te zien", lacht hij. "Mag dat niet dan?", en ik sta weer op de grond.

We lopen naar binnen. "Wil je iets drinken?", vraag ik terwijl ik naar de keuken loop. "Heb je cola?". "Ja hoor". Het gaat best lastig door dat gips. "Niall? Wil je me even helpen ik kan dit niet zo makkelijk tillen met mijn gips". Niall komt meteen naar me toe gelopen en pakt de spullen aan. "Dank je", zeg ik en ik geef hem een kus op zijn wang. "Ik doe alles voor mijn lieve prinsesje". We zitten op de bank en praten aan een stuk door over alles. Het is echt heel gezellig.

"Zullen we naar Louis en Harry gaan?", vraagt Niall. "Ja dat is goed. Ik heb ze al een tijdje niet meer gezien". "zullen we nu gaan dan?". 'Ja". We ruimen de spullen op en stappen in de auto.

Als we er zijn, zijn we ergens midden in de stad. "Waar wonnen ze eigenlijk?", vraag ik. "Ze wonen in die flat daar", en Niall wijst naar een hele grote mooie flat. "Wonen ze helemaal daar boven?", ik kijk hem met grote ogen aan. "Jep, ze hebben allebei een hele goede baan dat veel verdient". "Wat doen ze dan?". "Harry werkt als advocaat en Louis werkt in het ziekenhuis". "Dat is wel goed ja. Maar wonen ze daar samen als een...". "Nee, nee haha, ze zijn gewoon hele goede vrienden, al sinds de kleuterschool". "Ow haha, sorry". Ik voel mezelf rood worden.

We lopen de flat binnen. Niall drukt op het knopje voor de 15de verdieping. "Is het zo hoog?", vraag ik. "Ja, is dat erg?". Niall kijkt bezorgt. "Nou nee niet echt maar ik heb een beetje hoogtevrees". "Ow dan kom je maar lekker dicht bij mij staan", zegt hij en hij slaat een arm om me heen.

Als de liftdeuren opengaan staan we in een grote hal. "Welke kant op?", vraag ik. "Deze kant op, kom maar". Hij pakt mijn hand en neemt me mee nar het einde van de gang. Niall klopt aan.

"Hey, Niall. Hey Esmee. Kom binnen", zegt Harry vrolijk, en we lopen naar binnen. "Hey jongens alles goed?", vraagt Louis. "Ja hoor alles gaat goed, met jou?", vraag ik terwijl ik langs hem op de bank ga zitten. "Ja hoor met mij ook". "Willen jullie trouwens wat te drinken", vraagt Harry. "Ja lekker doe maar cola", zegt Niall. "Wat wil jij?", vraagt Harry. "Doe mij ook maar cola", glimlach ik. Harry loopt naar de keuken en komt een paar minuten later aan met 4 glazen drinken.

"Wat is er eigenlijk met je pols gebeurt?", vraagt Louis. "Ow ja, ik was gaan hardlopen en toen was ik flauwgevallen. Ik wilde de klap met mijn pols opvangen en daardoor is ie gebroken", zeg ik en ik moet blozen. "Mag ik mijn naam erop zetten?". "Ja tuurlijk".

"Wat ben je in godsnaam aan het doen?", vraagt Harry als hij binnen komt met drinken. "Ik schrijf mijn naam op haar gips", zegt Louis. "Oeh, mag ik dat ook doen?". "Ja tuurlijk mag dat", zeg ik. Hij pakt een stift en schrijft zijn naam op mijn gips.

Niall zit langs me met mij tegen zich aan op de bank als we gezellig aan het praten zijn. "Waar zijn Zayn en Perrie eigenlijk. Ik heb ze na het zwemmen niet meer gezien.", vraagt Niall. "Inderdaad. Zal ik Perrie anders even bellen?', vraag ik. "Ja is goed doe maar", zegt Niall. Ik pak mijn telefoon en bel Perrie op, maar geen antwoord. "Ze neemt niet op, zal ik Zayn dan maar bellen?". Ze knikken alle drie tegelijkertijd ja. Zayn neemt op met een vermoeide stem.

"Hallo met Zayn".

"Hey Zayn, ik ben het Esmee".

"Oh hey, Esmee".

"Ik had een vraagje hé, is Perrie misschien thuis want ze neemt haar telefoon niet op".

"Ze ligt in het ziekenhuis..."/

"Wat!? Waarom? Wat is er gebeurt en wanneer?". Ik raak helemaal in paniek.

"Ik denk dat ik je dat beter kan vertellen als we elkaar zien en de andere jongens er ook bij zijn".

"Kunnen we nu komen?".

"Ja, is goed. Dan zie ik jullie zo".

"Ja tot zo".

"Jongens we moeten nu meteen naar Zayn toe!", zeg ik. "Wat is er dan?", vraagt Louis bezorgt. "Perrie ligt in het ziekenhuis en Zayn wil ons vertellen waarom maar dan wel als wij er allemaal zijn". "Ik zal Liam wel even inlichten en dan kunnen we gaan", zegt Harry.

Als we in de auto zitten, zitten Niall en ik voorin en de andere drie jongens achterin.

"Gaat iemand me nog vertellen wat er aan de hand is?", vraagt Liam. "Dat weten we dus niet, daarom moeten nu naar Zayn want hij gaat het ons vertellen", zeg ik. "Ow oke".

We stappen de auto uit. Harry drukt op de deurbel. "Hey Zayn, alles goed?". "Het kan beter", zegt hij en we lopen naar binnen.

"Oke Zayn, vertel rustig wat er allemaal gebeurt is en waarom Perrie in het ziekenhuis ligt", zeg ik.

"Nou ik ben ...", stamelt hij. "Wat ben je?", vraagt Louis. "Ik ben vader geworden". Het word stil. "Maar Perrie was toch niet zwanger?", vraag ik. "Wij wisten het ook niet. Ze was niet dikker geworden, voelde zich niet misselijk ofzo en was gewoon de normale gekke Perrie zoals altijd. We hadden helemaal niks door". Ik zie tranen in zijn ogen. "Dus daarom ligt ze nu in het ziekenhuis?". "Ja, ze wilde gaan douche na het zwemmen en toen... toen was er ineens een baby. Ze verloor te veel bloed en daarom ligt ze nu in het ziekenhuis", zegt Zayn met tranen. "Gaat het goed met Perrie en de baby?", vraagt Niall. "Ja op zich wel, de baby is gezond allen Perrie moet nog wat aan sterken omdat ze zoveel bloed had verloren".

"Hoe heet hij of zij eigenlijk", vraagt Louis. "Het is een meisje en de heet Brooke". "Dat is echt een leuke naam!", zeg ik. "Kunnen we misschien naar haar toe", vraag ik nog. "Nu niet maar wel na 6 uur, want voor 6 uur eten ze". "Niall kunnen we alsjeblieft langs gaan?", vraagt ik met een pruillip. "Tuurlijk lieverd", zegt hij en hij geeft me een kus op mijn wang.

"Hoe laat is het nu eigenlijk?", vraagt Liam. "Het is half 5", zegt Harry. "Ow Niall, kun je me dan weer naar huis brengen? Ik heb vanavond een optreden". "Ja is goed. Dan kunnen Esmee en ik ergens gaan eten en dan naar Perrie".

"Moet ik jullie ook nog naar huis brengen of blijven jullie nog hier bij Zayn?". "Wij gaan vanavond ook nog wel langs met Zayn maar we blijven nu nog even hier", zegt Harry. "Oke, dan zijn wij er weg van". Ik geef ze allemaal een knuffel en dan gaan we.

______________________________________________________________________________

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden :)

comment, vote, like :)

xxxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now