-22-

999 51 7
                                    

Niall en ik zitten in de auto. "Hoelang wil je blijven?", vraagt Niall. "Ehm, ik denk een uurtje ofzo en dan naar Elsa", zeg ik. "Oke, is goed". Hij glimlacht. Na een kwartiertje rijden zijn we al bij het ziekenhuis. We stappen uit en Niall pakt mijn hand vast. We weten al welke kamer dus lopen er meteen naar toe.

"Heey, pezz. Alles goed?". "Ja hoor het gaat al een stuk beter. Met de baby gaat trouwens ook alles goed", glimlacht ze. "Mooi", zeg ik. Ik ga langs haar bed op een stoel zitten.

Niall's pov

"Hoelang moet ze nog hier blijven?", vraag ik. "De dokters zeggen dat ze nog 2 of 3 dagen moeten blijven en dan mogen ze naar huis". "Dat is wel fijn". "Ja, ik mis Perrie echt als ik alleen thuis ben. Ze is altijd zo vrolijk en dat maakt mij ook weer vrolijk". Zayn glimlacht. "Dat klopt ze is echt altijd een blije stuiterbal". Zayn geeft een duwtje en moet lachen.

"Es, kan ik je even spreken?", vraag ik. "Ja hoor, ik kom". Ze zegt nog iets tegen Perrie en loopt dan met mij even uit de kamer. "Wat wilde je bespreken?", vraagt ze. "Ik dacht om misschien met z'n tweeën op vakantie te gaan". "Die komt ineens random, maar het lijkt me echt super leuk. Waar gaan we naartoe dan?", vraagt ze nieuwsgierig. "Ik heb een weekje Parijs voor ons geboekt". Haar ogen worden groot. "Wat! Meen je dat? Heb je echt een reisje naar Parijs geboekt!". Ze omhelst me en geeft me een zoen. "Ja, want voor jou doe ik alles. We gaan pas volgende week want overmorgen is je concert van Liam". Ik zoen haar terug. "Ja klopt, ik ben nu echt het gelukkigste meisje in de hele wereld". Gilt ze van blijheid. "Eh, wel een beetje rustig we zijn in een ziekenhuis". "Oh ja, sorry", lacht ze.

Es loopt naar Perrie en gaat weer langs haar zitten. Ik loop naar Zayn en ga weer met hem praten. "Ik eh denk dat we maar weer eens moeten gaan, de vriendin van Esmee is zwanger en we gaan daar ook nog even langs", zeg ik. "Ow is goed man. Het lijkt wel of iedereen rond deze tijd zwanger is haha", lacht hij. "Ja inderdaad haha", lach ik.

"Es? Gaan we, we moeten nog naar Elsa", vraag ik. "Ow ja tuurlijk dat klopt". Ze zegt gedag tegen Perrie en de baby, geeft haar en Zayn nog een knuffel en dan gaan we.

Esmee's pov

Niall en ik lopen samen hand in hand naar de auto. "Ik ben echt blij dat het goed gaat met hun", zeg ik. "Ja ik ook", zegt hij blij en hij slaat een arm om me heen en geeft me een kus op mijn hoofd.

We zitten zitten in de auto als mijn moeder ineen keer belt.

"Heey mam met Es".

"Heey Es, gaat alles goed met je?"

"Ja, waarom zo bezorgt?"

"Ow ehm gewoon, ik wilde dat gewoon weten?"

"Mam even sirieus wat is er?"

"Het gaat niet zo goed met eh..."

"Met wie gaat het niet goed?"

"Met eh... Met mij"

Ik word stil en kijk verdrietig naar Niall.

"Wat is er dan?", De tranen rollen over mijn wangen.

"Ik ben naar het zieken huis geweest en ze hadden niet zo goed nieuws"

"Mam wat is het dan?".

"Hetzelfde als bij papa". Ik word stil. Naast het probleem van papa met zijn alcohol en drugs verslaving was hij ook nog eens ziek.

"Sinds wanneer?". Ik kan mijn tranen echt niet meer inhouden.

"Al een maand".

"Wat! Waarom heb je dat niet eerder verteld mam!".

"Ik ik weet het niet ik kon het niet".

"Hoezo kon je het niet?! Ik ben je bloedeigen dochter ik wil je niet kwijt jij bent mijn moeder".

"Ik weet het lieverd maar...".

"Nee mam ik heb geen zin in een maar. Ik spreek je morgen nog wel ik blijf vanavond bij Niall".

"Es alsjeblieft wordt nou niet boos".

"Mam ik weet gewoon even niet hoe ik moet reageren".

"Ik snap het maar ben alsjeblieft niet boos".

"Ik weet het niet mam maar ik ga nu ophangen ik ben nu bijna bij Elsa".

"Ow oke".

Ik hang de telefoon op en kijk Niall aan. "Es wat is er?". "Mama is ziek". Ik barst weer in tranen uit. We staan al voor Elsa's huis. "Ag Es kom is hier". Hij slaat zijn armen om me heen en ik huil in zijn shirt. "Nee het komt niet goed, ze heeft hetzelfde als papa had en die is ook al dood ik wil mama niet ook kwijt". "Ik weet zeker dat ze er alles aan gaat doen om dat niet te laten gebeuren". Ik knik. "Zullen we maar naar binnen gaan?". "Ja is goed". Ik kijk hem aan en zoen hem.

___________________________

Heey peeps

Sorry voor de late update had het erg druk:( Ik heb een paar dingen moeten veranderen ik kwam met namen in de war en gebruikte i.p.v Esmee Lizzy maar die is van mijn andere verhaal sorry!!)

Hoop dat jullie het weer leuk vonden.

Please vote, comment:)

XXXX IrwinsBandana_

First love.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu