-14-

1K 53 4
                                    

Ik lig op de bank als de deurbel gaat. Als ik de deur open doe staat Elsa voor de deur. "Hey Elsa", roep ik. "Hey Es, alles goed?", vraagt ze. "Alles gaat meer dan goed ik moet je heel veel vertellen", zeg ik en we lopen naar binnen. "Oke, ten eerste, je gaat dit echt nooit geloven.". "Wat is het vertel!", zegt ze. "Wij gaan met z'n tweeën naar freaking Liam Payne !!!!!!!", roep ik het uit en ik pak haar handen en we dansen door de kamer. "OMG, je maakt toch geen grapje he?". "Nope, kijk hier zijn de kaartjes. En weet je van wie ik heb ze gekregen". "Nee, vertel". "Van mijn enige echt vriendje die toevallig beste vrienden is van Liam omdat zijn moeder zijn manager is", roep ik uit. "Meen je dat sirieus?". "Jep", en we beginnen keihard te gillen.

Nadat we eindelijk zijn uit gedanst en gegild gaan we wat drinken. "Maar Es, vertel is wat meer over je vriendje", vraagt Elsa. "Nou hij heet dus Niall Horan. hij is 21 jaar en heeeeeel knap, haha", zeg ik. "Wat heb je tot nu allemaal gedaan met hem en waarom heb je je pols eigenlijk in het gips?", vraagt ze. "Nou ik heb met Niall films gekeken ik ben hem gaan zwemmen bij hem gaan eten en mijn pols is omdat ik ging hardlopen maar ik viel flauw want ik had niet genoeg gegeten en toen viel ik op mijn pols en toen was hij gebroken". "Jij ook altijd met je slimme acties", lacht ze. "Ssst, mond dicht", lach ik.

De rest van de middag hebben we de hele tijd gelachen en films gekeken.

"Het was echt super gezellig", zegt ze terwijl ze mij een knuffel geeft. "Ik vind het echt jammer dat ik niet kan logeren. Ik denk nog net echt dat ik helemaal beter ben". "Ag, joh maakt niet uit, volgende keer beter", en ze loopt naar haar auto en rijdt weg.

Zodra ik de deur dicht doe hoor ik mijn telefoon gaan. Niall belt en ik neem snel op.

"Hey, prinsesje, heb je je cadeautje gekregen?", vraagt hij.

"JAA, ECHT SUPER SUPER SUPER BEDANKT", roep ik door de telefoon.

"Haha, fijn dat je het leuk vind. Ik had aan Liam gevraagd of hij nog 2 kaartjes had en die had ie. Ik dacht ik geef mijn vriendin een cadeautje om met haar vriendin naar een concert van hem te gaan".

"Aawh, echt ik weet echt niet hoe ik je ooit moet bedanken".

"Kan ik langs komen?",

"Ja, dan kan ik je tenminste in het echt bedanken".

"Oke, dan kom er zo aan".

"Ja, doei, tot zo".

"Tot zo prinsesje".

Ik hang de telefoon op en 5 minuten later staat Niall binnen. Ik vlieg hem om zijn nek en geef hem een dikke knuffel. "Ik kan je echt duizendmaal danken, ik ben er zo blij mee", zeg ik en ik geef hem een zoen. "Ik doe alles voor je", zegt hij en we lopen naar mijn kamer.

We liggen op mijn bed. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en speelt met mijn haren. "Ik vind je echt heel leuk Esmee. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. En ik denk... ik denk dat ik van je hou", zegt hij en hij kijkt me. Wauw hij houd gewoon van me dacht ik, een jongen heeft dat nog nooit tegen mij gezegd. "Ik hou ook van jou Niall, en ik wil je nooit meer kwijt", ik kijk hem diep in zijn ogen aan en zoen hem.

In mijn buik voel ik een explosie van vlinders. Ik hou echt van hem en ik wil hem ook echt niet kwijt. Niall eet mee met het avond eten want mama is in de stad en zal waarschijnlijk wel met haar vriendin uiteten zijn.

We maken samen pizza en eten het daarna lekker op de bank op. "Mmm, deze pizza is echt lekker", zegt Niall. "Ja, dat heb je als je met een keukenprinses gaat koken", grap ik. "Wat ben je toch een lieverd hé", lach hij en hij geeft mee kus op mijn wang.

Als we ons eten ophebben gaan we naar de keuken om de spullen op te ruimen. De borden moeten we afwassen dus ik laat warm water in de gootsteen lopen en doe er was zeep bij. Ik deed er iets te veel bij waardoor er een beetje veel schuim ontstond. Niall pakt een hand schuim en blaast het zo in mijn gezicht. "Ah Niall, wat doe je?", lach ik. Ik pak ook een hand en blaast het terug. Uiteindelijk zit er meer sop op ons dan in de gootsteen. We wassen de spullen af en Niall gaat daarna naar huis. Hij geeft me een zoen en loopt weg.

______________________________________________________________________

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Sorry voor de late update had het een beetje druk :$

Vote, comment, like :)

xxxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now