-8-

1.2K 63 2
                                    

Ik zit zenuwachtig in de auto. Ik ben zo benieuwd wat zijn moeder en zijn vrienden van mij vinden.

"Niall?", vraag ik zacht. "Wat is er liefje?", hij kijkt me bezorgd aan. "Ik weet echt niet of ik dit wel kan, straks vinden ze me irritant en mogen ze me niet". "Tuurlijk vinden ze dat niet, je bent heel leuk, je moet niet zo over jezelf denken. Blijf gewoon bij mij dan komt alles wel goed", en hij geeft me een kusje op mijn wang.

Niall zet de radio wat harder. We moeten nog 20 minuten rijden voordat we bij zijn moeder zijn. "Mag de radio nog iets harder, ik hou van dit liedje", zeg ik en Niall zet de radio nog harder. Ik zing kei hard mee met de muziek, Niall kijkt me raar aan maar begint dan zelf ook kei hard mee te zingen. De rest van de rit zijn we de hele tijd alle liedjes mee aan het zingen.

"Nou Esmee, we zijn er", zegt hij blij, hij stapt uit de auto en loopt vlug naar mijn kant om de deur open te doen. "Wauw, wat een mooi huis zeg", en ik sta er met mijn mond open naar te kijken. Het is een groot wit huis met een mooi groen grasveldje erom heen. Voor de deur staat een dikke BMW. "Nou volgens mij is jou moeder niet de armste", grap ik. "Nee niet echt nee haha, ze werkt voor popsterren, ze moet vervoer voor ze regelen, en ze regelt shows, eigenlijk is een soort manager van een paar popsterren", zegt hij. "Van wie dan?', vraag ik nieuwsgierig. "Ken je Liam Payne?", "Eh ja duh, hij is een van mijn favoriete popsterren", zeg ik blij. "Nou mijn moeder is dus een soort manager van hem. Ik ken hem trouwens goed hij is een vriend van me". Ik kijk hem met grote ogen aan. "W.. wat! Oh my god, je zou echt het aller aller aller liefste vriendje van de hele wereld zijn als ik hem mocht ontmoeten of naar een concert mocht", ik kijk hem met puppyogen aan. "Zal ik je wat vertellen?", "Ja", zeg ik met een glimlach. "Je gaat hem dadelijk zien, hij zit in onze vriendengroep en daar gaan we straks ook heen". "Aah, je bent echt het beste vriendje ooit", roep ik geef hem een dikke knuffel en een kus.

We lopen naar de voordeur en Niall drukt op de deurbel. Zijn moeder doet open. "Hey, Niall, hoe gaat het", en ze geeft hem een knuffel. "Hey mam, ja ik dacht kom weer is even langs. Ik heb trouwens iemand meegenomen", hij wijst mijn kant op en slaat een arm om me heen. "Dit is mijn nieuwe vriendin", zegt hij trots. "Ag wat leuk. Hallo ik ben Maura Horan, leuk je te ontmoeten", ze geeft me een hand. "Hallo, ik ben Esmee Sawyer ook leuk u te ontmoeten", zeg ik en ze leid ons mee naar binnen. Niall pakt mijn jas en hangt hem aan de kapstok.

"Lusten jullie wat te drinken", vraagt Maura. "Ja graag, ik lust wel thee", zeg Niall. "Ik lust ook wel thee", zeg ik. Maura loopt naar de keuken en Niall en ik gaan in de woonkamer zitten. Het is heel mooi en open, er schijnt veel licht naar binnen. "Ik zei het toch Esmee, ze vind je heel leuk", zegt Niall. "Misschien doet ze wel alsof", zegt ik. "Nee, nee zo is mijn moeder niet, ik kan meteen aan haar ogen zien of ze iemand aardig vind of niet, en ik weet gewoon dat ze je een hele leuke meid vind". Op dat moment komt Maura met een dienblad met thee en koekjes aanlopen. "Kijk is Esmee, lust je er ook nog een koekje bij", zegt ze terwijl ze het kopje neerzet en thee inschenkt. "Nee dankje, ik heb net gegeten", en ik pak mijn kopje thee.

"Hoe laat gaan we naar jou vrienden?", vraag ik. "Ik denk over 2 uurtjes, dan kunnen we nog even hier in de stad rondlopen", zegt Niall. "Oke , is goed", zeg ik en ik glimlach naar hem.

Van naar de stad gaan is niks meet gekomen het was zo gezellig mij de moeder van Niall. Ze had me alles vertelt over haar werk, wie ze ontmoet had, waar ze voor werkte en waar ze nu voor werkt. Rons half 4 zei Niall dat we moesten gaan. We bedankten Maura en vertrokken weer. Ze stond bij de voordeur om ons uit te zwaaien. "Doei, nog veel plezier", riep ze. "Doei", riepen we tegelijkertijd.

"Dat ging toch super goed", zegt Niall en hij aait over mijn rug. "Ja oke, het ging best goed. Je moeder is echt aardig", zeg ik terug. "Maar nu je vrienden nog". "Oh ik kan ook wel omdraaien maar dan zie je Liam Payne niet meer", lacht hij. "Eh, ik zei niet dat ik niet wilde he, ik zei alleen dat ik een beetje nerveus was", lach ik. Na 10 minuten kwamen we bij een huis aan. Ik wist niet of het nou het huis van Liam was of gewoon een van zijn vrienden. Maar ja daar kom ik dadelijk wel achter.

_________________________________-

OMG IK HEB 50 READS ( I know is niet veel maar ik vind van wel ik had echt nooit gedacht dat iemand ooit mijn boek zou lezen!!!) xxxx IrwinsBandana_

First love.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin