-31-

899 45 5
                                    

Ik word wakker geschud door Niall. Zijn zachte lippen raken mijn wang. Ik glimlach en word een beetje wakker. "Goedemorgen prinsesje", zegt Niall. "Goedemorgen liefje", zeg ik met mijn super sexy ochtend stem. Ik zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen.

Niall gaat rechtop met zijn rug tegen de achterkant van het bed zitten en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.

"Wat wil je vandaag gaan doen?", vraagt hij. "Ik weet het niet misschien ergens naar toe?", zeg ik. "We kunnen misschien naar mijn moeder gaan. Ik heb haar al een tijdje weer niet gezien?". "Klinkt leuk! Ik wil haar ook wel weer is een keer zien". "Mooi". Hij glimlacht en geeft mee een kus op mijn voorhoofd.

LIAM'S POV.

Ik lig in mijn kamer op mijn bed te denken aan Esmee. Waarom ben ik nou zo dom geweest om tegen Niall te zeggen dat ik haar heb gezoend. Ze zal me nu nooit meer leuk gaan vinden. Ik denk ook niet dat ze dat ooit zal doen want ze heeft nu een relatie met Niall en ze lijken het heel goed te hebben met elkaar. Waarom moet ik altijd op de verkeerde meisjes vallen.

"Liam, liefje kom je naar beneden. Je ligt al de hele dag in bed!", roept mijn moeder die beneden bij de trap staat. "Ja ik kom al!", roep ik en ik sta langzaam op omdat ik helemaal geen zin heb om naar beneden te gaan. Het liefst wil ik het concert van vanavond afzeggen en weer in bed gaan liggen. Maar dat kan ik mijn fans natuurlijk niet aan doen. En waarschijnlijk gaat de paparazzi me weer helemaal ondervragen waarom ik er niet was en daar heb ik allemaal geen zin in.

"Wat is er mam?", vraag ik als ik aan de keukentafel. "Ik wil graag weten wat er mis is. Is er iets gebeurd tijdens een concert of is er iets met je vrienden. Ik voel dat er iets niet goed zit", zegt ze. Ik kijk haar aan maar zeg niks. "Liam vertel me alsjeblieft wat er dwars zit, ik ben je moeder je kan me alles vertellen". "Ik heb misschien tegen het vriendje van een vriendin van mijn gezegd dat we gezoend hebben nadat ze naar mijn concert was geweest...". Haar ogen worden groot en haar mond valt open. "Je hebt wat gedaan!". "Mama het spijt me, ik weet dat ik fout zit en dat heeft Niall me ook nog duidelijk gemaakt. Dit blauwe oog wat ik heb komt door hem omdat ik zei dat ik met Esmee had gezoend". "Dus je hebt geen blauw oog omdat je na je concert tegen de deur aan bent gelopen?". "Nee". Ze ziet er teleurgesteld uit. "Ik had dit echt niet verwacht Liam. Hoe kon je dat nou doen. Esmee zal wel woest op je zijn en Niall al helemaal. Gaat het goed tussen hun?". "Ik heb Esmee gebeld en ze was boos van Niall weet ik het ook wel en volgens mij gaat het goed tussen hun". Ze gaat ook aan de tafel zitten en pakt haar kop thee tussen haar handen. "Liam je weet nu toch wel dat je dit niet meer kan doen hé, ik bedoel je kan hier mensen echt mee pijn doen en dat wil je toch niet? Ik bedoel kijk naar je fans die wil je toch ook niet in de steek laten, dat doen ze ook niet bij jou. Ze staan bijna iedere avond gillend en huilend bij je concert van blijdschap omdat jij er bent. Je betekent veel voor ze en als jij zou zeggen dat je zou stoppen dan zouden ze ook wel boos of verdrietig kunnen zijn". "Mam waar gaat dit naartoe?". "Ik wil hier mee zeggen dat je niet zomaar tegen mensen kan liegen of met iemands gevoelens moet spelen dat is niet goed en dat weet je". "Ja oke maar...". "Maar wat Liam?". "Jij snapt niet waarom ik dat gezegd heb". "En waarom heb je het dan gezegd?". "Nou... Ik heb het gezegd omdat ik Esmee leuk vind en ik dacht misschien als ik dat zeg tegen Niall wordt hij boos en maakt hij het uit. Dan zou Esmee waarschijnlijk bij komen uithuilen en wordt ze mijn vriendin". Als ik het nu zo vertel klink ik echt als een egoïtische zak die alleen aan zich zelf denkt. "Jezus Liam! Wie ben jij toch. Waar is de oude Liam die altijd om andere gaf en niet alleen aan zichzelf dacht". Begint ze nou te huilen. "Mam, doe normaal. Ik weet dat ik een hele grote fout heb gemaakt en ik weet ook dat ik daarvoor zal boete maar kunnen we alsjeblieft hier nu over op houden. Ik heb vanavond een concert en ik ben kapot moe ik wil gaan slapen". Zonder nog te wachten op een antwoord loop ik terug naar boven, naar mijn kamer. Ik kruip in bed en val al snel in slaap.

_______________________________________________________________________

Heeey peeps,

I hope you liked it!! Ik dacht ik doe even een stukje vanuit Liam's pov:)

please, vote, comment, like:)

XXXXX IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now