-2-

1.6K 78 5
                                    

"We kunnen naar de stad gaan?", zegt hij. "Ja misschien kunnen we ergens gaan lunchen want ik heb nog geen eten gehad", "Ik vind het prima". Ik zeg gedag tegen mijn moeder en we lopen via de voordeur naar buiten.

"Oh ja trouwens Esmee, je bent de komende 3 dagen alleen thuis, ik ga met vriendinnen 3 dagen naar een spa, ik hoop niet dat je dat erg vind?", zegt ze, "Nee hoor, ik ben 19 ik kan wel voor mezelf zorgen, veel plezier en doe je vriendinnen maar de groeten van mij", zeg ik, ik geef mama een knuffel en loop de deur uit.

Niall en ik lopen samen naar de stad. Het is misschien iets van 10 minuten vanaf mijn huis. Het is niet echt super warm buiten, ik begin het een beetje koud te krijgen. "Heb je het koud", vraagt Niall. "Ja een beetje maar gelukkig zijn we zo in de stad en kunnen we ergens binnen gaan zitten", zeg ik en ik kijk hem lachend aan. "Dat klopt" en hij slaat een arm om me heen. Ik krijg het helemaal warm van binnen, het is een raar gevoel want ik ken hem pas net.

"Wat mag het zijn?", vraagt de ober. "Uhm, thee alstublieft, wat wil jij Niall?", "Doe mij ook maar thee alstublieft ", zegt Niall. "Oke dat komt eraan.", en de ober loopt weg.

"Esmee, vertel is wat meer over jezelf", vraagt Niall. "Nou, ik heet Esmee Sawyer, ik ben 19 jaar oud, mijn vader is overleden toen ik 7 was en ik woon nu al 12 jaar bij mijn moeder in het huis waar we net waren. We zijn daar gaan wonen toen mijn vader overleden was, we wilden met een nieuwe start beginnen". Ik zie hem aandachtig naar me kijken. "Oh, dat is niet zo fijn. Denk je nog vaak aan hem of kan je je niet meer zoveel van hem herinneren?", vraagt Niall. "Nee, niet echt en ik kan me ook niet zoveel meer herinneren, dat zou ik ook niet willen eigenlijk.", ik stop met praten, ik voel tranen branden achter mijn ogen, mijn handen trillen een beetje. "Gaat het wel Esmee, je trilt helelmaal", hij pakt mijn handen vast en kijkt me aan."Ja het gaat wel. Het is alleen... Het is alleen dat mijn vader niet de liefste was thuis. Hij had vaak ruzie met mama en een keer was hij zo boos geworden dat hij mama een ziekenhuis bezoekje heeft bezorgt. Hij heeft mij vroeger zo vaak geslagen zonder enige reden gewoon puur uit woede. Als iets niet goed met hem ging reageerde hij het af op ons. Uiteindelijk is hij overleden aan een overdosis drank en drugs", ik stop met praten het gaat niet meer de tranen lopen over mijn wangen. Niall veegt mijn tranen weg met zijn duim. "Lieve Esmee, je moet weten dat je echt een heel mooi meisje bent en ik je niet wil zien huilen. Hij kan je niks meer aan doen het is 12 jaar geleden je bent veilig nu", hij houdt zijn hand tegen mijn gezicht ik leun er tegen aan en leg mijn hand over de zijne. "Ik ben echt blij dat ik jou heb ontmoet op een of andere manier weet ik dat ik je kan vertrouwen en dat je een heel goede vriend bent", ik kijk hem aan en zet een glimlach op.

"Hier is een thee voor u en een thee voor u, kan ik nog iets voor jullie doen", vraagt de ober. "Nee hoor, misschien later nog maar bedankt", zegt Niall en hij stopt een theezakje in het hete water.

_____________________________________________________________________________

Dit was weer een stukje ik hoop dat jullie het leuk vonden!:)

tips en comments zijn altijd welkom

love you all xxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now