-13-

1.1K 56 4
                                    

Als ik wakker word lig ik niet meer op de bank maar in mijn eigen bed. Mama zal me vast wel naar boven hebben gebracht of ik ben zelf naar boven gegaan en ben het vergeten. Ik moet wel heel lang hebben geslapen want ik ging slapen rond 1 uur en nu is het 8 uur in de ochtend. Nou ja wat maakt het uit het is lekker vakantie en ik kan doen wat ik wil. Ik blijf vandaag zoiezo thuis. Ik voel me nog niet helemaal fit en mijn pols doet nog zeer.

Als ik beneden kom staat mama in de keuken boterhammen te smeren. "Goedemorgen mam", zeg ik en ik ga aan de keukentafel zitten. "Goedemorgen Es, lekker geslapen?", vraagt ze, ze pakt haar boterhammen en gaat tegenover me aan de keukentafel zitten. "Ja best wel, maar wat doe jij zo vroeg op?". "Ik ga vandaag met een vriendin naar de stad. Ik moet al vroeg vertrekken want we hadden afgesproken op tijd te gaan omdat we genoeg tijd wilden om te shoppen". "Ow, dus ik ben weer alleen thuis vandaag?". "Ja, sorry ik hoop niet dat je het heel erg vind? Waarom nodig je Elsa niet is uit, die heb je nog helemaal niet gezien deze week en ik denk dat je haar een hoop te vertellen hebt", grapt ze. "Ja dat is een goed idee, maar ik zal haar nu nog niet bellen want ze ligt waarschijnlijk nog in bed", lach ik.

Na het ontbijt ga ik douche. Ik moet zo'n gekke zak om mijn arm heen doen want het gips mag niet nat worden. Het is een beetje lastig maar daarna lukt het wel. Het meeste doe ik met mijn andere hand want die doet tenminste geen pijn.

Rond 10 uur bel ik Elsa op.

"Hey, elsa alles goed?".

"Hey Es, ja hoor met jou?"

"Ja hoor, maar ik had een vraagje, heb misschien zin op naar mijn toe te komen vandaag?"

"Ja tuurlijk klinkt gezellig!"

"Oke kom je dan rond 1 uur naar mij?"

"Ja is goed, hoor".

"Oke, dan zie ik je vanmiddag"'.

"Jep, Doegg".

"Doegg".

Ik hang op. Ik kijk of Niall nog iets gestuurd heeft maar nee niks van Niall. Ik leg mijn telefoon neer en ga wat tv kijken. Er is niet zo veel op, dus ik zap maar een beetje.

De deurbel gaat, ik loop naar de voordeur. Het is de postbode.

"Ik heb een pakketje voor mevrouw Sawyer", zegt hij. "Ja dat ben ik", zeg ik. Hij geeft me het pakketje. "Kunt u hier dan nog even tekenen?", en hij geeft me een pen en een blaadje. Ik zet mijn handtekening neer en dan loopt de man weer terug naar het busje. Ik kijk naar het pakketje, mijn naam staat er op dus ik maak het open. Als ik het open doe zie ik als eerste een briefje.

Lieve Esmee,

Ik dacht dat je dit misschien wel leuk zou vinden. :)

- Niall Horan

Ik grabbel in de stukjes piepschuim wat er in zit en pak er uiteindelijk een kleiner doosje uit met een strik er om heen. Ik maak het pakketje open. Er zitten gewoon twee concertkaartje voor Liam Payne in, een XXL poster, en zijn allebei zijn cd's. Ik voel de blijheid in me op komen en spring als gekke kip door het huis. "Omg ik ga naar Liam Payne. AAAAAAHHH!", gil ik door het huis. Ik voel me echt het gelukkigste meisje in de hele wereld.

_________________________________________________________

Sorry dt is echt slecht, had non inspiration. :(

please vote, comment, like, do what you wan't it's free:)

xxxx Renske (IrwinsBandana_)

First love.Where stories live. Discover now