-24-

1K 51 11
                                    

(Misschien dat stukje te ver gaat voor sommige maar als je dat niet erg vind vooral lekker verder lezen. Het valt best mee maar ik dacht het zeg het maar even van te voren:))

"Nou is jullie ijsje lekker?", vraag ik lachend. Ze knikken allebei en likken nog een keer aan hun ijsje. "Het zijn net twee kleuters", zegt Elsa zacht waardoor ik in de lach schiet. "Waarom moeten jullie lachen?", vraag Connor. "Om niks", grijns ik. Niall kijkt me aan stopt het laatste beetje van zijn ijse in zijn mond en komt dan naar me toe. "Volgens mij verberg je iets", lacht hij. "Helemaal niet", lach ik. "Echt wel. Zeg het of ik geef je de kieteldood". "Nee niet doen!". Niall kietelt me en ik moet zo hard lachen dat ik tranen krijg. "Niall stop nou is ik kan hier niet tegen!". "Dan moet je het maar zeggen". "Oke oke ik zeg het al. We zeiden dat jullie op twee kleine kleutertjes leken omdat jullie een ijsje wilden". "Dat is niet aardig he". Hij moet nog harder lachen en kietelt me nog een keer.

Na lekker een uurtje in het park gelegen te hebben gaan we weer terug naar Elsa's huis. "We gaan dus pizza eten?", vraagt Connor. "Jep", zeggen Niall en ik in koor. "Wat voor een pizza?". "Eentje met een bodem en tomateb saus en kaas en mozarella en...", zeg ik lachend"Ja dat snap maar wat voor soort pizza. Met salamie ofzo",lacht Connor. "Weet ik ik vond het gewoon leuk om het allemaal op te noemen, maar ik wil er wel eentje met salamie". "Jij Niall". "Doe mij maar het zelfde". Connor knikt en belt de Pizzabezorger.

Elsa en ik gaan buiten lekker in het gras liggen. "Weet je al een paar leuke namen voor de baby?", vraag ik. "Niet echt maar ik vond Laura wel leuk voor als het een meisje wordt en Lucas als het een jongen wordt", zegt ze. "Die namen zijn allebei echt super leuk!". "Vind ik ook maar ik hoop echt dat het een meisje word want dan kunnen ee leuke meide dingen doen enzo", lacht ze. "Dat snap ik wel. Als ik een baby zou krijgen denk ik dat ik een jongen wil en im denk Niall ook", lach ik.

"Hoorde ik nou mijn naam?", vraagt Niall die in de deuropenning staat. "Ja we hadden het over dat als ik een baby zou krijgen ik een jonge wilde en jij denk ik ook", zeg ik. "Dat kan best wel kloppen", zegt hij en hij gaat langs me in het gras liggen. "Waar is Connor eigenlijk?", vraagt Elsa. "Die is bij de voordeur de Pizzabezorger was er al", zegt Niall.

Nialls pov

Ik kijk naar haar hoe ze in het gras ligt haar mooie lach haar mooie heldere ogen, alles aan haar is mooi. Ik stel me voor hoe het is als zij ook een baby heeft. We lopen dan samen door het park hand in hand en gaan daarna lekker in het park picknicken. Alles waar ik nu aan denk is perfect. Ik verheug me echt super erg op het reisje naar Parijs. Ik ga haar lekker verwennen met leuke dingen. Ze gaat morgen naar het concert van Liam en daar is ze zo blij mee. Ik hou zo erg van haar. "Niall waar kijk je naar? Je staart een beetje?", vraagt Esmee. "Ik kijk naar jouw mooie ogen", zeg ik en ik zoen haar. "Aawwh wat schattig! Maar nu pizza!", roept Connor die binnenkomt met 4 dozen pizza. We staan alledrie op en gaan buiten aan de tafel zitten.

"Die pizza is echt overheerlijk!", zeg ik. "inderdaad!", zegt Esmee.
Na het eten blijven ik en Esmee niet super lang meer en gaan dan naar huis.

Ik loop naar binnen en gooi mijn jas aan de kapstok. "Ga je ook naar bed?", vraag ik en ik sla mijn armen om haar heen. "Het is pas 8 uur?", zegt ze. "Weet ik maar dan nog". Ik til haar op en loop met haar in mijn armen naar boven. "Nou blijkbaar heb ik geen keus", lacht ze. "Nee inderdaad", lach ik.

Ik kijk haar aan, in haar mooie blauwe heldere ogen. Ze is echt prachtig. Haar mooie golvende haar ligt over haar schouder. Ze zoent me. Met zo veel passie. Het begint bij een zachte kus, daarna vraagt haar tong mijn toestemming en zoent ze me. "Ik hou van je", zegt ze zacht. "Ik ook van jou", zeg ik en ik ga door met zoenen. "Misschien dat ik er nu wel klaar voor ben", zegt ze zacht en haar wangen worden rood. "Echt?", vraag ik. "Ja ik denk het wel". "Ik doe het alleen als je er zeker van bent want ik wil niks tegen jou wil in doen". "Dat doe je niet". Ik kijk haar aan en zoen haar dan weer. Ze trekt mijn shirt uit en legt haar handen tegen mijn borst. "Je bent zo mooi Niall", zegt ze zacht. Ik trek haar shirt langzaam uit en haar broek ook. Ze heeft nu alleen nog maar een bh en onderbroek aan. "En jij bent zo prachtig". Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. We liggen nu allebei onder de dekens. Ze gaat op me liggen zonder de kus te verbreken. Ik houd mijn handen tegen haar zachte wangen en zij houdt haar armen om me heen. "Ik kan echt niet zonder je Niall", zegt ze. "Ik ook niet zonder jou", zeg ik.

----

Als ik wakker wordt ligt Esmee nog te slapen. Ik wil haar niet wakker maken dus ik laat haar liggen en ga naar beneden om ontbijt op bed te maken voor haar.

Als ik weer boven kom zie ik dat ze wel wakker is. "Goeiemorgen prinsesje", zeg ik en ik ga langs haar op bed liggen. "Goeiemorgen lieverd", zegt ze en ze legt haar hoofd op mijn borst. "Ik heb ontbijt op bed voor je gemaakt", zeg ik. "Je bent echt de beste Niall", zegt ze en ze geeft me een kus. Ik zou nu wel altijd zo willen liggen. Esmee dicht tegen me aan en ik die haar nooit meer los laat.
"Het was geweldig gisteren nacht", zegt ze zacht. "Jij was geweldig", zeg ik en kus haar op haar voorhoofd.

Esmee's pov

We eten ons ontbijt op en gaan dan naar beneden. "Heb je nou vandaag dat concert of morgen?", vraagt Niall. "Vandaag om 6 uur vanavond", zeg ik blij. Niall lacht en gaat op de bank liggen. Ik ga bij hem liggen en leg mijn hoofd op zijn borst. Ik hou van Niall zoveel dat ik hem nooit meer kwijt wil. We blijven nog even zo liggen totdat we de deurbel horen. Ik sta op en loop er naar toe. "Hallo, wat kan ik voor je doen?", zeg ik vrolijk. "Ik ben Sarah, jij moet vast zijn nieuwe vriendin zijn?", zegt ze fel. Mijn blije gezicht verandert meteen in een minder blij gezicht. "Wat moet je van hem?", vraag ik. "Snap je dat dan niet? Ik wil hem". "Ik denk het toch niet Niall is nu niet eens thuis dus ga maar gewoon weg en kom niet meer terug". "Jij kan wel echt heel goed liegen he want volgens mij zag ik hem net gewoon nog de bank liggen met jou er bovenop". "Dat kan best wel maar nu is hij weg". "Zou ik dan binnen mogen komen omdat hij er toch niet is.". "Nee, rot nu maar op kom maar niet meer terug". "Ik denk het niet ik kom gewoon...". Ze kan haar zin niet afmaken want ik heb de deur al dicht.
"Wie was dat?", vraagt Niall ongerust. "Die facking Sarah stond hier weer voor de deur en ik heb gezegd dat je er niet was dus ik denk dat je maar even naar boven moet gaan anders komt ze dadelijk nog terug en doet ze iets ergs", zeg ik vlug. "Sarah doet niks ze bluft gewoon", zegt Niall en hij slaat zijn armen om me heen om me gerust te stellen.

First love.Where stories live. Discover now