-4-

1.3K 67 2
                                    

De volgende ochtend dat ik wakker word zie ik dat mama mij een sms'je heeft gestuurd.

Hey Es,

Gaat alles goed daar? Ik en mijn vriendinnen hebben hier heel erg veel plezier. En nog wat leuks gedaan met die jongen?? knipoog, knipoog. Ik hoop van wel hij lijkt me een aardige jongen.

Ik zie je overmorgen weer!! Zorg je wel dat het huis een beetje heel blijft en geen gekke dingen gaat doen?

XXXXX Marieke

Ik stuur een sms'je terug met erin dat het prima gaat en dat we samen een film hebben gekeken. Dat van die kus hoeft mama niet te weten. Ik kan dan wel verwachten dat ze me helemaal gaat ondervragen en daar heb ik niet echt behoefte aan.

Ik kijk op de klok, half 10. Ik stap uit bed en kijk in de spiegel. Mijn haren zien er een beetje ontploft uit, ze zaten in een knot maar die is er uit gegaan door het slapen.

Ik pak wat kleren, loop naar de badkamer en neem een lekker warme douche.

Als ik beneden kom zie ik dat er post is. Ik pak de post en loop naar de keuken voor een ontbijtje. Ik smeer wat boterhammen en maar de brief open. De envelop in gewoon wit en er staat alleen mijn naam op met een heel net handschrift. Ik scheur de envelop open en pak er een vel papier uit.

Lieve Esmee,

Ik wilde nog even zeggen dat ik het gisteren heel erg leuk vond. Ik kan maar niet stoppen aan je te denken. Misschien komt deze brief je een beetje raar over maar ik wil je alleen maar even duidelijk dat je moet weten dat ik je echt heel erg leuk vind en daarom wil ik je vragen of je vanavond naar mij toe wil komen. Ik ga speciaal voor jou koken, als je dat niet erg vind. Ik kom je ophalen om half 8.

-Niall

 De brief is zo lief. Natuurlijk moet ik er wel goed uitzien als ik vanavond naar Niall ga dus ik ga naar boven en haal heel mijn kledingkast overhoop om een leuk jurkje te zoeken. Uiteindelijk kom ik bij een jurkje dat ik van mijn moeder heb gekregen, die heeft ze zelf nog ooit aangehad met haar gala op de middelbare. Ik trek het jurkje aan, doe er mijn zwarte pumps onder en voilà, helemaal perfect. Ik trek mijn schoenen weer uit, hang het jurkje op en trek een joggingbroek, een T-shirt en een vest. Ik wil natuurlijk niet dat mijn kleren al vies zijn als ik bij Niall aankom en bovendien het is pas vroeg ik de morgen en ik moet vanavond pas naar hem toe.

"Hey, Elsa je raad nooit wat er allemaal gebeurt is", gil ik door mijn mobiel. "Wat dan? vertel me alles!", zegt roept ze blij. "Nou ik was dus eergisteren naar een feestje geweest en toen ik daarvan naar huis liep was ik gevallen. Ja lach maar, het deed echt pijn. Maar ja, toen kwam er dus een hele hele hele knappe jongen me helpen en hij bracht me naar huis","OMG, hoe heet hij?", "Hij heet Niall en hij is echt heeeeeeel erg lief. Maar hij had me dus naar huis gebracht en raad is de volgende ochtend staat hier op de stoep en vraagt hij of we iets leuks kunnen gaan doen". "Aawwh dat is zoooo lief!". "Ja weet ik maar het word nog beter. We waren in een café gaan eten en daarna toen we naar huis liepen vroeg ik zo of hij het misschien leuk vond om een film met mij te kijken en hij zei ja. Dus we gingen The Notebook kijken en hij moest huilen das was zoooooo schattig. Na de film ging hij naar huis en gaf hij me een kus op mijn mond dat was zoooo lief en nu...". "Ho ho even rustig ik volg het zo niet meer hoor haha". "Ow sorry, maar nu heeft hij me dus gevraagd of ik vanavond bij hem kom eten. Hij gaat voor mij koken, weet je wel niet hoe lief dat is!". "Omg hij vind jou echt wel heel erg leuk hé?'. "Ik heb echt geen idee maar ik vind hem wel heel erg leuk in ieder geval en ik hoop dat het vanavond goed gaat en ik niet een van mijn domme moves doe of zo haha". "Ag, dat komt wel goed hoor meis, ik heb er alle vertrouwen in"."Thanks buddy, maar ik moet nu weer gaan moet het huis nog een beetje opruimen voor dat mama thuis komt", "Oke, veel succes met opruimen en heel veel plezier vanavond". "Ja dat moet wel lukken, doeggg!"."Doegg ". Ik hang de telefoon op en ga de kamer stofzuigen.

First love.Where stories live. Discover now