-17-

1K 49 10
                                    

"We zijn er Liam", zegt Niall als hij de auto stopt. "Dankje, doe Perrie en Brooke de groeten van mij", zegt Liam en hij stapt de auto uit. We zwaaien naar hem en rijden dan de stad in.

"Waar zullen we gaan eten?", vraagt Niall. "Ik weet het niet, het hoeft voor mijn niet zo uitgebreid te zijn hoor", zeg ik. "Zullen we dan maar naar de McDonalds gaan?", zegt Niall met een lach. "Ja is goed, haha", lach ik.

We rijden de McDrive in want dat is wat makkelijker. We eten in de auto en rijden dan door naar het ziekenhuis.

"We moeten nog een kwartiertje wachten", zegt Niall. "Ik wil zo graag weten hoe het gaat", zeg ik bezorgt. "Dat wil ik. Maak je niet te druk, Zayn zei dat het goed ging", hij slaat een arm om me heen. "Nu je het over Zayn hebt daar staat hij", zeg ik. We lopen naar hem toe. We horen hem met de dokter praten.

"Dus ze moet nog langer blijven?", vraagt Zayn. "Ja, het spijt me meneer maar ze is nog niet op voldoende kracht", zegt de dokter. "Oke, maar kan ik dan wel zo naar haar toe?". "Ja natuurlijk". "Oke fijn". Zayn gaat zitten en de dokter loopt weg.

"Hey, Zayn alles goed?", vraag ik als ik langs hem ga zitten. "Nee, niet echt. Ze moet hier nog langer blijven dan eerst. Wie moet er dan voor de baby zorgen, ik kan het echt niet alleen", zegt hij met tranen. "Het komt allemaal wel weer goed en als je hulp nodig hebt je kunt mij altijd vragen", zeg ik en ik geef hem een knuffel. "Eh, jongens het is 6 uur geweest we mogen naar binnen", zegt Niall. Ik en Zayn staan snel op en lopen naar binnen. Perrie ligt in een ziekenhuis bed aan een infuus. Ze ziet er bleekjes uit. Iets verder in de kamer ligt een wiegje met een baby er in. Ik loop naar Perrie toe en ga naast haar bed zitten. "Hey Perrie", zeg ik zacht. "Huh?. Oh hey Esmee", zegt ze met een vermoeide stem. "Gaat het goed met je?". "Ja het gaat wel een beetje maar ik ben nog wel heel erg moe". "Ow, fijn dat het al wat beter gaat". "Inderdaad". "Wil je wat drinken?". "Ja graag". Perrie gaat recht op zitten en vraagt Zayn of ze Brooke aan kan geven. "Hier is je drinken", ik geef het aan en ga weer zitten. "Dankje". Ze neemt een slok en zet het dan op het tafeltje naast het bed. "Brooke is zo schattig", zeg ik en ik aai over haar wangetje. "Ja he", zegt Zayn die naast Perrie op het bed gaat zitten.

We blijven daar tot 7 uur en gaan dan weer naar huis. "Het is echt fijn dat het goed gaat met Perrie en Brooke", zegt Niall als we de auto instappen. "Inderdaad", glimlach ik. "Moet ik je naar huis brengen of blijf je bij mij slapen?", vraagt Niall. "Ehm ik wil wel mee naar jou", zeg ik blozend. "Maar ik moet nog wel even wat spulletjes pakken", zeg ik nog. "Ja is goed, dan gaan we even langs jou en dan naar mij". "Oke".

Als we bij mijn huis zijn pak ik mijn spullen en zeg ik tegen mama dat ik bij Niall blijf slapen. "Geen gekke dingen doen he?!", grapt mama. "Nee, doe ik niet", lach ik. Ik pak mijn tas en loop naar de auto waar Niall op me zit te wachten. "Heb je alles?", vraagt hij. "Jep, ik heb alles", ik doe de deur dicht en we gaan naar Niall's huis.

______________________________________________________________________________

Sorry dit is heel slecht en kort had echt non inspiration :(

ik hoop toch dat jullie het een beetje leuk vonden:)

please like, comment, vote.

xxxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now