-21-

997 49 3
                                    

"Wakker worden, wakker worden, wakker worden!!", roep ik blij terwijl ik op het bed spring. "Wat?", zegt Niall slaperig. "Ik heb iets heel leuks te vertellen!", roep ik als een blije stuiterbal. "Wat is er dan?". "Ik heb het wel is over haar maar je hebt haar nog nooit gezien maar Elsa is zwanger en krijgt dus een baby!!!!!". "Dat is super leuk!", zegt hij vrolijk. "Ze belde me net en toen vertelde ze het me. Ik ben echt zo blij voor haar! Kunnen we na dat we langs Perrie zijn gegaan langs Elsa?". Ik kijk hem smekend aan. "Ja natuurlijk prinsesje. Maar kom nu maar eens lekker hier voor een horan hug". Hij spreid zijn armen en ik spring er recht in. "Je bent het aller aller aller liefste vriendje wat er bestaat". Ik zoen hem. "En jij bent het aller aller aller liefste vriendinnetje wat er bestaat". Hij zoent me terug.

Ik spring uit bed en loop naar de badkamer. "Wat ga je doen?", vraagt Niall. "Ik ga douche". Niall komt naar me toe lopen, slaat zijn armen om me heen en vraagt. "Vind je het heel erg als ik mee douche?". Zijn wangen worden rood. Mijn buik ontploft van de vlinders. "Eh nee...", zeg ik zacht. Ik word helemaal rood.

We lopen hand in hand naar de badkamer. Niall trekt zijn shirt uit. Zijn gespierde buik is zo mooi. Daarna trekt hij zijn broek uit en staat hij alleen nog maar in zijn onderbroek. Niall komt naar me toelopen en trekt langzaam mijn shirt uit. Mijn broek doe ik zelf en dan volgt mijn onderbroek. Niall doet het zelfde. Hij zet de douche aan en we gaan er in staan. In sta tegen Niall aan met mijn armen om hem heen. Hij doet zijn armen om de mijne en hij geeft me een kus op mijn haren.

"Je bent prachtig". Ik moet blozen. "Ik meen het hoor. Je bent echt het mooiste meisje wat er bestaat". Hij geeft me een zoen. Een zoen met veel passie. "Ik hou van je Niall en ik wil voor altijd bij je blijven". "Ik ook bij jou".

Als we de douche uit stappen droog ik mezelf snel af en trek ik wat aan. "Waarom die haast? Moet je ergens naar toe. "Nee, maar ik krijg het altijd heel snel koud als ik net uit de douche kom". Mijn wangen worden rood. "Ag, kom maar hier dan". Hij staat alleen nog maar in een onderbroek en shirt maar ik loop naar hem toe en omhels hem. Hij voelt warm en vertrouwt. Hij wrijft over mijn rug.

Ik loop naar beneden in mijn oversized sweater, joggingbroek en uggs. Ik vind ze eigenlijk niet echt super mooi maar ze lopen gewoon heel lekker en zijn warm.

"Niall?!", roep ik naar boven. "Wat?", vraagt Niall. "Ik denk dat je maar even moet komen kijken". Ik hoor Niall heel snel de trap af lopen. "Wat is e....". Niall kijkt me met grote ogen aan. Hij loopt naar me toe en trekt me naar zich toe. "Ik zei toch dat we de Sarah niet konden vertrouwen. Ze is een eng wijf en, en...". Ik barst in tranen uit van schrik. "Ssst, Es. Het komt wel goed", zegt hij terwijl hij me een kus geeft. "Ze heeft al je foto's, dierbare spullen en kostbaarheden gewoon kapot gemaakt, ze is je facking huis binnen gedrongen, hoe kan ze dat nou doen?". "Ze weet denk ik nog waar de reserve sleutel ligt". Niall loopt naar de foto's en begint de scherven op te ruimen. "Moet je die dan niet even ergens anders neer gaan leggen? Straks glipt ze weer je huis in maar doet ze nog iets veel ergers". "Es, kom is hier. Ik beloof je dat ze dat niet meer doet. Ik ga wel met haar praten ofzo en zeg dan dat ze moet kappen en dat het over is en het ook nooit iets gaat worden". "Dat laat ik jou niet doen, snap je het dan niet? Ze wil je kapot hebben, dood. Dat snap je toch wel?". De tranen lopen over mijn wangen. "Dan verzin ik wel iets anders maar het komt echt allemaal goed. We gaan vanmiddag lekker langs Perrie en Elsa en dat vergeten we dit alles oke?". "Ja". Hij houdt zijn armen nog stevig om me heen en laat me niet los. Ik wil dat ook niet, ik wil dat ik altijd zo kon blijven zitten. Lekker in Niall's armen, waar het veilig en warm was. Waar ik me thuis voelde.

"Kom dan gaan we even eten en dan naar Perrie", zegt Niall als hij de laatste scherven in de prullenbak gooit. "Ja is goed, ik heb best wel honger". Ik pak wat spullen en ga aan de tafel zitten. "Ik hoop echt zo dat het goed gaat met Perrie en de baby. Ik ben echt super blij voor Perrie en Zayn". "Ik ook en ooit zullen wij ook zo blij zijn", glimlacht hij naar me. "Ik hoop het ook". We eten ons ontbijt op, ruimen daarna alles op en stappen de auto in op weg naar Perrie.

_______________________________________________________________________________

Heey peeps,

heb weer een nieuw stukje:0 Hoop dat jullie het weer leuk vinden!

please, vote, comment:)

XXXX IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now